Snel, efficiënt en goed geregeld

Alles online geregeld, dit verliep probleemloos. We werden goed op de hoogte gehouden van de te nemen stappen en vorderingen. Uiterst tevreden.

• Gemak

Ik ben weer tevreden. Alles ging zoals afgesproken.

Snel afgehandeld en de prijs was gunstig.

• Gemak

Duidelijke begeleiding en snel geregeld

Ik twijfelde eerst over het gebruik van de Notariele Diensten. Echter staat al heel duidelijk op de site welke stappen er gemaakt moeten worden en daardoor durfde ik het aan. Al met al zeer tevreden. Ze spreken normale taal, waardoor duidelijk is wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt. Het identificeren van jezelf via Idin (via je bank) was ook zeer eenvoudig. Na 2 weken was de verklaring van erfrecht al klaar. Het prijsverschil met de notaris in de stad waar ik woon was uiteindelijk meer dan 300 euro, dus zeker de moeite waard.

• Gemak

Goed, vlot, redelijk geprijst en vriendelijk

Prima!

• Gemak

snel en heel makkelijk alles geregeld

een vlotte en duidelijke communicatie snelle manier van het verkrijgen van juridische geldige handtekeningen

zeer positieve ervaring

snelheid, prijs, gemak en de kwaliteit van ND hebben me positief verrast. Ik ben zeer tevreden en beveel ze zeker aan.

Snel en gebruiksvriendelijk

Snel en gebruiksvriendelijk

• Gemak

Alles snel en eenvoudig geregeld!

Het royeren van mijn hypotheekinschrijving was vlot en eenvoudig geregeld voor een zeer scherpe prijs. De opdracht was natuurlijk ook wel erg overzichtelijk en bood geen ruimte voor (mis)interpretatie.

• Gemak

De afspraken zijn nagekomen.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Snelle, heldere communicatie. Ook telefonisch snel bereikbaar. Komt gelukkig niet eerst in een belmenu terecht!

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

Heel erg tevreden

Notariële Diensten heeft voor mij zeer snel en zorgvuldig een verklaring van erfrecht opgesteld. Ik ben van elke stap in het proces op de hoogte gebracht. Daar waar er contact was, verliep dit prettig en efficiënt. Dit alles tegen een laag tarief, wat wil je nog meer?

Een aanrader

Snelle actie Duidelijke uitleg Iedere stap werd gemeld

Makkelijk en snel

• Gemak

snelle afwikkeling en prima informatievoorziening

Ik ben zeer tevreden hoe snel het proces van aanvraag van de Akte is gegaan en hoe ik op de hoogte werd gehouden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel, overzichtelijk en duidelijk

Zeer deskundig geholpen, duidelijk!

Prima notaris

Gevonden via internet , 1 van de goedkoopste, ik zal deze zeker aanraden aan kennissen. Contact met deze notaris prima, gelijk antwoord bij vragen. En keurig meegenomen in het hele proces. Ik vind notarissen redelijk kostbaar en als ik dan een prijsopgave krijg waar meer dan 200.00 euro tussen zit, vind ik onvoorstelbaar.

• Gemak

Prettige ervaring vanwege efficiënte werkwijze.

Ik vond de online service heel gemakkelijk en toegankelijk.

• Gemak

Voldeed prima de vraag én snel!

• Gemak

Ik was erg tevreden dat ik overal vlot antwoord op kreeg en alles was vlot en duidelijk geregeld.

Aanbevelenswaardig

Correct, uitstekend geïnformeerd, vlot afgehandeld

• Gemak

Goede ervaring, wel hier en daar wat star in de benadering, slechts 1 bepaalde route mogelijk. Verder prettig in de omgang.

• Communicatie N.v.t.
  • Snelheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Geen omkijken naar, gewoon goed geregeld

Ik heb via DoeHetZelfNotaris een akte aangevraagd. Daarna heeft Notariele Diensten alles in orde gemaakt. Ongelofelijk simpel om online een akte te verkrijgen.

Ging zoals ik hoopte

Ben helemaal tevreden.

• Gemak

zeer accuraat en duidelijk gewerkt !

De opdracht is duidelijk en accuraat uitgevoerd!. Ook hebben ze ons goed geinformeerd over elke stap die genomen word om tot een goed resultaat te komen. Prima service !!

Snel en prima geregeld

De afwikkeling van het uitschrijven van de hypotheekakte is goed en snel verlopen. Het enige nadeel is dat je geen aparte bevestiging van het kadaster krijgt omdat dit in een geclusterde brief aan de notaris is gemeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl