Prima geschikt voor standaard handelingen!
Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke informatie en kosten goed in beeld gebracht. Uitstekende tussentijdse controle en aansturing tijdens aanvraag documenten.
Hartelijk dank voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ik heb hypotheek royement via ND gedaan. Benodigde documenten en details via de website ingevuld. Vervolgens kreeg ik bij iedere stap een email met uitleg. Zeer tevreden.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De aanvraag en afhandeling van de akte ging zeer vlot. Bij iedere stap in het proces ontving ik een mail, zodat ik constant op de hoogte bleef van de voortgang. Alles digitaal, dus zeker nu (coronacrisis) een groot plusplunt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Het is belangrijk dat, in deze tijden met Corona, u wel verder kunt zonder dat u daarvoor de deur uit hoeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eenvoudig, duidelijk en prettige afhandeling van het doorhalen van de hypotheek
Vriendelijk bedankt voor uw review. Fijn dat het eenvoudig en duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, adequaat, vriendelijk én goedkoper dan de rest.
Dank voor uw review en dat u het geweldig vond! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb talloze notarissen benaderd en niemand reageerde terug of stuurde überhaupt een bevestiging. Notariële diensten was de enige die terug ging reageren en het vlot ging afhandelen. Ze zijn duidelijk, hun manier van werken is makkelijk en ze leveren resultaat.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat alles duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij telefonisch contact goed geholpen met mijn vragen en de online procedure verliep snel en soepel
Goede en snelle communicatie per mail waarin de te nemen vervolgstappen voor beide partijen duidelijk staan vermeld. Ook eventuele extra kosten worden van te voren gemeld. Heel tevreden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u heel tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De website is overzichtelijk en de stappen zijn goed te volgen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en we hadden snel de verklaring van erfrecht tegen een zeer schappelijke prijs. Scheelde ons ook veel tijd.
Duidelijke uitleg van wat ik kon verwachten, en ook goed telefonisch contact. Prima service!
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat onze uitleg duidelijk overgekomen is en dat er naar tevredenheid ook telefonisch contact geweest is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een vlotte en betrouwbare afhandelijk voor de scherpst mogelijke prijs.
Dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik moest voor een verklaring van erfrecht naar de notaris, toen ik was bijgekomen van de schik van de prijs die de notaris in mijn woonplaats hier voor vroeg kwam ik op internet Notariële diensten tegen. Van af het begin werd ik door middel van e-mail van alle stappen op de en dit alles voor een hele normale prijs.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u bij ons terecht bent gekomen en wij voor u aan de slag mochten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ideaal een digitale notaris, geen gedoe met afspraken en papieren. Alles zeer snel geregeld en een stuk handiger dan een analoge notaris Mvg. H.v.Schijndel
Dank voor uw beoordeling. De notaris zelf is uiteraard niet digitaal ;) Ver kan alles wel digitaal geregeld worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie boven
Dank voor deze mooie beoordeling. Uitstekend en adequaat zijn mooie complimenten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede en snelle communicatie over welke stappen in het proces gemaakt zijn/moeten worden.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Lekker makkelijk alles online regelen. Het legitimeren gaat via internetbankieren. En goedkoop.
Voor mij was het nieuw een digitale doe-het-zelf-notaris. Maar het bleek een uitkomst in tijden van corona. De communicatie per email was snel en goed. Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang. En de prijs is vriendelijk. Ik ben snel geholpen met de akte die ik nodig had. Ik heb 1x gebeld voor nadere uitleg en ben ook toen goed geholpen.
Mijn opdracht betrof een eenvoudige doorhaling van mijn hypotheek, dit is snel en vakkundig opgelost
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede ervaring
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat uw ervaring positief is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen problemen gehad. Alles is makkelijk via de email te regelen.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij doehetzelfnotaris.nl een verklaring van erfrecht aangevraagd. Dit notariskantoor en notariskantoor Oudewater bleken daar achter te zitten. Een zeer positieve ervaring,alles gebeurt online zodat je niet meer fysiek naar een notaris hoeft te gaan. Je wordt bij elke stap op de hoogte gehouden en na twee weken was alles al rond. Identificatie van de erfgenamen gebeurde via de bank middels iDin. Na betaling van een zeer vriendelijke prijs werd de verklaring van erfrecht toegemaild. Zeer aan te bevelen.
Vriendelijk bedankt voor uw positieve review. Heel goed om te lezen dat alles binnen 2 weken rond was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De snelheid waarmee jullie gelijk starten, de hulp bij het afhandelen en de informatie was heel duidelijk.
Alles begrijpelijk en in Jip en Janneke taal. Goed begeleiding en uitleg. Snelle afhandeling. Overzichtelijke kosten.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl