Alles duidelijk omschreven.... Alles kan digitaal.... Makkelijk....
Notariële Diensten heeft voor mij het hele proces rondom verklaring van erfrecht en inschrijving bij het Kadaster keurig en snel afgewikkeld. Legitimatie was mogelijk via iDeal van mijn bank, dus ik hoefde niet eens persoonlijk te verschijnen. Een absolute aanrader!
Ik had een vrije simpele vraag, daar is twee keer over gemaild en alles in gang gezet. Keurige terugkoppeling tijdens het proces. Niks nodeloos corresponderen, gewoon DOEN!
Dank voor uw beoordeling en dank voor uw compliment over onze organisatie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eenvoudig, snel en goedkoop!
Vriendelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles afgehandeld zoals beloofd. Geen klagen.
Tevreden wat ze voor mij gedaan hebben. En de prijs super laag.
Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Was in eerste instantie een beetje terughoudend maar dit was al heel snel perfect. Zeer snel, via mail, antwoorden. Heb me geen moment onzeker gevoeld.
Dank u wel voor uw beoordeling. We zijn blij om te lezen dat uw terughoudendheid als snel veranderde naar perfect. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hebben een verklaring van erfrecht laten opstellen. Gewoon simpel de gegevens aan kunnen leveren per mail. Even je ID verifiëren via Idin (heel makkelijk) en toen hadden we snel de akte in huis. Alles goed geregeld vanaf de bank.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat een verademing, geen pluche, maar gewoon documenten verkrijgen die nodig zijn. Mailcontact is correct en snel. Er wordt goed duidelijk gemaakt wat er bv aangeleverd moet worden om een document te kunnen verkrijgen. Ik heb een heel prettige ervaring met deze notariële diensten
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat alles goed verlopen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Via DoeHetZelfNotaris beland bij Notariële Diensten i.v.m. een verklaring van erfrecht na het overlijden van mijn vader. Echt zo fijn dat dit zo simpel kan! Het hele proces heeft niet meer dan 1,5 week geduurd, de stappen zijn helder, er wordt goed gecommuniceerd. Superfijn dat sommige dingen als vanzelf geregeld zijn in een tijd waarin je niet per se op je best bent.
Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. Dat is wat we graag doen, ondersteunen met deze belangrijke zaken die geregeld moeten worden, maar waar eigenlijk dat moment uw hoofd niet naar staat. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle verwerking en goed contact! Advies ook gehad.
Ik heb deze online dienst als zeer prettig en professioneel ervaren. De afhandeling van de Erfrecht aanvraag verliep vlotjes.
Zie hierboven.
Dank u wel voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat u blij bent met onze werkwijze. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben heel tevreden over de snelle en accurate afhandeling. Ook de prijs/ kwaliteit verhouding vind ik goed.
Hartelijk bedankt voor uw review. Dank voor het benoemen van de geweldig snelle service en reacties. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goeie ervaring op deze wijze Soms is het wel wat onduidelijk betreft diverse documenten
Iets meer werk vermoedelijk maar correct en uiteraard goedkoop. Geen overbodige poespas. Doen.
Goede en duidelijke site. Goede prijs-kwaliteit verhouding.
Vriendelijke bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ze hebben geregeld wat ik geregeld wilde hebben. Prima dus. En ik had een extra - achteraf onnodige - vraag, waar ze netjes op hebben geantwoord.
Prima online ervaring, snel, eenvoudig, kostenefficiënter en betrouwbaar (verwacht je ook in dit vakgebied, of misschien zelfs extra)
Hypotheek al geruime tijd geleden afgelost, maar nog niet laten doorhalen bij het kadaster. Op internet uitgekomen bij DoeHetZelfNotaris, louter vanwege de lage kosten. Mijn aanvraag werd beantwoord door de organisatie Notariële Diensten. Die doen het administratieve werk voor een notaris die ergens op de achtergrond de akte formaliseert. Het doet een beetje ingewikkeld aan, maar in de praktijk werd de procedure snel en probleemloos doorlopen. Prettig is dat je van elke procedurestap een e-mail krijgt. Binnen een paar dagen was het rond. Alles digitaal afgewerkt!
Vriendelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat alles snel rond was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer tevreden met de verleende diensten voor het doorhalen van hypotheek. Heldere communicatie, updates mbt de voortgang en genomen acties en voor een uitstekende prijs. Uitstekende ervaring.
Hartelijk dank voor uw reactie. Een uitstekende dienstverlening, dat horen we graag. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na aanmelding dezelfde dag een reactie ontvangen.
Stap voor stap word je door het proces geleid en de vervolgstap wordt steeds aangekondigd.
Als jezelf alles op rit heb voor het beoogde doel dan is het met een paar mailtjes alles geregeld. Jammer dat je geen bewijs krijg van doorhaling hypotheek bij kadaster, deze moet je zelf opvragen.(zal dat terzijne tijd doen)
Aanvraag us snel en goed verwerkt. Alleen de identificatie via idin (bank ) werkte niet en kreeg daar geen melding van.
Dank u wel voor uw review. Vervelend dat de identificatie via iDIN niet werkte. Mogelijk dat uw bank de optie voor iDIN niet aanbiedt? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl