Vlot en correct afgehandeld

Prima geschikt voor standaard handelingen!

• Gemak

Goede informatie en snelle afhandeling

Duidelijke informatie en kosten goed in beeld gebracht. Uitstekende tussentijdse controle en aansturing tijdens aanvraag documenten.

Uitstekende prijs/kwaliteit

ik heb hypotheek royement via ND gedaan. Benodigde documenten en details via de website ingevuld. Vervolgens kreeg ik bij iedere stap een email met uitleg. Zeer tevreden.

Snel, correct en voordelig

De aanvraag en afhandeling van de akte ging zeer vlot. Bij iedere stap in het proces ontving ik een mail, zodat ik constant op de hoogte bleef van de voortgang. Alles digitaal, dus zeker nu (coronacrisis) een groot plusplunt.

Zeer prettig geholpen

Eenvoudig, duidelijk en prettige afhandeling van het doorhalen van de hypotheek

Geweldig!!!!!

Snel, adequaat, vriendelijk én goedkoper dan de rest.

Fantastisch en vlot

Ik heb talloze notarissen benaderd en niemand reageerde terug of stuurde überhaupt een bevestiging. Notariële diensten was de enige die terug ging reageren en het vlot ging afhandelen. Ze zijn duidelijk, hun manier van werken is makkelijk en ze leveren resultaat.

Snelle service

Bij telefonisch contact goed geholpen met mijn vragen en de online procedure verliep snel en soepel

Snelle en correcte afhandeling

Goede en snelle communicatie per mail waarin de te nemen vervolgstappen voor beide partijen duidelijk staan vermeld. Ook eventuele extra kosten worden van te voren gemeld. Heel tevreden.

Heel duidelijk en snel!

De website is overzichtelijk en de stappen zijn goed te volgen. Je wordt keurig op de hoogte gehouden van de voortgang en we hadden snel de verklaring van erfrecht tegen een zeer schappelijke prijs. Scheelde ons ook veel tijd.

• Gemak

Goede communicatie, alles online goed geregeld

Duidelijke uitleg van wat ik kon verwachten, en ook goed telefonisch contact. Prima service!

• Gemak

Van begin tot einde vlot verlopen

Een vlotte en betrouwbare afhandelijk voor de scherpst mogelijke prijs.

prima geregeld !

• Gemak

Ik moest voor een verklaring van erfrecht naar de notaris, toen ik was bijgekomen van de schik van de prijs die de notaris in mijn woonplaats hier voor vroeg kwam ik op internet Notariële diensten tegen. Van af het begin werd ik door middel van e-mail van alle stappen op de en dit alles voor een hele normale prijs.

• Gemak

Perfect geregeld tot in de kleinste detail

Ideaal een digitale notaris, geen gedoe met afspraken en papieren. Alles zeer snel geregeld en een stuk handiger dan een analoge notaris Mvg. H.v.Schijndel

• Gemak

Uitstekend en adequaat geholpen.

Zie boven

heel prettig en snel

Goede en snelle communicatie over welke stappen in het proces gemaakt zijn/moeten worden.

Snel, makkelijk en goedkoop

Lekker makkelijk alles online regelen. Het legitimeren gaat via internetbankieren. En goedkoop.

• Gemak

Makkelijk, goede communicatie en snel geholpen

Voor mij was het nieuw een digitale doe-het-zelf-notaris. Maar het bleek een uitkomst in tijden van corona. De communicatie per email was snel en goed. Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang. En de prijs is vriendelijk. Ik ben snel geholpen met de akte die ik nodig had. Ik heb 1x gebeld voor nadere uitleg en ben ook toen goed geholpen.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

Snel en vakkundig

Mijn opdracht betrof een eenvoudige doorhaling van mijn hypotheek, dit is snel en vakkundig opgelost

Prima , duidelijk, zakelijke geregeld

Goede ervaring

Werkt prima en snel

Geen problemen gehad. Alles is makkelijk via de email te regelen.

Kan niet beter

Bij doehetzelfnotaris.nl een verklaring van erfrecht aangevraagd. Dit notariskantoor en notariskantoor Oudewater bleken daar achter te zitten. Een zeer positieve ervaring,alles gebeurt online zodat je niet meer fysiek naar een notaris hoeft te gaan. Je wordt bij elke stap op de hoogte gehouden en na twee weken was alles al rond. Identificatie van de erfgenamen gebeurde via de bank middels iDin. Na betaling van een zeer vriendelijke prijs werd de verklaring van erfrecht toegemaild. Zeer aan te bevelen.

Professioneel en goed verzorgd

De snelheid waarmee jullie gelijk starten, de hulp bij het afhandelen en de informatie was heel duidelijk.

• Gemak

Alles begrijpelijk en in Jip en Janneke taal. Goed begeleiding en uitleg. Snelle afhandeling. Overzichtelijke kosten.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl