Ik was wat onzeker om online van de diensten gebruik te maken. Maar de vraag die ik had werd meteen beantwoord en de terugkoppeling van de stand van zaken is door mij zeer prettig ervaren. Dat maakt het wachten minder lang, want je weet dat ze er mee bezig zijn.

Perfect en gemakkelijk geregeld

Traject verliep probleemloos. Makkelijk geregeld en je wordt prima op de hoogte gehouden van de voortgang

Snelle,accurate afhandeling.

Duidelijk en goed.

Perfect en snel geregeld

Hele snelle en duidelijke communicatie en bijzonder makkelijk om het zo vanuit huis te kunnen regelen.

• Gemak

vlot en makkelijk, zeker met de corona beperkingen en een document dat ondertekend moest wirden door een broer in de VS. Dat ging nu vlot.

Zeer betrouwbaar overgekomen

Binnen een week een erfrecht akte hadden wij niet verwacht. Ook dat we steeds over de voortgang op de hoogte werden gehouden. Proficiat en bedankt

• Gemak

Snelle en correcte afhandeling.

Beste mensen, bedankt voor de snelle en correcte afhandeling tbv de verklaring van erfrecht.

• Gemak

Snel, duidelijk en betaalbaar!

Mijn ervaring met deze dienstverlening is zeer positief. Zeker aan te bevelen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Eenvoudig!

Het online regelen van een verklaring van erfrecht was via Notariële Diensten echt heel eenvoudig.

fantastisch

Ik ben niet echt bedreven in het gebruik van de computer maar dit was echt eenvoudig te doen. Duidelijk en snel geregeld. Ook de prijs was een verrassing! Zeer betaalbaar!!

• Gemak

Efficient geautomatiseerd process/communicatie standaard situatie, controle geleverde service nodig.

Duidelijk/efficiente communicatie, geleverde service niet gecontroleerd en terugkoppeling benodigde correctie niet voldoende.

Duidelijk en efficient

Geen

• Gemak

Handig, makkelijk en snel.

Kreeg het advies van de bank of dit via deze dienst te regelen. Dit is mij goed bevallen. Het is makkelijk en snel.

Probleemloos en snel

De verzorging van een Verklaring van Erfrecht is probleemloos en snel verlopen. Vooral het feit dat legitimatie van verschillende erfgenamen online kon gebeuren, in plaats van op een locatie, sprak mij aan en werkt inderdaad voortreffelijk.

• Gemak

Jullie hebben mij netjes geholpen.

Het is allemaal snel en goed geregeld.

• Gemak

Snelle, correcte en persoonlijke afwikkeling

Het contact was professioneel en de zaak werd snel en correct afgewikkeld tegen een redelijk concurrerende prijs

• Gemak

Goede en snelle service top

• Gemak

Zorgvuldig, snelle levering van akte

Goed, akte kon relatief snel worden geleverd. We moesten wel veel papieren ondertekenen, maar dat hoort erbij. Minpuntje is misschien het aantal e-mails, dit waren er erg veel (achter elkaar).

• Gemak

Goede verwerking, goed aangeven van welke stukken nodig zijn en correcte afhandeling.

Snelle en correcte service.

• Gemak

Ik moest diverse keren aanvullende informatie aanleveren, maar het is verder wel netjes geregeld.

Ik heb twee verschillende hypotheekinschrijvingen laten doorhalen. Hoewel ik al best veel informatie had ingevuld bij het online aanvragen, moest ik meerdere malen aanvullende informatie aanleveren. De dialoog was vriendelijk, correct en professioneel en ik ontving regelmatig via de mail updates over het stand van zaken in het proces. Behalve een mailtje waarin door Notariële Diensten is bevestigd dat de doorhaling heeft plaatsgevonden, heb ik verder helaas geen fysiek bewijs daarvan ontvangen. Ik had een schriftelijk bewijs (screenshot van een documentje van het Kadaster of iets dergelijks) wel gewaardeerd, want nu ben ik genoodzaakt ze op hun woord te geloven of ik moet zelf bij het Kadaster na gaan vragen of de doorhaling daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. De kosten waren inderdaad aanzienlijk lager dan de kosten die ik in het verleden een keer heb moeten betalen voor het royeren van een hypotheekakte, (tijdens het afsluiten van een nieuwe hypotheek) door een normale notaris.

Goed en goedkoop

Alles heel duidelijk, goed uitgelegd en zeer nette prijs , aanrader.

• Gemak

goede service en snelle afhandeling

Ik ben door jullie erg snel geholpen en de service was meer dan optimaal

geweldig

Op deze manier met deze service is het een verademing om gebruik te m aken van een notaris. Snel en klantvriendelijk.

• Gemak

De totale procedure van begin tot eind was heel duidelijk geformuleerd en aan te raden voor iedereen

Elke benodigde actie werd duidelijk aangegeven en binnen enkele dagen, soms dezelfde dag, kwam het vervolg,prima!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en correct

Jammer dat de bevestiging niet voor iedere akte apart is

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl