De hele procedure was snel en efficiënt. Fijn om alles vanuit te kunnen regelen.
Snel geholpen met aanvraag verklaring van erfrecht.
goede prijs kwaliteit
steeds heel duidelijk en goed advies
we wilden geld schenken, en dat kon heel makkelijk, en goedkoop, met behulp van de DoeHetZelfNotaris.... Een paar zinssneden waren voor ons leken wat onduidelijk, maar daar komen we nog wel achter.
Circa 100 euro goedkoper dan regulier. Totale duur vanaf het moment tot de levering va mijn verklaring tot erfrecht, 2,5 week.
Ik was blij verrast door de snelle en accurate afhandeling.
De digitale informatie-opvraag is glashelder te volgen en de vervolgstappen zijn zijn binnen een redelijke termijn, helder geformuleerd en voorspelbaar.
Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u heeft ervaren dat we onze belofte nakomen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De acceptatie bevestiging kreeg ik niet automatisch maar pas na een vraag over de status. Alle andere interactie ging zeer soepel.
We zijn zeer tevreden, we zijn goed geholpen.
Na telefonisch contact te hebben gehad met verschillende notarissen voor het verkrijgen van een verklaring van erfrecht (wachttijden van enkele weken, langskomen op kantoor etc) kwam ik op de website van Notariele diensten terecht. Hier kon alles vanuit huis geregeld worden zonder bezoek aan kantoren, zowel voor mezelf als mijn kinderen snel en gemakkelijk. Duidelijk in kostenoverzicht. Alles verliep snel en soepel.
Wat fijn om te lezen dat alles snel en soepel verlopen is. Zeker in deze tijd is het ontzettend prettig als alles vanuit huis geregeld kan worden. Dank voor uw uitgebreide beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke informatie gekregen waarna de afhandeling van de opdracht volgens de gegeven informatie snel en doeltreffend is geregeld.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. We vinden het leuk om te lezen dat u onze informatie duidelijk vindt, dat vinden wij ontzettend belangrijk met dit soort zaken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Op basis van de website mijn keuze gemaakt voor uw diensten. Overzichtelijk, toegankelijk en duidelijk. De communicatie per mail was snel, accuraat en verhelderend. Ook op vragen volgde snel een reactie. U wist me zelfs op het juiste spoor te krijgen om het noodzakelijke testament te achterhalen. In vergelijking met andere dienstverleners bleek uw tarief ruim 40% lager te zijn.
Ik zou het iedereen aanbevelen
Wat leuk om te lezen dat u ons bij iedereen zou aanbevelen. Dat is een mooi compliment. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Stappenplan wat er achter zit maakt het duidelijk en eenvoudig om dit snel zonder problemen per mail te regelen.
Hartelijk dank voor uw reactie. Goed om te lezen dat u het als eenvoudig heeft ervaren en dat wij u snel en zonder problemen hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk en snel. Gemakkelijk via internet. Ze doen wat ze beloven, erg tevreden.
Dank u wel voor uw beoordeling. Beloftes nakomen vinden wij ontzettend belangrijk. Leuk om te lezen dat u het traject als "uitstekend" hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Niets dan lof voor dit bedrijf.
Wat een mooie woorden! Dank u wel voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanaf de eerste ervaring online tot de levering van de producten was altijd heel duidelijk wat te verwachten en wat er van ons verwacht werd. Ook toen de situatie even anders bleek, was de communicatie daarover heel helder en duidelijk. Zeer tevreden.
Goed om te lezen dat u onze communicatie helder en duidelijk vindt. En hartstikke fijn dat u zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en betaalbaar een verklaring van erfrecht ontvangen zonder te veel gedoe.
Het uitschrijven van onze hypotheek is spelen correct afgehandeld tegen een lage prijs.
ik kan niks anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over jullie diensten.
Het aanvraagformulier was op een betrekkelijk eenvoudige manier in te vullen. De vragen waren duidelijk omschreven. Middels deze dienst is een document waarmee en testament/levenstestament kan worden aangevraagd op een veel goedkopere manier te verkrijgen. Werd voortdurend op de hoogte gehouden van het proces. Het uiteindelijk ondertekenen van de stukken verliep eveneens perfect bij het notariskantoor in mijn woonplaats. Ook hier werd ons alles nog een duidelijk uitgelegd alvorens de stukken werden ondertekend. Perfect!!
Verklaring van Executele volledig online geregeld. Zorg dat je snel de gevraagde gegevens aan hen verstrekt, dan heb je ook snel de verklaring. Betaling hoeft pas voor het verstrekken van het officiële document wat ook fijn is. Kortom; zeer tevreden
Dank u wel voor uw reactie. U geeft inderdaad terecht aan dat bij een snelle aanlevering van de documenten en reactie vanuit uw kant, wij snel de verklaring kunnen opstellen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl