Gemakkelijk, snel en duidelijk
Heel prettig en professioneel geholpen! Niet nodig om daarvoor een veel te duur notarieel kantoor te bezoeken ! Zeker een aanrader . Goed te bereiken en reageren snel (binnen 48 uur)
Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te lezen dat alles supersnel is gegaan en dat u onze persoonlijke services goed vindt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Dienste
Ben tijdens het proces van royeren van mijn hypotheekacte goed op de voortgang ervan op de hoogte gehouden.
Wij zijn op een correcte en zeer prettige manier geholpen door deze Notariële Diensten, alles vanuit de thuissituatie, wij zijn dan ook zeer tevreden over uw hulp in een zeer verdrietige periode van ons leven. heel veel dank hiervoor, wij kunnen het iedereen aanbevelen . met vriendelijke groet R.M. van Harn
De communicatie verloopt snel en soepel en is duidelijk naar alle erfgenamen toe.
Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Goed om te lezen dat dat de communicatie duidelijk was en dat wij de akte snel voor u in orde hebben kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
handig en goed
Vanwege een nieuwe Akte van Erfpacht af te sluiten door een door de Gemeente Amsterdam geoormerkte notaris, was het nodig twee reeds afgeloste hypotheken door te halen bij het Kadaster. Genoemde notaris rekende daarvoor 280 euro ex BTW per hypotheek. Nu in handen gelegd bij Notariële Diensten. Communicatie via mail en telefoon was perfect. Binnen een maand waren beide hypotheken doorgehaald, en dat voor 79 euro incl BTW per hypotheek.
Mijn eerste ervaring met een online notaris die mij prima is bevallen, snelle professionele afhandeling en een uitstekende prijs, zeker een aanrader om de zaken op deze manier te kunnen regelen.
Vriendelijk bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor het verkrijgen van een Verklaring van Erfrecht heb ik gebruik gemaakt van Notariële Diensten (via DoeHetZelfNotaris.nl). Een aanrader. Voor ca. de helft van de prijs die een 'gewone notaris' rekent. De communicatie via e-mail is duidelijk en efficiënt. Ook het verkrijgen van ene volmacht uit het buitenland via Skype is goed verlopen.
Dank u voor deze beoordeling. De legalisatie via skype (als iDIN geen optie is) is een groot voordeel en kan dan ook vanuit huis geregeld worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
snelle reactie en zeer efficiënte afhandeling
Goede informatie en duidelijkheid per e-mail. Gemakkelijk te doen en snelle reactie op ingevulde formulieren. Ik ben heel blij dat ik bij U terecht gekomen ben.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u het gemakkelijk vond gaan en dat wel alles goed en snel voor u hebben kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke mails met de stappen die er komen gaan voor eindresultaat.
Het invullen van het aanmeld-formulier was een crime. Er werden steeds gegevens die ik al ingevuld had, gewijzigd. Bijv. bij het toevoegen van het tweede kind werden de al ingevulde gegevens van het eerste kind overschreven met de gegevens van de eerste ouder. DIT MOET ECHT BETER !!!!! Verder was de dienstverlening prima in orde. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. En toen ik een keer opbelde werd ik snel en correct te woord gestaan.
Verklaring van erfrecht digitaal aangevraagd. Dezd snel en voor goede prijs ontvangen.
Gevraagde goed uitgevoerd en iedere stap duidelijk gecommuniceerd. Gemakkelijke procedure zonder notaris bezoek.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Goed om te lezen dat u het als gemakkelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bedankt voor de correcte afhandeling. Het was erg prettig van elke stap op de hoogte te worden gehouden. Des te meer viel het daarom tegen dat ons niet even is gemeld dat één van ons zich slechts op 1 dossier had gelegitimeerd via Idin en niet op het andere. Hierdoor heeft de procedure dagenlang tot een week stilgelegen. Ik kreeg de melding dat op beide dossiers de aanvaardingen rond waren, dus was er niet op bedacht dat er toch nog iets was foutgegaan. Pas toen ik zelf telefonisch informeerde, kwam ik erachter. Een schoonheidsfoutje. Als ik nog iets ter verbetering zou moeten aandragen is het dat pas op het laatste moment tijdens de aanvraag blijkt dat wanneer er een testament is en daarin de erfgenamen niet bij naam genoemd zijn, er extra kosten voor erfgenamenonderzoek bijkomen. Volgens mij kwam ik deze variatie niet tegen in de uitgebreide info op de site.
Alles is gegaan zoals ik mij het had voorgesteld. Prima dus
Heel makkelijk en snel
Ik kwam voor een verklaring van erfrecht. Ze hebben een goed systeem waarmee je per email van elke kleine stap op de hoogte wordt gehouden. Je weet dus precies wat er nog moet gebeuren en wat al afgerond is. Nadat alle voorbereidende zaken ingevuld zijn kreeg in in enkele dagen de verklaring opgestuurd. Ook het verwerken bij het kadaster was gelijk doorgevoerd. Prima service voor een betaalbare prijs.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Leuk om te lezen dat u helemaal happy bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zou wel fijn zijn dat je een bewijs krijgt dat het in orde is en niet alleen de melding dat er een digitaal bestand is, waardoor het niet mogelijk is de klant de gegevens te sturen. Nu moet je er op vertrouwen dat dat digitale bestand echt bestaat.
Communicatie verloopt perfect. Akte was snel klaar en het hele proces was door goede communicatie en afstemming goed te volgen. Fijne ervaring met deze dienstverlener.
Dank u wel voor deze positieve beoordeling. Goed om te lezen dat het een fijne ervaring vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Deze manier van benaderen van een notaris was nieuw voor ons, maar is goed bevallen. We hadden wel een duidelijke context (testament beschikbaar en eenduidige gegevens) en dus een overzichtelijk dossier. Stapsgewijs werd het proces doorlopen waardoor het goed te volgen was: steeds inzicht wat de status was en welke stappen nog doorlopen moesten worden. Heldere en correcte communicatie.
Een mooie en makkelijke manier om in deze tijd waarin niet zoveel mag je belangrijke zaken geregeld te krijgen. Alles wordt duidelijk uitgelegd je wordt goed op de hoogte gehouden.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat alles duidelijk was en dat u tevreden bent over onze communicatie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Was binnen een week geregeld
Eenvoudig zonder fysiek naar de notaris te moeten. Heldere communicatie en goed bereikbaar voor vragen. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Jammer dat voor mijn product (verklaring van erfrecht) toch nog afhankelijk is van gemeente welke ten koste kan /is gegaan van de snelheid.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl