Goed door jullie geholpen

Voordelige prijs en alles is zeer snel en netjes afgehandeld dus beveel ik het iedereen aan

• Gemak

Snel en goed geïnformeerd.

Heldere informatie en we kregen wat er beloofd was.

• Gemak

Snelle service en heldere communicatie

Ik ben zeer tevreden hoe de dienstverlening is verlopen. Het ging snel, ik werd goed op de hoogte gehouden met betrekking tot de voortgang. Echt heel erg fijn en ik zou jullie zeker aanbevelen.

• Gemak

Prima en snel geholpen aan een verklaring van erfrecht

Alles ging snel en professioneel. Steeds een terugkoppeling hoever het proces was.

Uiterst tevreden

Snel geregeld, werd keurig op de hoogte gehouden. Werd fijn en vriendelijke geholpen per telefoon. Een aanrader dus.

Heldere en duidelijke dienstverlenging

Er zijn een aantal duidelijk onderscheidbare stappen afgelopen in het proces. Het zou misschien een goed idee zijn om deze stappen via de website eenvoudiger te volgen, zodat helder is waar het (eventueel) blijft hangen. In mijn geval was dat zorgen dat de erfgenamen allemaal de machtiging en erfenis aanvaarding tekende,

• Gemak

Dat doen we nog een keer!

Voor het eerst van deze dienst gebruik gemaakt i.p.v. een 'reguliere' notaris. Het werkt perfect, de workflow is goed op orde en de informatievoorziening erg fijn: je weet precies waar in het proces de behandeling van je aanvraag of verzoek zich bevindt.

• Gemak

Zeer vlot geholpen, zelfs op zaterdag bericht

Ondanks dat het grootste gedeelte van de communicatie per mail is verlopen, is het toch allemaal heel prettig gegaan. Snelle verwerking en terugkoppeling.

Snel, duidelijk

Prima ervaring bij aanvraag verklaring van erfrecht. Alles digitaal, veel e-mails maar allemaal met relevante status updates en duidelijke instructies. Echt helemaal prima.

• Gemak

Adequate, correcte en professionele afwikkeling

De opdracht was gericht op het verstrekken van een Verklaring van Erfrecht ten aanzien van nalatenschap van mijn overleden zus. De aanvraag, behandeling, het verloop, en de afhandeling hiervan is efficiënt en professioneel verlopen met voldoende, frequente en duidelijke communicatie. Een voorbeeld voor een Notariële dienstverlening 2.0. Prima en naar tevredenheid passend in deze tijd en een situatie waarin de afwikkeling straight forward is en zou moeten zijn. Dank hiervoor!

Snel, efficiënt en correct

Ik ben zeer tevreden met de manier van werken van de zgn ‘doe het zelf notaris’. Het werkt snel, eenvoudig en is voordelig!

• Gemak

Snelle service voor redelijke prijs

Hele snelle service. Als iets niet duidelijk was aan hun kant, dan werd ik daar meteen over gebeld ipv dagenlang te moeten wachten op een vraag. Geen onnodig heen en weer gemail.

• Gemak

Soepele en professionele afhandeling van mijn aanvraag

Mijn ervaring bij het verkrijgen van Verklaring van erfrecht via de Notariële Diensten is heel positief. De afhandeling verliep vlot en soepel. Ik waardeerde vooral de duidelijke communicatie tijdens het proces en het gemak waarmee alles werd afgerond. Ik ben zeer tevreden.

Goede digitale communicatie

• Gemak

Snelle reactie en afhandeling. Duidelijk formulier.

Prima service.

• Gemak

Heel goede en snelle service tegen een goedkoop tarief.

Heel goede en snelle service tegen een goedkoop tarief. Klant wordt per email heel goed geïnformeerd van alle tussenliggende fases. Ik heb geen enkele klacht. Ben heel erg tevreden.

Snel en duidelijk.

Goede service en duidelijke voortgang.

Snel en goed!

Snelle service via mail en uploaden van bewijzen.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Eenvoudig proces met duidelijke statusupdates.

Snel en effectief m'n doel bereikt.

Kan niet beter!

Zeer goed! Ik werd continue op de hoogte gehouden van een nieuwe status. Keurig behandeld. En goedkoper ga je sowieso nergens vinden.

• Gemak

Snel, duidelijk en goede service

Bij de eerste aanvraag krijg je direct te horen wat je nodig hebt voor het aanvragen van een akte. Na het invullen van de vragenlijst en het toevoegen van de gevraagde documenten krijg je vrij snel te horen of alles compleet is. Met het elektronisch ondertekenen van de documenten voor de aanvragen en andere belanghebbende is alles snel en goed te regelen. Via email en telefonisch wordt je snel en vakkundig te geholpen. Deze dienst is zeker een aanrader voor iedereen die een notariële akte nodig heeft.

• Gemak

Zonder veel rompslomp alles geregeld!

Alles via de digitale weg vind ik fijn. Alles werd snel opgepakt en er werd goed gecommuniceerd.

• Gemak

Bereikaar, benaderbaar, goed resultaat.

Mede doordat ABN-AMRO gebruikt maakt van de diensten van dit platform al een vertrouwd karakter. De uitvoering, de contacten etc. Bevestigen dit beeld. Ik zou het zoweer gebruiken hoewel enige offertes altijd handig kunnen zijn omdat deze groep hun eigen prijzen kunnen stellen.

Prima..

Prima, status wat e.a.. kan beter..(beter op de hoogte houden), met name van onderdelen die buiten de dienst omgaan.

• Gemak

Akte voor een betaalbare prijs.

Tov andere notarissen was deze tenminste betaalbaar. Moest wel lang wachten op de akte ,maar dat kwam weer door het traag aanleveren door de huidige gemeente.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl