Snelle afwikkeling en goede communicatie

Voor het aanvragen van een verklaring van Erfrecht, een aantal notarissen geraadpleegd. De één had een wachttijd van ruim een maand voordat ze überhaupt wat konden doen, bij de ander moest je tegen hoge kosten alsnog zelfs alles inscannen. De doe het zelf notaris geraadpleegd, tegen de helft van de kosten binnen twee weken geregeld. De handelingen die je zelf moet verrichten zijn eenvoudig te doen.

Gemak

Gemakkelijk, snel en duidelijke communicatie.

Denken mee in oplossingen

In het proces waren een aantal zaken niet correct verlopen maar er werd meegedacht in oplossingen om de termijnen toch nog te halen.

• Gemak

heel goed verzorgd , en vooral gemakkelijk hoe alles uit handen wordt genomen

- heel goed verzorgd - gemakkelijk hoe alles uit handen wordt genomen - goede communicatie voor het aanleveren van documenten

• Gemak

Netjes alles op afstand geregeld

Eerste contact was wat verwarrend, omdat gevraagd werd naar iets dat ik toch duidelijk op het formulier had ingevuld, maar goed dat ze het nog even controleren. Verder goed op de hoogte gehouden. Snelle reactie op vragen en antwoorden. Goed geholpen.

• Gemak

Vlotte afwikkeling zonder geleuter.

Aangezien ik weinig tijd had om fysiek naar de notaris te stappen had ik besloten om de in mijn ogen vrij concrete opdracht uit te besteden via een internetnotaris. Deze keuze bleek een goede. Het beoogde doel was vlot gerealiseerd.

• Gemak

Helder, vlot, gemakkelijk, niet duur.

Wij hadden een Verklaring van Erfrecht nodig. Supersnel en perfect geregeld, geheel online.

Snel en deskundig

Ik heb de dienstverlening ervaren als deskundig, de communicatie was prettig en snel alsmede de terugkoppeling over voortgang. Complimenten aan heer N Kuster voor de afhandeling van het dossier.

Uitstekende service

Zeer duidelijk en heldere communicatie. De snelheid van de service was boven verwachting.

• Gemak

Heldere, adequate communicatie en professionele afhandeling

Ik kreeg van mijn bank, ABN/AMRO, de tip om de afwikkeling van de nalatenschap van mijn ouders te regelen via de DoeHetZelfNotaris en Notariële Diensten. Online was voor mij makkelijk, omdat ik niet iedere keer vrij hoef te nemen om een notariskantoor te bezoeken. Bovendien was er door samenwerking met de bank een goede korting bedongen. Ik besloot het te wagen en ik moet zeggen: zeer tot tevredenheid. De afhandeling duurde wat lang, aangezien niet alle opgevraagde documenten even snel door de officiële instanties werden geleverd. Bovendien bleek ook het Kadaster nog iets te moeten regelen. Hoe dan ook, alles werd helder gecommuniceerd en afgehandeld door Notariële Diensten. Aanrader!

Snel en gemakkelijk

Voordelig, snel en gemakkelijk

• Gemak

Snel, makkelijk en niet te duur!

Snel, makkelijk en niet te duur en vooral de zeer transparante (e-mail) communicatie waren top!

zeer goed

goede communicatie snel en goede uitleg bij vragen goedkoop

goede en zorgvuldige afhandeling

Prima 'stap-voor-stap' website, die je keurig langs de gewenste stappen leidt voor de afhandeling van de vraag inzake uitschrijving hypotheek in het kadaster

• Communicatie N.v.t.

Alles digitaal

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Snelheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Professionele dienstverlening met efficiënte en effectieve communicatie lijnen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en adequaat

Snel en adequaat

Snel en behulpzaam

Op 23 december online een Verklaring van Erfrecht aangevraagd. Ondanks de feestdagen, heb ik de verklaring twee weken later ontvangen. Hetgeen zeer snel is in vergelijking met andere notarissen. Daarbij word je op de hoogte gehouden via de mail en - indien je aanvullende vragen hebt - is Notariële Diensten ook goed bereikbaar via de telefoon. Kortom gemakkelijk, kundig, snel en behulpzaam.

Alles erg duidelijk.

Geen idee dat dit online kon. Met name het identificeren via de bank is erg handig.

Snelle en deskundige behandeling

Snelle en deskundige behandeling. Goede digitale communicatie. Wel veel leeswerk

Snelle adequate afhandeling

Voor het opstellen van een verklaring van erfrecht zijn we via DoeHetZelfNotaris hierbij uitgekomen. Het contact verliep soepel en correct. Het proces is gedeeltelijk automatisch (automatisch een email nadat bepaalde stappen gezet zijn, met daarin de vervolgstappen) en alles wordt keurig uitgelegd in begrijpelijke taal. Wij hebben dat als erg prettig ervaren. Wel zo fijn in een tijd van rouw.

prima, snel en efficient

prima, , snel en efficient

Sneller dan snel

Ik heb gekozen voor Notariële Diensten omdat ik zo vanuit mijn stoel in Frankrijk mijn hypotheek doorhaling kon regelen, tot en met de legitimatie toe. Ondanks de feestdagen is de doorhaling binnen 2 weken geregeld.

Eenvoudig, snel en goekoop

Betrof het royement van mijn hypotheek. Bij een notaris zou dat 350€ kosten. Bij jullie 79€. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Prima ervaring.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

goed tot redelijk

de start was flitsend later werd het een trager proces, kan veroorzaakt zijn door het moment einde jaar, maar ik mis als definitief eindresultaat een bewijs van het kadaster dat de de hypotheek is doorgehaald,

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl