Ik ben zeer tevreden over Notariële diensten. De hele aanvraag en afwikkeling is duidelijk en snel verlopen. Ik kreeg regelmatig een duidelijke mail waarin ik op de hoogte werd gehouden over de stand van zaken.
Gebruiksvriendelijk en voor een schappelijke prijs.
Service en communicatie is goed. Vanuit de site had ik de indruk dat ze de goedkoopste waren voor het doorhalen van de hypotheek (€79), maar dat bleek achteraf niet zo te zijn (ik zag deze dienst ook voor €59 aangeboden worden). Daarnaast krijg je geen bewijs van het kadaster dat de hypotheek doorgehaald is. Die heb ik daarna zelf aangevraagd bij het kadaster voor €2,95.
Alle zaken zijn prima geregeld.
Goed, snel en goedkoop!
Ben alleen maar positief: goede en vlotte communicatie, helder en ook op gestelde vragen via de mail een hele vlotte reactie. Tijdens het hele traject word je steeds goed op de hoogte gehouden van de voortgang, Ik was nu voor een verklaring van erfrecht bijna de helft goedkoper uit dan bij de notaris in mijn woonplaats.
Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. We zijn heel blij te lezen dat u alleen maar positief bent en ons een 10 geeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht was in ongeveer 4 werkdagen geregeld. Alle stappen worden uitgebreid en duidelijk beschreven. Ik had maar 1 vraag bij het invullen van de aanvraag, en die was na een telefoontje ook snel beantwoord.
Verklaring van Erfrecht eenvoudig online kunnen regelen. Fijn dat we er niet voor langs een kantoor hoefde te gaan.
Hartelijk dank voor uw reactie. Wij zijn blij te lezen dat u blij bent met onze online service. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Omdat je na een overlijden al genoeg zaken hebt om op te pakken, wilde ik op een snelle manier aan een verklaring van erfrecht komen, zonder dat ik meteen naar allerlei kantoren zou moeten om (betaald) te komen kletsen of om daar verschillende keren een handtekening te moeten zetten. De verklaring van erfrecht kan volledig online worden afgehandeld. Het tekenen kan met het zetten van een "handtekening" met behulp van e-bankieren. Goede service, snel en op voorhand al redelijk duidelijk wat je moet betalen. Ook voor eventueel toekomstige notariële zaken zal ik zeker weer naar Notariële Diensten(DoeHetZelfNotaris) gaan!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve reactie op onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De aanvraag en de verkrijging van de verklaring van Erfrecht is digitaal zeer soepel en vlot verlopen!
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat het traject voor het verkrijgen van de Verklaring van Erfrecht zeer soepel verlopen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De verklaring van erfrecht is vlot verstrekt. Ik ben ook tevreden over de digitale afhandeling in het proces om te komen tot de verklaring van erfrecht.
Dank u wel voor uw reactie en positieve beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat u tevreden bent over de digitale afhandeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanachter je computer alles regelen scheelt een hoop moeite en kosten.
Snel antwoord op mijn vragen, vriendelijk mailverkeer, telefonisch goed bereikbaar.
Dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat we een snelle en goede afhandeling hebben kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erfrecht-verklaring voor 17 personen nodig: diverse notarissen kwamen met onzekere offerte; er konden altijd kosten extra gewerkte uren bijkomen; en dat op al hoge tarieven. Alles liep verliep simpel, vlot, aardig, correct. Moest zelf uiteraard wel de gegevens goed en duidelijk aanleveren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Heel fijn om te lezen dat alles simpel, vlot, aardig en correct verlopen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Fijne service, komen de beloftes na. Zeer tevreden.
Dank u wel voor uw reactie. Fijn dat u zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ongelooflijk, wat een waar voor je geld. Wij moesten een verklaring van erfrecht hebben. In minder dan twee weken was alles rond. Het hele proces was ontzettend goed gestroomlijnd en toen ik extra vragen had werd ik erg vriendelijk en efficiënt geholpen. De prijs lag desondanks ver onder wat andere notarissen vroegen. Petje af!
Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. En dank voor uw mooie worden over onze organisatie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Je wordt over / bij elke stap geinformeerd door heldere, snelle digitale emails. Een keer gebeld en ook daarover (antwoord en snelheid) zeer tevreden. Ook handige mogelijkheden voor communicatie met personen in het buitenland aanwezig. Bijzonder goede ervaring.
Ik was een verklaring van erfrecht nodig. Dit is heel goed gelukt. Notariële diensten was accuraat, to the point, duidelijk en snel. Ze hielden heel goed de vinger aan de pols als mijn reactie wat lang uitbleef. Al met al heel goed afgerond! Goede prijs!
Heel fijn geholpen telefonisch en via mail. Helder en accuraat. Hadden vooraf niet gedacht dat alles zo snel geregeld zou zijn.
Na aanvraag e.e a snel in gang gezet, met duidelijke communicatie aangaande aan te leveren stukken. Elke keer keurige bevestiging van ontvangst en daarop een snel vervolg op de aanvraag voor een verklaring van erfrecht. Binnen korte tijd alles geregeld en voor een vriendelijke prijs !
Dank u wel voor uw reactie met deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heldere communicatie over de te volgen stappen, snelle afhandeling en een prettige prijsstelling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat alles goed en snel geregeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was een fijne ervaring om zo snel geholpen te worden in deze moeilijke tijd i.v.m. het overlijden van mijn vader. De communicatie via mail verliep vlekkeloos en ook telefonisch werd ik goed geholpen.
Dank u wel voor uw beoordeling. Vooral in de moeilijke tijd waar u doorheen gaat vinden wij het mooi om u hiermee te mogen ondersteunen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke uitleg en bij vragen goed bereikbaar. Snel geregeld. Duidelijke communicatie.
De eerste ervaring met de Notariële Diensten is mij prima bevallen. De communicatie was helder, iedere stap werd duidelijk uitgelegd. Door zelf de juiste informatie aan te leveren hoeft de notaris minder werk te doen en dat scheelt natuurlijk in de kosten. Bovendien is het niet nodig om naar een notariskantoor te komen en alles was vlot en effectief geregeld.
Hartelijk bedankt voor uw reactie. Heel fijn dat uw (eerste) ervaring prima bevallen is. Wij hopen u nogmaals een keer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Super tevreden
Vriendelijk bedankt voor uw reactie. Heel leuk om te lezen dat u super tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl