Zeer soepel verlopen

Zeer soepel verlopen, binnen afzienbare tijd afgehandeld en voor een zeer mooi tarief.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Gemak

Alles online afgehandeld zonder te bellen

Ik hoefde met niemand te bellen voor verdere toelichting. Via online identificatie en informatieve e-mails heb ik zonder gedoe mijn akte gekregen. perfect!

No nonsens notaris.

Doen wat ze moeten doen, wel overdreven veel standaard mails over de voortgang, maar beter dát dan een slechte communicatie. Tarief is helemaal top!

Snel en zeer informatief

Zeer prettige manier van stap voor stap het hele proces doorlopen. Werd snel en goed en duidelijk geholpen

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

prima en vlotte dienstverlening

Het ging allemaal heel vlot. Zowel het ontvangen van de offerte als het verkrijgen van de verklaringen van de betreffende erfgenamen. Vooral het online identificeren was een mooie en snelle oplossing. Ik 2 weken had ik de verklaring binnen.

• Gemak

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie.

Ik ben zeer tevreden over de Notariële Diensten. Er was zelfs ruimte om vragen te stellen en ook telefonisch contact ging zonder problemen. Ik zou deze dienst zeer zeker aanbevelen.

Snelle,duidelijke service

Voorspoedige afhandeling met duidelijke informatie over o.m de voortgang.

• Gemak

Ik ging er van uit dat de verklaring van executele een fluitje van een cent was toen ik de notaris belde die ook het testament had gemaakt vertelde hij dat het zeker drie weken zou duren en dat hij over 3 weken pas tijd had, waarbij hij zij dat ik elke notaris die verklaring kon laten opstellen..dus op internet naar notarissen kijkend de Notariële Diensten tegen kwam. En e.e.a. In twee weken voor elkaar was.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Mijn complimenten over de snelheid en zorgvuldigheid waarmee is gewerkt

zie omschrijving hierboven

• Gemak

Goede en efficiënte afhandeling!

Na de vraag en aanvraag wordt gelijk de volgende stap uitgevoerd. dit geeft vertrouwen op een goede afwikkeling. Ook de afhandeling door de notaris is snel en degelijk.

Ervaring is zeer goed

Bij de Notaris om de hoek zou het 3 tot 4 keer zo duur zijn geweest. Nu en goed geholpen, en snel en voor een goede prijs en online.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Keurig afgehandelt en juist en op tijd geïnformeerd

Mijn verzoek werd keurig en juist afgehandeld. De vragen waren helder en ik werd correct geïnformeerd over de tussenliggende stadia. Prettige ervaring.

• Gemak

Ik ben goed en duidelijk geholpen

Ook telefonisch, zijn dingen mij goed uitgelegd.

Snel, duidelijk en betaalbaar

Als je geen kennis hiervan hebt en je bij het verkies andere zaken aan je hoofd hebt dan financiële regelingen is een duidelijke en betaalbare uitleg zeer welkom

• Gemak

Duidelijk, goede communicatie en vriendelijk

Er wordt op de site duidelijk uitgelegd wat de bedoeling is, voor wie het is en hoe het proces zal verlopen. Tijdens het proces werd ik goed geïnformeerd. Er werd ook snel gereageerd wanneer ik een vraag had gesteld. Van elke stap werd ik op de hoogte gehouden, zodat ik een duidelijk beeld had van waar we in het proces waren.

Fantastisch, snel, duidelijk.

Eerst wat huiverig maar toch gedaan( via de abnamro site). Vriendelijke mensen aan de telefoon, heel goed geholpen. Uiteraard zijn ze afhankelijk van de diensten die ze nodig hebben om in dit geval een v.v.e op te stellen. Buiten dat, snelle levering.

Zeer professioneel en snel

Kundige en plezierige contacten.

Ik ben zeer tevreden

Vanaf het 1e kontakt via de link op de site van de ABN is de opvolging direct en zorgvuldig geweest. Heel vlotte behandeling, ik ben ook zeer onder de indruk van de vlotheid waarmee de aanvraag behandeld en afgehandeld is.

• Gemak

Makkelijk, snel en niet te duur

De informatie is helder en duidelijk voor wat betreft de procedure en ook de kosten. Het viel mee dat een en ander niet te lang op zich liet wachten.

• Gemak

Snelle afhandeling en goed contact

Ik had een Verklaring van erfrecht nodig en Notariële Diensten heeft mij snel en goed geholpen. Alles verliep volgens planning en toen ik een vraag had kon ik snel even telefonisch schakelen. Blij dat dit nu goed geregeld is! Ook makkelijk dat ik digitaal kon ondertekenen.

• Gemak

Goede telefonische informatie en prima afhandeling

Zie vorige opmerkingen

• Gemak

Snelle afhandeling en duidelijke communicatie

• Gemak

Een aantal gegevens invoeren via de website, daarna vlotte afhandeling en steeds goede berichtgeving hoever het proces is. Schappelijke prijs. Niks op aan te merken.

• Gemak

Prima geregeld op een makkelijke manier!

Prima geregeld op een makkelijke manier!

• Gemak

Goede ervaring. Duidelijke uitleg en regelmatig info over de voortgang van het proces.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl