Snelle afhandeling, duidelijke website, op een telefonische vraag die nog had werd een duidelijk antwoord gegeven.
Goed om te lezen dat u de website duidelijk vindt en het telefonisch contact met ons ook als prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gebruik gemaakt van de diensten voor verklaring van erfrecht. Dat is allemaal heel correct uitgevoerd met heel duidelijke omschrijving van de stappen en de consequenties van alle mogelijke keuzes. Absolute aanrader.
Duidelijke communicatie met terugkoppeling van iedere stap in de afhandeling van de aanvraag. Prettige prijs en gemakkelijk aan te vragen. Ik ben zeer tevreden over notariele diensten,fijn dat deze gebruiksvriendelijke mogelijkheid bestaat.
Moeilijk. Ik ben GEEN computer mens. Sorry.
Alles werd snel aangenomen en afgehandeld. En wat ik heel prettig vond was het feit dat het mogelijk was telefonisch contact te hebben. En dat er dan snel en duidelijk werd geholpen.
Prima service.telefonisch snel antwoord op vragen.
Verklaring van erfrecht was snel geregeld en fijn dat alles online ging. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag.
Voor het eerst een Verklaring van Erfrecht online aangevraagd. In het verleden moest je altijd naar een notaris gaan om dit te regelen. Toegankelijke website. Duidelijke info vooraf met begroting. Tijdens het proces steeds terugkoppeling over de stand van zaken. Tussen aanvraag en ontvangst zaten slechts 12 dagen. Kosten vielen mij niet tegen. Een aanrader.
Snel netjes
Duidelijke site. Goede communicatie en service. Stuken voordeliger dan via de reguliere notaris.
ok
Als je geen behoefte hebt aan aanvullend advies en weet waarvoor je een notaris nodig hebt dan is dit een prima optie om snel en tegen een goed tarief een dienst van een notaris af te nemen. Je wordt gedurende de procedure regelmatig geinformeerd over de voortgang.
De online dienst werkt heel goed. Je wordt stap voor door de ingewikkelde notariële materie geleid, in gewone vriendelijke mensentaal. Op elk moment wordt duidelijk gemaakt wat de te volgen stappen zijn, zodat je goed weet wie wat op welk moment iets moet doen. De terugkoppeling was perfect. Ik was heel blij met deze dienst, en kreeg binnen een week dat wat ik gevraagd had, voor een van tevoren afgesproken prijs.
Ik verbleef in het buitenland toen ik een verklaring van erfrecht nodig had. Ben online uitstekend geholpen. Heel duidelijke communicatie. Snelle reacties. Een geweldige ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.
Men hoeft geen hoge opleiding te hebben, alles wijst vanzelf, eigenlijk een makkie om het in te vullen. Binnen 15 dagen was alles geregeld, en was het levens-testament in ons bezit. De correspondentie verliep via de mail wat zeer efficiënt is.
Wat goed om te lezen dat u onze werkwijze en intake duidelijk vindt en daardoor heel goed te doen voor iedereen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en nauwkeurig geregeld voor een goede prijs
Prima dienstverlening met een duidelijke (begeleidende) communicatie voor een reële prijs.
Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig. Aanbevolen de ABN AMRO . Binnen 5 dagen rond, Top.
De aanvraag werd snel opgepakt en vakkundig. Meer hoef je niet te krijgen.
Dank u wel voor deze beoordeling. Goed om te lezen dat wij u snel en vakkundig van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Uitstekend geholpen, fijne communicatie, duidelijke instructies. Snelle respons. Prettige samenwerking.
Eerste keer gebruikt voor erfrechtverklaring. Prima uitleg in duidelijke taal, snelle opvolging en 60% goedkoper dan een 'fysieke' notaris. Binnenkort wil ik ons testament herzien. Weet dan waar ik zijn moet.
Hartelijk dank voor uw positieve reactie. We vinden het fijn te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alle stappen worden vooraf duidelijk uitgelegd. Tijdens het traject wordt je goed op de hoogte gehouden.
Goed om te lezen dat u onze uitleg voldoende duidelijk vindt. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer prettig,goede en deskundige begeleiding. Snelle afwikkeling.
Hartstikke fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als prettig en deskundig beoordeeld. Hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Proces verloopt snel en duidelijk en betrokkenen worden goed geïnformeerd over het verloop.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl