Was eerst wat afwachtend maar het hele proces was doeltreffend en de dienst was zeer competitief geprijst. Mede daarom was alles in een standaard proces gevat wat voor mij zeer prettig was. Omdat alles in bulk gaat duurt het wellicht een beetje langer maar omdat ik geen haast had is dat prima.
Dank uw wel voor uw review. De notaris schrijft inderdaad 1x per week de verzamelakte in bij het kadaster waardoor het enkele dagen langer zou kunnen duren. Echter om dezelfde reden is ons tarief zo scherp. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed geregeld voor een fatsoenlijke prijs
Hartelijk bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ging allemaal soepel en snel. Veel goedkoper dan via reguliere notaris. En gemakkelijker omdat notariskantoren qua afspraken helemaal vol zitten .
Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima dienstverlening. Snelle service en duidelijke communicatie over het proces en de voortgang hiervan.
Ik heb voor het opstellen van een Verklaring van erfrecht gebruik gemaakt van de Notariële Diensten. Alles digitaal geregeld. De communicatie was helder en er werd snel gereageerd op zaken. Het proces verliep boven verwachting vlot en soepel. Al met al een prima ervaring dus.
Het ging om de verstrekking van een verklaring van erfrecht. De begeleidende mails tijdens de aanvraag waren duidelijk en overzichtelijk. De afhandeling van de aanvraag verliep vlot en de kosten voor de verklaring bleven aan de lage kant.
perfect snel goede prijs product verhouding echt Super
Heel positief. Geen afspraak hoeven maken. Geen documenten laten echten door een notaris. Niets van dat al. Snel geholpen omdat ik de juiste documenten had.
Ideale manier om dit soort zaken vanuit je 'luie stoel' snel te regelen.
Heel snel geholpen en goed op hoogte gehouden
Heel leuk om te lezen dat u onze dienstverlening als geweldig heeft ervaren. Dank u wel daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Deze organisatie zorgt zonder veel poespas dat je snel beschikt over de juiste noodzakelijke documenten. Stapsgewijs met heldere toelichting. Aanrader!
Duidelijk, goed persoonlijk contact gehad en alles prima en snel uitgevoerd.
Wij zijn enorm blij dat wij "alles wat u wilde" hebben kunnen waarmaken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
We werden elke keer goed bij gepraat omtrent de voortgang van het proces. Wel vragen wij ons af wat de reden is dat u in het bezit blijft van de originele akte. Met vriendelijke groet, Suze Ruiter
Geachte mevrouw Ruiter, De notaris ondertekent de Verklaring van Erfrecht en geeft een afschrift af. De originele minuut akte blijft ten alle tijde op kantoor in de kluis bij de notaris. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
je word goed op de hoogte gehouden van de te volgen stappen
Fijn dat u de tijd heeft genomen deze positieve review te schrijven. Dank u wel daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij het royeren van de hypotheekakte lijkt me alles goed te zijn verlopen. Goede aanwijzingen over de stappen, en vlotte reacties. Het enige jammere is dat je de verwerking door het Kadaster niet te zien krijgt. Wel koppelt de notaris terug dat er een bewis van inschrijving van de doorhaling is. Dus ik kan ND zonder meer aanbevelen.
Positief snelle reacties.
Verklaringen van erfrecht na overlijden van mijn moeder, omzetten in kadaster van de woning en erfverklaring van mijn eerder overleden vader, executeur aanstelling. Alles zeer snel geregeld, snelle antwoorden op vragen/ stukken uitstekende communicatie via mail en telefoon. Absolute aanrader.
Goed om te lezen dat wij beide Verklaringen van Erfrecht snel voor u hebben kunnen regelen en dat u onze communicatie als uitstekend heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Royement van hypotheek prima uitgevoerd. Wel even de website goed lezen zodat je weet hoe het werkt. In dit geval dus 1x per week sturen ze hele lijst met royementen naar Kadaster. Scheelt natuurlijk veel geld maar duurt iets langer, voor mij was dit geen probleem.
Wij bieden inderdaad 1x per week een verzamelakte aan bij de notaris (en de notaris bij het kadaster). Hierdoor kan het een paar dagen langer duren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het hele proces was simpel uit te voeren.
Dank u wel voor deze beoordrling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke uitleg over de stappen en de stand in het proces. Vlekkeloos werkende links om je online te identificeren en goed te keuren. Snelle opvolging op vragen.
Het voldeed prima uit de verwachtingen
Ik ben goed op de hoogte gehouden van de voortgang.
Dank u wel voor uw reactie. Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelle afhandeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie, we zijn tijdens het proces goed op de hoogte gehouden.
men wekt snel, met goede terugkoppeling over genomen stappen en nog te nemen stappen. Aantrekkelijke kwaliteit/prijsverhouding.
Wij proberen snel te werken en voldoende terugkoppeling te geven. Fijn dat u dat gewaardeerd heeft en onze deze mooie score geeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl