snel, duidelijk en doen wat ze moeten doen!

snel, duidelijk en doen wat ze moeten doen!

• Gemak

Snel, betaalbaar en perfecte communicatie, kortom: uitstekend

Het was voor mij een grote stap om online een notaris in te schakelen, maar ik kan het echt iedereen aanbevelen. De site van de DoeHetZefNotaris is duidelijk en het was eenvoudig om alle gegevens in te vullen voor het aanvragen van een verklaring van erfrecht. Er werd per e-mail onmiddellijk gereageerd en bij alle vervolgstappen kreeg ik duidelijke uitleg. Erg handig vond ik bovendien dat mijn handtekening gewoon digitaal via mijn bank gelegaliseerd werd; je hoeft er je stoel niet eens voor uit... Mijn vragen werden telefonisch vriendelijk en duidelijk beantwoord. Extra verzoeken zoals het opvragen van een testament werden ook snel geregeld. En dit alles voor een zeer redelijke prijs. Mocht iemand nog twijfels hebben en dit lezen: gewoon doen !

• Gemak

Perfecte dienstverlening en heldere communicatie

Ik heb even getwijfeld bij het inschakelen van de DoeHetZelfNotaris; ik wist niet zeker of ik het aandurfde om online een Verklaring van Erfrecht te regelen. Maar ik ben zo blij dat ik toch voor deze werkwijze heb gekozen: het heeft ons geld maar vooral veel moeite bespaard. De communicatie gedurende het proces was zeer netjes en duidelijk. Alles is ook zeer vlot verlopen. Maar in ons geval was één van de grootste voordelen dat we de identificatie door middel van iDin konden verzorgen. Het was namelijk niet voor alle erfgenamen makkelijk om fysiek naar een notaris te gaan. Ik ben altijd erg kritisch, maar ik kan geen enkel punt van kritiek noemen en ik kan DoeHetZelfNotaris daarom van harte aanbevelen!

Snelle afhandeling

Wij hadden alles ingestuurd, maar het duurde toch wel even voordat wij bericht kregen. Uiteindelijk zelf gebeld en toen bleek dat de bevestiging van de bank niet goed doorgekomen was. Daarna deze bevestiging nogmaals gedaan en was het door iedereen getekend. Het was fijn geweest als wij daar een berichtje over hadden gekregen dat er een bevestiging nog niet getekend was. Omdat wij zelf gebeld hebben kwamen wij daar achter. Verder een prettige manier van samenwerken.

Goed en vlug.

Goed en vlug. Bij vragen vlot antwoord.

• Gemak

snelle en correcte afhandeling.

zeer tevreden over de dienstverlening. Acuraat, snel en behulpzaam. Ook telefonisch ben ik goed te woord gestaan bij vragen.

Vlotte afwiikkeling

Vlotte afwerking

• Gemak

Goed, maar duurt wel langer dan tien minuten...

Op website staat: Stap 1: aan de slag in 10 minuten klaar Dat gaf mij het idee dat ik in één middag wel een verklaring van erfrecht zou hebben... maar dat heeft een week geduurd. Dat is, achteraf, misschien best snel, maar jullie website wekt een ander idee en in geval van recent overlijden, waarbij je emoties alle kanten op vliegen, is afwachten niet zo prettig.

• Gemak

Prima service voor een redelijke prijs.

Er werd duidelijk en helder gecommuniceerd welke stappen er nodig waren en ook nog veel goedkoper dan de notaris in de buurt. Ook alternatieven om bijvoorbeeld de papieren/handtekening te verifieren waren prima geregeld.

Gemak

Uitstekende manier om je hypotheek te laten doorhalen bij het kadaster zonder bezoek aan de notaris en de extra kosten die hiermee gemoeid zijn.

Gemakkelijk en snel

Overzichtelijk en duidelijke aanwijzingen naar het royementsdocument!

Snelle en perfecte service

Geen gedoe meer met zelf zoeken naar een notaris, binnen een paar uur na aanmelding de meeste stappen doorlopen voor het laten opmaken van een verklaring van erfrecht. Geweldig! Prijs en service staan volledig in verhouding.

Dik voor elkaar.

Het was helemaal super dat ik dit online kon regelen. Niet naar een kantoor maar alles via de mail. Makkelijk als er iets vergeten is of als er aanvullende papieren nodig zijn. Via de mail is alles zo geregeld. Ook was het heel prettig dat ik constant op de hoogte werd gehouden hoe ver het proces was gevorderd. Al met al een goed product. De volgende keer zal ik hier zeker weer gebruik van maken.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Gemakkelijker dan verwacht.

Heel gemakkelijk op de website in enkele minuten de gegevens ingevuld en vervolgens is alles binnen een paar weken compleet geregeld en geregistreerd bij het Kadaster. Het traject is verlopen zoals beschreven op de site. Ze houden je ook goed op de hoogte over de voortgang zodat je precies weet hoe ver het is. Dit alles coronaproof vanuit je eigen woonkamer, dan is het toch helemaal van deze tijd.

Eenvoudig en goedkoop geregeld

Het doorhalen van mijn hypotheekakte ging eenvoudig en was goedkoop.

• Gemak

Keurig, strak en geen poespas.

erg efficient !

aanmelding en aanlevering van benodigde basis-info zijn erg duidelijk, vervolg acties van Notariele diensten zijn duidelijk en erg efficient.

Snel en efficiënt

Fijn dat het hele notariële proces digitaal kan worden afgewerkt. Over de voortgang wordt duidelijk gecommuniceerd.

Snelle afwikkeling

Op een makkelijke manier contact per mail gelegd, gegevens aangeleverd en vervolgens een snelle afwikkeling tegen het vooraf opgegeven bedrag.

• Gemak

verklaring van erfrecht snel geregeld

Proces was duidelijk, snel en verliep soepel

• Gemak

Uitstekend digitaal door het proces geleid

Normaal worden notariële zaken vaak op locatie en met de nodige complexiteit en mist omgeven. De digitale variant voor het verkrijgen van een verklaring van erfrecht kan voortaan prima digitaal verlopen. Uitstekende begeleiding per mail en goede voortgangsrapportage. Daarnaast was het veel sneller en goedkoper dan de inschatting die ik van mijn lokale notaris had doorgekregen.

Snel en duidelijk

Mijn verzoek om een akte van erfrecht te maken was binnen 3 weken geregeld. Op mijn vragen kwamen duidelijke antwoorden. Groot voordeel was dat alles online geregeld kon worden.

Duidelijk

ik ben door notariële diensten duidelijk en goed geholpen om een verklaring van erfrecht te krijgen. Na aanmelding krijg je stapsgewijs via de mail de stappen die je moet regelen. Duidelijke prijsopgave vooraf wat niet voor verrassingen zorgt. Het tijdsbestek is ongeveer 2,5 à 3 weken als er geen uitzonderlijke dingen gedaan hoeven te worden.

• Gemak

Snelle reactie met duidelijke offerte en snelle levering verklaring

Wij zijn erg blij met de duidelijke offerte, zonder financiele verassingen. Snelle levering van de verklaring van erfrecht. Mede dankzij de gemeente waarin we wonen. Ook zij hebben snel hun onderzoek afgerond.

• Gemak

Duidelijke begeleiding naar verkrijging van verklaring van executele

Duidelijke mondelinge en schriftelijke (online) begeleiding Duurde alleen langer dan ik k had verwacht 2,5 -3 wk

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl