Duidelijk en tegen een faire prijs

Het hele proces duurde nogal lang maar dat had blijkbaar te maken met de Gemeente. Verder was de communicatie prima en ook de optie telefonisch contact op te nemen was ok. Nogmaals goede prijs prestatie verhouding

Prima dienst

Ik was eerst wat huiverig om een verklaring van erfrecht online te regelen, maar het is juist erg makkelijk. Eén van de erfgenamen woont in België, maar ook dat was geen probleem. We werden goed op de hoogte gehouden van alle stappen die genomen werden of genomen moesten worden.

• Gemak

De snelle afwikkeling hebben wij als erg prettig ervaren.

Heb het als zeer prettig ervaren dat je veel online kan regelen. Heb zelden ervaren, de snelheid van het beantwoorden en het opvragen en regelen bij alle nodige instanties.

• Gemak

Snel, correct en tegen een scherp tarief

• Gemak

De procedure via internet spreekt voor zichzelf en is in principe voor iedereen te doen. De indentificatie via IDIN kende ik niet maar gaat als vanzelf. Ook de tijd die ermee gemoeid was viel erg mee.

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak

Snel, duidelijk, zeer makkelijk te regelen

Voor een standaard notarisdienst is dit ideaal. Alles snel en keurig geregeld.

• Gemak

Correct, snel, duidelijk en zeer handig

In eerste instantie wat sceptisch om dit zo te regelen. Maar nadat we alles in gang gezet hadden is alles zeer snel en zorgvuldig afgehandeld. Wij zijn dus zeer positief over Notariële Diensten.

• Gemak

Ik ben snel en duidelijk geholpen.

Snel en goed.geholpen

Heel goed

Makkelijk eenvoudig en snel

Gemakkelijk, duidelijk en snel

Dit was mijn eerste ervaring met een volledig digitale afwikkeling van een notariële akte. Mijn ervaring is louter positief. - Eenvoudige aanvraagprocedure. Duidelijke portal/website en bijbehorende intake formulier. - Heldere e-mail (instructies). - Goede frequentie van update e-mails m.b.t. de huidige en vervolgstappen in de procedure. - Digitale identificatie via iDin. Kosteloos en super eenvoudig. - Zelfs met de feestdagen periode een snelle afhandeling. De gehele afwikkeling van aanvraag t/m getekende akte, een doorlooptijd van +/- 2 weken. Is er dan niets negatief? Niets dat ik kan bespeuren bij dit product. Wellicht dat de afhandeling van twee weken niet bij iedereen als snel ervaren kan worden. Ik heb geen ervaring van dit product bij andere (niet online) notarissen om dat te vergelijken.

Snelle feedback en afhandeling

Snelheid en accuracy dik in orde!

Snelle service

Correcte, snelle afhandeling.

Duidelijke service, goed resultaat

Voor het doorhalen van een hypotheek heb ik gebruik gemaakt van de onlinenotaris, en ben erg tevreden met het resultaat. De informatie was duidelijk, de service was snel. Enig punt van kritiek zou zijn: als ik ben ingelogd om mijn account infotmatie te bekijken, dan lijkt dit karig en niet up to date. Mogelijk dat dit nog in ontwikkeling is. Ik zou de dienst zeker aanbevelen.

uitstekende snelle dienstverlening

zeer tevreden over de uitvoering, goed en snel!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

het traject was duidelijk en verliep soepel

x

• Gemak

Zeer efficiënte afhandeling van de opdracht

Van het eerste tot laatste contact is de hele procedure zeer soepel verlopen. Iedere stap is via de mail gemeld, met uitleg en verwachte verwerkingstijd. Optimaal.

Bijna een 10..

Perfecte communicatie, prima professionele afhandeling. Als de website betere informatie had gegeven in het proces om een hypotheek door te halen was het absoluut een 10 geworden! Er worden nl 2 opties gegeven voor het type hypotheekverstrekker. Volgens de site is dat ofwel een bank/verzekeringsm'ij, ofwel een familiebank/BV constructie. Er zijn vandaag de dag echter meerdere mogelijkheden om een hypotheek te verkrijgen.. Aanpassing is derhalve noodzakelijk, zeker om verwarring te voorkomen.

• Gemak

Vlotte mannier om mijn hypotheek uit te schijven.

Ik werdt goeg op de hoogte gehouden van het verloop van het proces. Alleen jammer dat ik geen duidelijkheid bewijs van uitschrijving heb ontvangen.

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak

Probleemloos verloop, goede informatie over de voortgang en prima afwikkeling.

Zie bovenstaande

• Gemak

Goed geholpen en correcte afhandeling

Goede informatie

Uitstekend geregeld

Duidelijke aanpak, niets verder te wensen.

Prima en efficiënt

Prima en efficiënt proces

Eerlijk

Ontleed de mythe van de notaris tot een eerlijk en duidelijk beeld.

• Gemak

Notariële Diensten heeft mij zeer vlot en vakkundig aan een VVE geholpen.

De communicatie is helder en de tarieven zijn interessant. Je wordt snel geholpen en er wordt goed gereageerd op vragen en/of opmerkingen. Je wordt continu op de hoogte gehouden van de status van je aanvraag. Een volgende keer zal ik weer gebruik maken van hun diensten.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl