Makkelijk telefonisch bereikbaar bij vragen. Snel geholpen.
Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij om te lezen dat u super snel en vriendelijk bent geholpen en dat de telefonische bereikbaarheid goed was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Komen afspraken na ook wat kosten betreft
Bedankt voor uw positieve review! Goed om te vernemen dat u ons als goed en doeltreffend betitelt. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Komen afspraken na ook wat kosten betreft
Ontzettende goede service en goede communicatie. Was ook zeer makkelijk om te regelen en de prijs scheelt enorm.
Bedankt voor uw mooie feedback! We zijn blij om te lezen dat u de verklaring van erfrecht makkelijk via ons heeft kunnen verkrijgen. Uiteraard tegen een messcherpe prijs! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Liep heel soepel dus was helemaal prima.
Bedankt voor uw mooie waardering! Heel leuk om te lezen dat u onze online dienstverlening als vertrouwd omschrijft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Communicatie verliep soepel en duidelijk. Ook telefonisch prima uitleg verkregen. Al met al soepel en snel verlopen.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u de communicatie als soepel en duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben met Notariële Diensten in contact gekomen via mijn bank, ABN AMRO. Alles is, ondanks de feestdagen, snel afgerond. Ik werd vriendelijk, behulpzaam en deskundig geholpen.
Heel erg bedankt voor deze mooie waardering! Leuk om te lezen dat u vriendelijk, behulpzaam en deskundig bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel fijn dat het via email geregeld kon worden!
We zijn blij dat onze dienstverlening zo gewaardeerd wordt, dank daarvoor! Fijn dat de verklaring van erfrecht snel geregeld is. En u hoefde er de deur niet voor uit. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Notariële Diensten zijn een prima alternatief voor de 'kantoor' notarissen voor het aanvragen van een verklaring van erfrecht. Met name als de nalatenschap niet heel erg spannend is, heb je hier snel een verklaring van erfrecht geregeld.
Bedankt voor deze mooie feedback! Wij zijn zeker een goed alternatief voor de traditionele notarissen. We zijn veel sneller, en vooral ook veel goedkoper. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gebruik gemaakt voor verklaring van erfrecht. Het is helder hoe de stappen in het proces verlopen door de heldere communicatie. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik had deze vergeleken met offertes via degoedkoopste notaris.nl.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Goed dat u prijzen heeft vergeleken. Wij garanderen de laagste prijs voor een verklaring van erfrecht. Dus u kunt nu mooi zien hoeveel u bespaard heeft. Ook goed om te lezen dat u de heldere communicatie benoemt. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vlotte afhandeling en zeer goed afgehandeld
Bedankt voor uw mooie waardering! Fijn dat u de dienstverlening als goed en snel heeft beoordeeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Perfecte, snelle service tegen een scherp tarief. Zeker een aanrader !
Hartelijk dank voor uw beoordeling van onze dienstverlening met een 10! We zijn blij om te lezen dat we een perfecte, snelle service hebben kunnen leveren tegen een scherp tarief. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben erg tevreden met de fijne dienstverlening van de Notariële Diensten.
Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij om te lezen dat u erg tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik was in het begin sceptisch, wist niet wat te verwachten maar wilde het een kans geven. Maar het was een super goede ervaring, duidelijke communicatie, geen gedoe, geen addertjes onder het gras. Ik zou bij een volgende gelegenheid zeker weer gebruiken maken van deze dienst!
Hartelijk dank voor uw mooie review en de uitleg van uw persoonlijke ervaring! Dank voor het vertrouwen, en fijn te lezen dat u de volgende keer zo weer gebruik zou maken van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Stap voor stap een duidelijke begeleiding en snelle reacties.
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat u ons als snel, duidelijk en professioneel waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
We werden netjes en zakelijk geïnformeerd en het werd perfect afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw positieve waardering van onze dienstverlening! We zijn blij dat u onze dienstverlening als zakelijk en netjes heeft ervaren, en dat het perfect werd afgehandeld. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
We werden netjes en zakelijk geïnformeerd en het werd perfect afgehandeld.
Super service en super snel geregel
Bedankt voor deze zeer positieve beoordeling! Fijn om te lezen dat we verklaring van erfrecht snel en goed hebben geregeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben goed geholpen tegen een scherp tarief. Ik heb inmiddels al twee keer gebruik gemaakt van uw diensten. De communicatie ging vlot en ik heb geen klachten. Wel was ik verbaasd van het grote aantal negatieve beoordelingen. Misschien komt dat omdat er weinig ruimte is voor persoonlijke en meer complexe problemen die soms naar boven komen tijdens de behandeling van de stukken. Misschien een aandachtspuntje.
Bedankt voor uw mooie review! Leuk om te lezen dat we u al voor de tweede keer van dienst hebben kunnen zijn. We bedienen heel veel klanten, dus er zullen altijd een paar negatieve beoordelingen tussen zitten. Deels terecht, deels onterecht. We proberen ervan te leren, en onze dienstverlening te verbeteren. Gelukkig is het overgrote deel van de klanten positief over onze dienstverlening. Omdat we het proces grotendeels geautomatiseerd hebben, om zo snelheid, gemak en lage kosten te waarborgen, kan het voorkomen dat er complexe situaties zijn die wij helaas niet in behandeling kunnen nemen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen 6 dagen had ik de benodigde papieren zonde de deur uit te hoeven. Alles wordt overzichtlijk gemaild. Echt een aanrader!
Hartelijk dank voor deze goede recensie! Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als uitstekend, snel en betaalbaar heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zodra wij gegevens hadden ingeleverd volgde de volgende stap, daarom alles in vlot tempo kunnen afhandelen. Makkelijk, alles via e.mail. Andere erfgenaam woont 105 km van ons vandaan, dus op deze manier alles snel en gemakkelijk geregeld.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te lezen dat alles zeer snel afgehandeld is. Als erfgenamen ver bij elkaar vandaan wonen, is dat normaal een heel geregel. Bij ons kan het allemaal vanuit huis geregeld worden. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanwege ontbreken iDIN moet bestand met privé gevoelige informatie worden opgestuurd via de mail (of post). Voor klanten die niet altijd via iDIN kunnen bevestigen zou ik deze werkwijze niet aanbevelen.
Bedankt voor uw review! Wij zijn een online dienstverlener om snelheid, gemak en lage kosten te waarborgen. Dit communiceren we ook heel duidelijk op onze website. Indien één van de erfgenamen geen internet bezit, zoals in uw geval, dan wordt het één en ander wat ingewikkelder om te regelen. We zijn wel van mening dat dit ons niet is aan te rekenen. We gebruiken iDIN voor identificatie en legalisatie. Dit is een snelle manier, en rekenen we geen kosten voor. Een alternatief is dat u naar de gemeente voor legalisatie. Verder kunnen opgevraagde stukken via een beveiligde link worden geüpload. Dit staat los van het gebruik van iDIN. We vinden het jammer dat u onze dienstverlening met een 6 waardeert. We zouden het waarderen als u het cijfer zou willen heroverwegen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het contact verliep vlot, heldere communicatie en snelle, correcte afhandeling en resultaat .
Bedankt voor uw mooie feedback! We zijn blij om te lezen dat u het contact vlot en helder vond, met een snelle en goede afhandeling als resultaat. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Twee keer Notariële diensten ingeschakeld. Beide keren snel en goed geholpen, en genoeg informatie ontvangen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat we u voor de tweede keer snel en goed hebben mogen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had een verklaring van erfrecht nodig. Dit is zeer soepel verlopen en alles online.
Bedankt voor deze mooie review! Ontzettend fijn om te lezen dat alles uitstekend (online) is geregeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Domweg heel erg tevreden, en het werk is gedaan voor iets meer dan de helft van wat een andere notaris gerekend zou hebben.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u heel erg tevreden bent over de dienstverlening. Wat bovendien heeft geleid tot een flinke besparing. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl