Ik heb via DoeHetZelfNotaris een akte aangevraagd. Daarna heeft Notariele Diensten alles in orde gemaakt. Ongelofelijk simpel om online een akte te verkrijgen.
Fijn dat u het verkrijgen van de Verklaring van Erfrecht als simpel heeft ervaren. Dank voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ben helemaal tevreden.
De opdracht is duidelijk en accuraat uitgevoerd!. Ook hebben ze ons goed geinformeerd over elke stap die genomen word om tot een goed resultaat te komen. Prima service !!
Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Hartelijk bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De afwikkeling van het uitschrijven van de hypotheekakte is goed en snel verlopen. Het enige nadeel is dat je geen aparte bevestiging van het kadaster krijgt omdat dit in een geclusterde brief aan de notaris is gemeld.
Niet veel aan toe te voegen
Kort maar krachtig, dan zijn niet altijd veel woorden nodig. Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Moest hypotheek laten doorhalen bij Kadaster. Zeer goede digitale ervaring. Goede proces updates. Snel afgehandeld. En dat voor minder dan de helft van de goedkoopste notaris in de buurt…
Dank voor uw compliment over onze manier van werken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel verzorgd tegen betaalbare prijs
Fijn dat we deze dienst voor u mochten verzorgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijkheid
Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijk en snel
Voor een simpele Verklaring van erfrecht met één testamentair bepaalde erfgenaam prima en snel als je alle benodigde documenten zelf snel kunt aanleveren.
Optimaal gebruik makend van de beschikbare technologie (en dus hoefden de erfgenamen ook geen kostbare en tijdrovende afspraken te maken bij lokale notarissen) hebben wij vlotjes de beschikking gekregen over een Verklaring van Erfrecht tegen een acceptabele vergoeding.
Het loont zeer om deze notaris dit soort zaken te laten afhandelen. Geen overbodige afspraken en/of bezoeken aan een notaris en tenminste een normale prijs. Eenvoudig via internet allemaal te regelen. Ik ben heel erg tevreden.
Heel fijn om te lezen dat u erg tevreden bent. Dank voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het prettige is dat je continu op de hoogte wordt gehouden van de gang van zaken en daarnaast zijn de kosten zeer laag t.o.v. de reguliere notariskantoren!
Wij gaan uiteraard graag nogmaals voor u aan de slag. Hartelijk dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prettig, snel en makkelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Uitstekend op de hoogte gehouden van alle (vervolg)stappen en resultaten in het proces. In begrijpelijke taal uitgelegd. Correcte en snelle afhandeling. Kosten toch hoger dan aanvankelijk berekend via de site zonder dat sprake was van meerwerk. Ook niet duidelijk of korting is toegepast aangezien ik als klant van ABNAMRO ben doorverwezen naar Notariële Diensten. Zonder dit minpuntje was de totale beoordeling zonder meer een 10 geweest.
Dank voor uw reactie. Als bij de intake is aangegeven dat u klant bent van ABN Amro dat ziet u de korting op de factuur. Aanvullende kosten zonder meerwerk zou niet moeten kunnen. Wilt u daar nog een mail over sturen met uw dossiernummer zodat wij dit kunnen nakijken voor u? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was duidelijk welke stappen er genomen moesten worden.
Scheelt wat met de 'gewone' notaris in prijs en je hoeft er de deur niet voor uit ...
Voor een verklaring van erfrecht, zonder verdere bijzonderheden is alles keurig in heel korte tijd afgewerkt. Geen gedoe om bij notaris handtekening te zetten e.d. Alles digitaal en snel.
Het hele proces kan inderdaad vanuit huis geregeld worden en u hoeft niet naar een notaris om een handtekening te zetten. Fijn dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het contact via internet, e-mail en telefonisch was prettig en klantgericht. Instructies waren duidelijk en helder geformuleerd. Alle benodigde zaken zijn adequaat en indien mogelijk snel geregeld.
Het contact liep via e-mail, dit verliep snel en adequaat. Voor ons was het de perfecte manier om een verklaring van erfrecht te verkrijgen.
Wat fijn dat dit voor u de perfecte manier was om de Verklaring van Erfrecht te krijgen. Uiteraard zijn we niet alleen per mail, maar ook telefonisch bereikbaar. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen 1 week de verklaring van erfrecht binnen en ook nog voor een schappelijke prijs.
Binnen 1 week is ook voor ons heel snel. Fijn dat we dit zo snel voor u hebben mogen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De afhandeling van de verklaring van erfrecht ging vlotjes en we werden stap-voor-stap begeleid over de te nemen stappen. De website functioneert, op een paar schoonheidsfoutjes na (enigzins onduidelijke layout op sommige pagina's) prima.
Wat jammer dat u de layout van DoeHetZelfNotaris wat onduidelijk vindt. We zullen dit aangeven bij de directie, maar hartelijk dank voor uw feedback. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Correcte en snelle service en contact
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke en snelle communicatie
Kort maar krachtig! Dank voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl