Prima ervaring!

Makkelijk om zelf de aanvraag te doen, snelle afwikkeling, niet duur.

Snel en accuraat

Mijn ervaring met uw bedrijf is prima bevallen. Snelle afhandeling en goede, duidelijke communicatie

Uitstekende en betaalbare dienstverlening

Er wordt meteen actie ondernomen en je wordt als cliënt volledig op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de eventuele wachttijden.

• Gemak

Ideaal, geen geklep naar een kantoor.

Een aanrader alles is net geregeld. Zeker als je een document nodig hebt om zaken af te handelen.

• Gemak

Goed, maar jammer dat ik het bewijsstuk tegen behoorlijke kosten bij het kadaster moet opvragen.

Goed en adequaat, maar jammer dat ik het bewijsstuk tegen behoorlijke kosten bij het kadaster moet opvragen. Had dat liever van te voren geweten.

Goed geholpen

Goed en vakkundig geholpen

Duidelijke comunicatie, goedkoop

Een andere notaris vroeg meer dan 5 keer zoveel voor dezelfde akte. Afhandeling correct en duidelijk.

• Gemak

Prima en makkelijk geregeld.

Goede communicatie van alle stappen.

Doen wat ze beloven

Goede prijs/kwaliteit, binnen 1 mnd was het geregeld, zij hadden contact met externe partijen Heel prettig

Duidelijk en handig

Ik vind het zeer duidelijk hoe het in te vullen en. de beschrijving bij de vragen ook heel fijn. Zo kun je alles goed invullen, tussendoor had ik een vraag en ik mailde en kreeg direct antwoord! Heel fijn! Ik vind het top zo!

Alles verliep zeer voorspoedig

Geboden service heb ik als zeer prettig ervaren. Zeer vriendelijk en efficiënt gingen ze te werk.

• Gemak

Snelle en goede afhandeling.

Soms heb je gewoon een notaris nodig om zaken voor elkaar te krijgen. Door de digitalisering kun je nu ook gewoon thuis blijven om e.e.a. te regelen. Helemaal gemakkelijk, als de familie die nodig, is ook nog eens ver weg woont. Het was een behoorlijke stap, maar absoluut geen spijt van. Snel en handig en binnen een paar weken was ons verzoek om een notariële akte te verkrijgen geregeld. Geen bezoekjes of afspraken maken, geen aanpassingen in de eigen agenda, alles rustig invullen in de thuissituatie in eigen tijd en overleggen met de rest van de betrokkenen. Ik kan dit iedereen aanbevelen.

Snel, correct en duidelijk

Geen weken wachten of moeilijk gekonkel bij de notaris in de buurt. Eenvoudig online, geen administratieve fouten, goede uitleg en ook nog eens goedkoper.

liep gesmeerd

het ging heel gemakkelijk, wat ik eigenlijk mis is een document , afschrift van het Kadaster.

Snel, transparant en accuraat

Ik had me voorbereid op een lastig en langdurig traject, gezien de verhalen die ik om me heen hoorde over het verkrijgen van een verklaring van erfrecht. Het tegengestelde bleek het geval: Iedere stap die gezet moest worden werd duidelijk gecommuniceerd. Alles gebeurt zoveel mogelijk digitaal, waardoor er ook geen fouten gemaakt kunnen worden. Al met al meer dan tevreden!

Prima verlopen.

Makkelijk en goede communicatie van proces.

Snelle service!

Zeer vlotte afwerking van aanvraag.

Snelle en efficiënte service

Ik had als enig kind behoefte aan een redelijk simpele Verklaring van Erfrecht tbv de bank en deze is snel en goedkoop online geleverd.

• Gemak

Eenvoudig en met normale prijs

Na korte zoekopdracht kwam ik er al snel uit. Ingestuurd, later ook i.d. Bewijs. Betaald en alles, zonder gedoe geregeld. Top

• Gemak

snel en aantrekkelijk geprijsd vergeleken met normale notarissen

alles is vloeiend geautomatiseerd. enige minpuntje is dat het bewijs in mijn geval zelf nog gekocht moest worden bij het kadaster.

Makkelijk en snel

Voor ons als leken was dit makkelijk te doen en de service was goed, snel en duidelijk. Wij zijn heel tevreden met de afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Duidelijk en klantvriendelijk als je belt

Prima tussentijdse terugkoppeling.

Prima en snelle afhandeling

Prima en snelle afhandeling

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Eenvoudig geregeld en goede communicatie

Het was eenvoudig om online gegevens in te vullen en de dienstverlening te starten. Ik had een paar vragen en die werden snel en duidelijk beantwoord. Het enige 'vreemde' is dat je onderweg van verschillende partijen e-mail ontvangt: 1) DoeHetZelfNotaris.nl: website voor aanmelden, 2) Notariële Diensten: hoofdnotaris die de opdracht aanneemt, 3) Lokale Notaris: de notaris ergens in het land die de akte daadwerkelijk opstelt. Alles is vlekkeloos verlopen. Het is alleen een beetje vervreemdend dat uiteindelijk een onbekende notaris ergens in den landen de akte opstelt. Persoonlijk zou het net iets beter gevoeld hebben als een aangesloten notaris in de eigen regio dit had mogen verzorgen. Maar voor de rest helemaal oke hoor.

• Gemak

Snel en correct. Contactloos heel handig is deze tijd.

Afhandeling volledig online, zeer makkelijk in deze tijd. Snelle en correcte service.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl