Snel en efficiënt

De hele procedure was snel en efficiënt. Fijn om alles vanuit te kunnen regelen.

• Gemak

Snelle afhandeling bij aanvraag VVE.

Snel geholpen met aanvraag verklaring van erfrecht.

• Gemak

duideijke website en digitale dienstverlening

goede prijs kwaliteit

correcte afhandeling

steeds heel duidelijk en goed advies

• Gemak

TOP, duidelijk en erg nuttig

we wilden geld schenken, en dat kon heel makkelijk, en goedkoop, met behulp van de DoeHetZelfNotaris.... Een paar zinssneden waren voor ons leken wat onduidelijk, maar daar komen we nog wel achter.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Eenvoudig en goedkoper dan bij de reguliere notaris

Circa 100 euro goedkoper dan regulier. Totale duur vanaf het moment tot de levering va mijn verklaring tot erfrecht, 2,5 week.

• Gemak

Alles was duidelijk en vlot geregeld

Ik was blij verrast door de snelle en accurate afhandeling.

• Gemak

Er wordt waar gemaakt dat wat is beloofd.

De digitale informatie-opvraag is glashelder te volgen en de vervolgstappen zijn zijn binnen een redelijke termijn, helder geformuleerd en voorspelbaar.

• Gemak

Vrij gemakkelijk en doet wat het moet doen tegen een redelijke prijs.

De acceptatie bevestiging kreeg ik niet automatisch maar pas na een vraag over de status. Alle andere interactie ging zeer soepel.

• Gemak

Alles werd heel goed en snel geregeld

We zijn zeer tevreden, we zijn goed geholpen.

Snelle afwikkeling

Na telefonisch contact te hebben gehad met verschillende notarissen voor het verkrijgen van een verklaring van erfrecht (wachttijden van enkele weken, langskomen op kantoor etc) kwam ik op de website van Notariele diensten terecht. Hier kon alles vanuit huis geregeld worden zonder bezoek aan kantoren, zowel voor mezelf als mijn kinderen snel en gemakkelijk. Duidelijk in kostenoverzicht. Alles verliep snel en soepel.

snel en efficiënt geregeld

Duidelijke informatie gekregen waarna de afhandeling van de opdracht volgens de gegeven informatie snel en doeltreffend is geregeld.

• Gemak

Adequate en accurate dienstverlening tegen een redelijke prijs

Op basis van de website mijn keuze gemaakt voor uw diensten. Overzichtelijk, toegankelijk en duidelijk. De communicatie per mail was snel, accuraat en verhelderend. Ook op vragen volgde snel een reactie. U wist me zelfs op het juiste spoor te krijgen om het noodzakelijke testament te achterhalen. In vergelijking met andere dienstverleners bleek uw tarief ruim 40% lager te zijn.

Heel efficiënt

Ik zou het iedereen aanbevelen

Efficiënt en snel

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Eenvoudig en snel geholpen!

Stappenplan wat er achter zit maakt het duidelijk en eenvoudig om dit snel zonder problemen per mail te regelen.

• Gemak

Duidelijk en snel. Gemakkelijk via internet. Ze doen wat ze beloven, erg tevreden.

• Gemak

Duidelijke en overzichtelijke uitleg over de te volgen procedure en snel afgewikkeld

Niets dan lof voor dit bedrijf.

• Gemak

Zeer duidelijk wat we konden verwachten en wat van ons verwacht werd!

Vanaf de eerste ervaring online tot de levering van de producten was altijd heel duidelijk wat te verwachten en wat er van ons verwacht werd. Ook toen de situatie even anders bleek, was de communicatie daarover heel helder en duidelijk. Zeer tevreden.

Snelle en prima dienstverlening

Snel en betaalbaar een verklaring van erfrecht ontvangen zonder te veel gedoe.

Snel en correct afgehandeld

Het uitschrijven van onze hypotheek is spelen correct afgehandeld tegen een lage prijs.

zeer tevreden

ik kan niks anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over jullie diensten.

• Gemak

Op een eenvoudige manier zelf je testament en levenstestament opmaken

Het aanvraagformulier was op een betrekkelijk eenvoudige manier in te vullen. De vragen waren duidelijk omschreven. Middels deze dienst is een document waarmee en testament/levenstestament kan worden aangevraagd op een veel goedkopere manier te verkrijgen. Werd voortdurend op de hoogte gehouden van het proces. Het uiteindelijk ondertekenen van de stukken verliep eveneens perfect bij het notariskantoor in mijn woonplaats. Ook hier werd ons alles nog een duidelijk uitgelegd alvorens de stukken werden ondertekend. Perfect!!

• Met welk product heeft u ervaring? Testamentservice

Snel, correct en compleet

Verklaring van Executele volledig online geregeld. Zorg dat je snel de gevraagde gegevens aan hen verstrekt, dan heb je ook snel de verklaring. Betaling hoeft pas voor het verstrekken van het officiële document wat ook fijn is. Kortom; zeer tevreden

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl