Makkelijke , zorgvuldige en snelle dienstverlening

Voor een verklaring van erfrecht gebruik gemaakt van Notariële Diensten. Wij hebben dit als zorgvuldig, makkelijk, snel en goedkoop ervaren. De communicatie was duidelijk, overzichtelijk en de dienst was tegen een goed tarief. Hierdoor hadden we als erfgenamen die verspreid over het land wonen geen gedoe met een afspraak bij de notaris en konden we de verklaring ook betaalbaar houden.

• Gemak

Goed geholpen ook na wat onduidelijkheden

Erg gemakkelijk online te regelen

• Gemak

Prima geregeld voor de beste prijs

Onbegrijpelijk dat andere notarissen hiervoor het drievoudige rekenen.

Meer dan ik verwachtte

Ik heb een Verklaring van Erfrecht geregeld via de zelfnotaris. De route van begin tot eind liep vlot en uitstekend. Zeer gewaardeerd heb ik de vele mails die mij duidelijk maakten welke stappen er weer volgden. Ik had er van begin af aan veel vertrouwen in. Dus het eindcijfer is zeer goed. En het gevolg is dat ik ook vertrouwen heb in een volgende stap, het maken via de zelfnotaris van mijn levenstestament. Dus hopelijk schrijf ik nog eens een positief review

Duidelijk en overzichtelijk

Duidelijk en correct behandeld

Van iedere stap op de hoogte gehouden en alles snel geregeld tegen de afgesproken prijs

Snel en vakkundig geregeld

Na overlijden moeder had ik verklaring executele nodig, ik ben hier op een duidelijke en vakkundige wijze in geholpen.

Snel geregeld

Vakkundig en snel de afspraak na gekomen en de uitschrijving bij het kadaster geregeld voor een nette prijs.

Goede dienstverlening

Fijne, snelle dienstverlening, duidelijke voortgang etc.

• Gemak

Goedkoper ten koste van prettige communicatie

Vanwege de kosten zou ik volgende keer weer voor een 'digitale notaris' kiezen, hoewel ik de manier van communiceren niet zo prettig vond. Sommige mails moest ik wel heel goed lezen om te begrijpen wat de bedoeling was. Communicatie heb ik als eenrichtingsverkeer ervaren; op mijn mails terug werd niet gereageerd (bellen lukte wel). Het identificeren en uploaden van documenten ging gemakkelijk. De tarieven zijn relatief laag maar helaas hoger dan het all in tarief dat van te voren werd gepromoot. Ik kreeg op 2 verschillende punten met extra kosten te maken.

• Gemak

Prima geregeld. Scheelde mij veel kosten en een hoop gedoe.

Prima gegaan

Als werd snel en duidelijk afgehandel. Als timmerman zijnde ging alles in begrijpelijke taal.

Snel en efficiënt

Alles online werkt snel en efficiënt

Helder, to-the-point, snel

Ik ben snel en vakkundig door het hele proces geleid. Ze hebben overal aan gedacht en communiceren helder en vlot. Ben heel blij dat ik voor Notariële Diensten heb gekozen.

• Gemak

Snelheid, wijze van informeren en goed werkend ICT systeem

Een passende werkwijze voor basis handelingen op notarieel gebied. Doorlooptijd, de te ondernemen acties en de prijs die je er voor betaald.

• Gemak

Top bedrijf, ze houden je mooi op de hoogte tijdens de procedure!!Erfrecht snel ontvangen!!

• Gemak

Ik werd goed op de hoogte gehouden met e-mails

De identificatie verliep via de bank niet goed. Ik kreeg keurig bericht dat de identificatie was voltooid, maar kreeg later van Notariële Diensten te horen dat ik mij nog niet had geïdentificeerd en dat ik en kopie paspoort moet opsturen. Dit heeft onnodige tijd gekost.

• Gemak

Alles goed en snel geregeld

Je wordt goed op de hoogte gehouden van vervolgstappen . Gemakkelijk alles online geregeld. Kosten nog niet de helft van Notariskantoor. Ik beveel iedereen notariële diensten aan.

• Gemak

Snel en efficiënt geholpen.

Via internet worden de stappen duidelijk uitgelegd. Door de automatisering kan de akte heel snel worden opgemaakt en scheelt ook nog eens veel geld.

• Gemak

Efficiënt en goede communicatie over alle stappen in het proces.

Prima.

• Gemak

Met gemak online geregeld.

De stappen en communicatie waren helder en duidelijk. Wel vragen wij ons af of het laten doorhalen bij het kadaster van drie door ons afgeloste hypotheken bij eenzelfde geldverstrekker niet in 1 opdracht had gekund. Het moest echter in drie aparte opdrachten. Dus 3x kosten voor controle ID gegevens en honorarium. Dat voelt niet helemaal goed.

Alles top geregeld

Alles snel en correct geregeld

• Gemak

Snel, duidelijke communicatie, soepele afwikkeling en betaalbaar

Zie boven.

Heel prettig

Ik werd snel en prettig geholpen elke keer kreeg ik een mail waar de volgende stap duidelijk beschreven stond

• Gemak

Prima, kort en duidelijk.

Duidelijke uitleg. Op de hoogte gehouden. Snel afgehandelt.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl