Het regelen van een Verklaring van Erfrecht via LexNext was simpel en snel. Ik heb me eerst zelf ook verdiept in wat het is en snap werkelijk niet waarom dit bij een andere notaris het dubbele moet kosten (o.b.v. de prijsopgaven die ik van andere notarissen kreeg).
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat het proces als simpel en snel is ervaren en dat de communicatie duidelijk was. Wij zijn blij dat u onze tarieven als voordelig heeft ervaren ten opzichte van andere notarissen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Digitaal is erg handig zonder fysieke afspraken bij notaris. De identificatie ook erg practisch via de bankinlog. Snelle terugkoppeling van stavaza. Tip. 1. Bij de opgave kosten duidelijk vermelden dat bij erfopvolgers zonder namen in een testament, ook al zijn het nu nog geen directe erfgenamen altijd, een bevolkingsregister onderzoek volgt. En wat dan de kosten zijn. 2. Bij accepteren opdracht gewoon opgave van kosten weergeven en niet vermelden: "De prijs voor die verklaring heeft u gezien toen u de opdracht verstrekte. De basisprijs omvat twee erfgenamen. De uiteindelijke factuur is gebaseerd op het werkelijke aantal erfgenamen, ongeacht op welk moment in het proces die bekend worden."
Hartelijk dank voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u de digitale afhandeling, alsmede iDIN, als zeer prettig heeft ervaren. Uw tips over het kostenoverzicht nemen wij ter harte en wij zien deze als waardevolle input om onze informatievoorziening waar nodig verder te verbeteren. In uw dossier was er vanwege een bepaling in het opgestelde testament een extra erfgenamenonderzoek bij de gemeente nodig. Echter is dit niet in alle gevallen noodzakelijk. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Adres via een andere tevreden klant gekregen. Wij hebben dezelfde ervaring. Het ging snel en was eenvoudig te volgen. En natuurlijk de goede prijs. Wij zijn ook zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat het proces snel en eenvoudig te volgen was en dat u onze tarieven als voordelig heeft ervaren. Wij zijn blij dat u via een andere tevreden klant bij ons terecht bent gekomen en dezelfde positieve ervaring heeft opgedaan. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Een kind kan de was doen.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u het proces als supersnel, eenvoudig en correct heeft ervaren. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo toegankelijk en overzichtelijk mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Ik was erg terughoudend maar het proces verliep zo makkelijk en duidelijk dat ik snel mijn twijfels heb laten varen. Duidelijk en overzichtelijk. Ik heb telefonisch contact gehad, ik ben vriendelijk en zeer professioneel te woord gestaan.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! U schrijft dat u aanvankelijk terughoudend was maar dat het proces zo duidelijk en overzichtelijk verliep dat u uw twijfels snel heeft laten varen. Wij zijn blij dat ook het telefonische contact, dat vriendelijk en professioneel verliep, daaraan heeft bijgedragen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Duidelijk en tijdig wordt aangegeven wat te uploaden. Instructie helder en snelle werkwijze tegen een acceptabel tarief
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de instructies als helder zijn ervaren en dat duidelijk en tijdig werd aangegeven welke documenten geüpload dienden te worden. Wij zijn blij dat u de snelle werkwijze tegen een voordelig tarief als positief heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Heel fijn, correct, deskundig en snel geholpen. Antwoord op aparte email mag sneller.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van de verklaring van executele! Fijn om te lezen dat u correct, deskundig en snel geholpen bent. Wij nemen uw opmerking over de reactiesnelheid op uw e-mail ter harte. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Informatie die nodig was, was helder. Via de mail gemakkelijk te communiceren. Na reactie op de ontvangen mails, werd er snel doorgepakt. Zo was de verklaring van erfrecht in zeer korte tijd geregeld. Erg fijn!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de benodigde informatie als helder is ervaren en dat de communicatie via de mail gemakkelijk verliep. Wij zijn blij dat er snel werd doorgepakt na uw reacties en dat de verklaring daardoor in zeer korte tijd is geregeld. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Als je net je dierbare verloren bent en je moet vanalles regelen is het soms lastig om een betrouwbare site te vinden. Deze kreeg ik via een familielid. Het invullen, opladen van documenten en aanvragen van Verlaring van Erfrecht was veel makkelijker dan ik dacht.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat het invullen, uploaden van documenten en aanvragen als makkelijker is ervaren dan verwacht. Wij zijn blij dat u via een familielid de weg naar LexNext heeft gevonden. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
met een vakkundig oplossings gericht proces voor een leek de verklaring van erfrecht gemaakt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u het proces als vakkundig en oplossingsgericht heeft ervaren en dat de verklaring ook voor een leek goed te doorlopen was. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo professioneel en toegankelijk mogelijk te houden. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Over het algemeen snelle en goede communicatie, alleen was ik niet van alle formulieren voorzien waardoor het langer duurde voordat ik de akte van erfrecht binnen had
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te lezen dat u de communicatie als snel en goed heeft ervaren. Uw opmerking over de benodigde formulieren nemen wij ter harte, zodat wij onze dienstverlening waar mogelijk verder kunnen verbeteren. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Goede uitleg/begeleiding in duidelijke taal en betrokkene laten mee gaan in wat er gaande is.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de uitleg en begeleiding als duidelijk zijn ervaren en dat u goed op de hoogte bent gehouden van wat er gaande was. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo helder en inzichtelijk mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Had geen eerdere ervaring met een online notaris. Maar alles wordt helder en duidelijk uitgelegd, kosten zijn helder. Binnen een week was de akte binnen.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat alles helder en duidelijk is uitgelegd en dat de kosten transparant waren. Wij zijn blij dat u de akte binnen een week heeft ontvangen en dat de overstap naar een online notaris als positief is ervaren. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Goede online dienstverlening via duidelijke site. Verklaring van erfrecht binnen 10 dagen ontvangen.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u de online dienstverlening als goed heeft ervaren en dat de site als duidelijk is bevallen. Wij zijn blij dat u de verklaring binnen tien dagen heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Verklaring van erfrecht was binnen enkele dagen binnen. Autoriseren via iDin is makkelijk en we hebben er geen kopzorgen aan gehad.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de verklaring binnen enkele dagen is ontvangen en dat de autorisatie via iDIN als makkelijk is ervaren. Wij zijn blij dat het gehele proces helemaal online en zonder zorgen is verlopen. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Online alles invullen en accepteren gaat soepel en snel. Echt als je een vraag stelt via de mailt duurt het ruim een week voordat je antwoord krijgt. 25 mei een mail gestuurd en kreeg op 2 juni antwoord toen mijn vraag al telefonisch beantwoord was. Op 1 juni nog een mail met een andere vraag verstuurd en tot op heden geen antwoord ontvangen. Dat vind ik voor zulke belangrijke onderwerpen echt te lang duren.
Hartelijk dank voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat het online invullen en aanleveren van de stukken soepel en snel is verlopen. Wij nemen uw opmerking over de reactietijd op e-mails serieus en raden u aan contact op te nemen via [email protected] zodat uw openstaande vraag alsnog beantwoord kan worden. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Prima geregeld. Duidelijke communicatie via e-mai. Het was duidelijk welke stappen er gezet moesten worden. Verklaring van excecutele goed opgesteld.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van executele! Fijn om te lezen dat de communicatie via e-mail als duidelijk is ervaren en dat u goed op de hoogte was van de te nemen stappen. Wij zijn blij dat de verklaring naar wens is opgesteld. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Wij als fam. hebben goede ervaring opgedaan me uwe notariële diensten, alles verliep vlekkeloos
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de afhandeling vlekkeloos is verlopen en dat u als familie een goede ervaring heeft opgedaan met onze notariële diensten. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo soepel en correct mogelijk te laten verlopen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
Snelcontact via de telefoon. Wel te vroeg gemeld dat alle erfgenamen de erfenis hadden geaccepteerd. Voor een erfgenaam in het buitenland was geen engelstalige documentatie beschikbaar t.b.v. de notaris aldaar.
Dank u wel voor uw beoordeling van de verklaring van executele! Fijn om te lezen dat u de telefonische bereikbaarheid als snel heeft ervaren. Uw opmerkingen over de beschikbaarheid van Engelstalige documentatie nemen wij ter harte. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien u onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team LexNext
De verklaring van Erfrecht is op 28 mei aangevraagd en op 1 juni was deze geregeld en opgesteld. Zeer snel
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat de verklaring binnen slechts enkele dagen na de aanvraag al was opgesteld. Wij zijn blij dat de snelheid van afhandeling naar wens is geweest. Met vriendelijke groet, Team LexNext
het is een prima organisatie. Zij regelen het snel en goed en het scheelt de helft van de prijs . Ga je na een kantoir van een notaris bedin je al met 800 euro, hier begin je met 400 euro voor een verklaring van erfrecht.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u de afhandeling als snel en goed heeft ervaren. Wij zijn blij dat u onze tarieven als voordelig heeft ervaren ten opzichte van een traditioneel notariskantoor. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Goed om te lezen dat u de dienstverlening als goed heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Werd goed geïnformeerd over de procedure en alles werd snel en accuraat afgehandeld. En je hoefde er niet de deur voor uit.
Vriendelijk bedankt voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u goed bent geïnformeerd over de procedure en dat alles snel en accuraat is afgehandeld. Wij zijn blij dat u het als prettig heeft ervaren dat de gehele aanvraag helemaal online te regelen was. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Uitstekende service! Er wordt goed naar de klant geluisterd en mijn verzoek om binnen enkele uren teruggebeld te worden, is netjes nagekomen. De communicatie was helder en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. De afhandeling vond bovendien binnen enkele werkdagen plaats. Hier kunnen sommige notarissen een voorbeeld aan nemen. Zeer tevreden!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat u de service als uitstekend heeft ervaren, dat het terugbelverzoek binnen enkele uren is nagekomen en dat de afhandeling binnen enkele werkdagen heeft plaatsgevonden. Wij zijn blij dat de communicatie als helder is ervaren en dat u goed op de hoogte bent gehouden van de voortgang. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Ging snel en gemakkelijk
Dank u wel voor uw beoordeling van de verklaring van erfrecht! Fijn om te lezen dat het proces snel en gemakkelijk is verlopen. Wij streven er altijd naar onze dienstverlening zo vlot en toegankelijk mogelijk te houden. Met vriendelijke groet, Team LexNext
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl