Verklaring erfrecht snel en goed geregeld

Binnen een week was de verklaring van erfrecht geregeld.

Snel en adequaat

Vlotte en zorgvuldige afhandeling, en snelle reactie op vragen

Snel, professioneel en vakkundig

Zie boven

• Gemak

Snel, niet duur en duidelijk!

Efficient en goed communicerend

Helemaal Top!!!!

Alles is heel gemakkelijk en snel verlopen.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Snel, simpel en goedkoop

We hebben onze hypotheek laten royeren. Was eerst sceptisch voor die prijs (een derde tot kwart van wat een gewone notaris vraagt) maar besloten de gok te wagen. Goede communicatie bij elke stap, snel afgerond, absoluut aan te bevelen!

Uitstekend (digitaal) geregeld

Keurig netjes en heel erg vlot afgehandeld. Ik vond het niet moeilijk om te begrijpen en dingen aan te leveren. Maar ik kan me voorstellen dat het voor sommige mensen geen "Jip en Janneke" taal is. Heel groot voordeel dat het digitaal kan en dat de kosten ook lager zijn dan bij de notaris op kantoor.

duidelijk en snel

Duidelijk en snel

• Gemak

duidelijk en goede response op vragen

goede dienstverlener die snel, duidelijk reageert.

• Gemak

Super en zeer snel binnen , lof

• Gemak

Simpel, digitaal en snel het gewenste resultaat.

• Gemak

De doorhaling van mijn hypotheek bij het kadaster werd zonder strubbelingen afgehandeld.

Van begin tot eind werd ik bij elke stap geïnformeerd over het hoe en waarom. Een geoliede werkwijze.

• Gemak

duidelijk, goed en snel geregeld!

goede ervaring, ik kreeg steeds een up-date. Er was een snelle doorloop van de stukken. (als je het zelf ook snel en goed aanlevert natuurlijk!) Ik zou het weer doen.

• Gemak

Heldere uiteenzetting van gang van zaken en voortvarendheid in afhandelen benodigde.

Moest er aan wennen dat alles digitaal verliep. Zeker omdat het toch juridisch gevoelige documenten zijn. En indachtig dat overal identiteits****** op de loer kan liggen, vond ik dat wel spannend. Enorme voortvarendheid, soms zo snel dat ik door eigen drukte van werk dat niet steeds meteen kon bijbenen. Bij bellen en informeren naar zaken, correcte en prettige informatievoorziening. Ook al merkte ik in reactie dat mijn vraag om zaken hardcopy op te sturen voor degene aan de telefoon een ver van haar bed show was. ( en ouderwetse :) manier) . Verder duidelijkheid in informatievoorziening. Chapeau!

• Gemak

Snelle procedure scherp geprijsd met heldere informatievoorzoening

Heldere info op website voor de aanmelding. Goed door het proces heen op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Betalingsmoment als de nodige info al verwerkt is, net voor aanbieding aan notaris. Ook vanuit notaris snel doorgezet. Meeste tijd ging zitten in doorvoeren bij kadaster.

Goede en snelle afhandeling

Uitstekende uitvoering doorhaling hypotheek

Ik had van de 2 lokale notarissen offertes gekregen. Tussen die twee zat een verschil van € 300, waarbij de goedkoopste nog een stuk duurder was dan Notariële Diensten. Ik heb dan de gok van € 79 genomen en heb er geen spijt van gekregen. Alles is per e-mail gegaan en van iedere stap in het proces werd ik op de hoogte gehouden. Ik ben zeer tevreden over de werkwijze.

• Gemak

Prima geholpen met een zeer goed contact via e mail. Bij elke stap wordt je netjes op de hoogte gehouden hoe ver men met de zaak is. Wij hebben het als zeer prettig ervaren.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Had eerst wel twijfels, omdat het online is, Maar omdat het een stuk voordeliger is toch besloten er voor te gaan. We zijn super tevreden, hoe alles verliep en correcte werd aangeleverd.

• Gemak

Eenvoudige website met goede uitleg. Snelle afhandeling en goede service

• Gemak

Snelle afhandeling en werkt zeer eenvoudig.

Waarom meer betalen als deze dienst (verklaring van erfrecht)volledig online is af te handelen?

• Gemak

Zeer duidelijk uitgelegt. En goede communicatie

Onze ervaring heeft te maken met het overlijden van onze moeder. Alles werd netjes afgehandeld.tegen een schappelijke prijs

• Gemak

Goede service, snelle reaktie. Prijzen zijn vanaf het begin duidelijk

Voor een uitbetaling van een levensverzekering had ik een verklaring van erfrecht nodig. De aanvraag hiervan was duidelijk en de reaktie van een medewerker was zeer snel. Al met al heeft het ongeveer 2 weken geduurd doordat er wat nazoek werk van een gemeenteambtenaar nodig was. Zodra alles bekend was is de akte snel opgemaakt. Van elke stap in het proces werd ik via mail op de hoogte gehouden.

Snelle en goede afhandeling

Na wat offertes te hebben opgevraagd bij notarissen in de regio ben ik verder gaan zoeken op internet, zodoende kwam ik bij u terecht. De afhandeling liep vlot en gemakkelijk, geheel via internet. Bovendien beduidend goedkope dan de aanbiedingen uit de regio.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl