Werkelijk zeer snel en adequate afhandeling.

Ik vond het verassend om samen te werken. De stappen volgden elkaar in snel tempo op. Niet alleen op werkdagen en kantoortijden kon ik de benodigde stukken aanleveren, maar ook in de avond en in het weekend. Verificatie en autorisatie verliepen zeer snel. Dit vond ik echt ideaal. De door mij aangevraagde Verklaring van Erfrecht was binnen 12 dagen in mijn bezit.

Prima ervaring

Regelmatig terugkoppeling en de prijs was ook prima. Snel reactie op vragen. Wij hadden wel een redelijk eenvoudige opdracht.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Gemak

Simpele duidelijke betaalbare service verlening

Duidelijke en marktconforme tariefstelling. Simpele gebruiksvriendelijke website met goede toelichting bij elke vraag. De in te vullen info moet ook bij een traditionele notaris aangeleverd worden, nu doe je het gelijk zelf. Duidelijke en snelle communicatie per mail over volgende stappen. Mijns inziens kan een fysieke notaris dit niet beter en sneller doen

Snel, makkelijk en duidelijk

Kort gezegd goed snelle service

Duidelijk en snel

Duidelijke communicatie via e-mail, regelmatige terugkoppeling, snelle levering.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte
  • Gemak

Snel, makkelijk, niet duur.

We hadden een verklaring van erfrecht nodig. Via DoeHetZelfNotaris en Notariele Diensten kon dit online binnen een week geregeld worden. Geen afspraak plannen, in de auto stappen, vrij regelen, ... Super.

• Gemak

Jammer dat v.t.v. niet duidelijk is dat bewijs van doorhaling ontbreekt.

Heel jammer dat u geen kopie van de doorhaling kunt verstrekken, bewijs ontbreekt nu.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Super handig systeem

Net geen 10, omdat eea wellicht nog sneller kan. Voor de ene zal het huidige systeem het prettigst zijn, maar voor mensen die al eea hebben uitgezocht en alle informatie voor mailen/uploaden al beschikbaar hebben, zou dat in 1x handiger kunnen zijn, waarmee de afwikkelsnelheid omhoog kan.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Snel, duidelijk en goed geregeld

Duidelijke communicatie via de mail. Alles snel geregeld

Super service!

Veilig en gemakkelijk, verademing helemaal bij de tijd!

• Gemak

Verklaring Erfrecht netjes en correct afgehandeld

De website geeft makkelijk aan hoe je tot een besteld product komt. Daarna begint er email verkeer wat in mijn geval best veel heen en weer email verkeer is geweest. Ongetwijfeld komt dit door de web gebaseerde diensten. Je wordt goed op de hoogte gehouden hoe ver men in het proces gevorderd is.

• Gemak

snel en zeer goed geregeld!

Ik had een notariële akte nodig en bij het zoeken op internet viel mijn oog op de website van Notariële Diensten. 't Zag er goed uit en dus de opdracht gegeven. Geen spijt van gehad; alles werd snel een efficiënt geregeld tegen een relatief laag bedrag.

Snel en efficiënt!

Als je alle informatie correct aanlevert wordt uw aanvraag binnen een week in mijn geval afgehandeld. Netjes en efficiënt.

• Gemak

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling

De hele procedure ging snel via e-mail. Ook de afhandeling door de notaris ging snel en naar tevredenheid.

• Gemak

Hele snelle en adequate manier van zaken doen.

Het proces was heel laag drempelig en helder. Zaken werden zeer snel opgepakt en afgehandeld tegen een schappelijke prijs. Zeker aan te bevelen!

Snel en keurig

de aanvraag voor een verklaring van Erfrecht is heel vlot verlopen en ik kreeg steeds keurig bericht als er weer iets verstuurd was.

• Gemak

Fijne contacten en zeer efficiënte hulp

Ik had nog niet eerder gebruik gemaakt van digitale dienstverlening als het gaat om het inroepen van een notaris voor het opstellen van een in dit geval verklaring van erfrecht. Ik zag er eigenlijk tegenop om zonder fysieke dienstverlening zoiets te gaan doen. Mijn ervaring is echter bijzonder goed. Ik ben altijd correct en vriendelijk te woord gestaan en ik heb prima adviezen gekregen. Uiteindelijk viel mij de duur van het gehele traject bijzonder mee. Fijn dat ik tegen een redelijke prijs zo goed geholpen ben.

• Gemak

Snel, duidelijk en vriendelijke benadering

Prima service. Zowel telefonisch als per mail. Elke genomen stap wordt duidelijk per mail gecommuniceerd! Er kan hierdoor geen onduidelijkheid bestaan. Echt een prima vlotte service. Heel blij mee geweest.

• Gemak

Een prettige ervaring in een niet zo Prettige tijd.

Duidelijk, effizient, informatief en een snelst mogelijke afhandeling.

• Gemak

Zeer netjes en snel mijn aanvraag afgehandeld

Zorgvuldig en zeer inzichtelijk proces. Prettig dat je zelf alle gegevens kan aanleveren en dat daardoor het product blijkbaar goedkoper kan worden opgesteld!

Een aanrader

Ik kan deze online notaris van harte aanbevelen. De verklaring van erfrecht die ik heb aangevraagd werd snel en vakkundig geleverd tegen een goede prijs. Identificatie verliep ook online en dat scheelde weer een rit naar het notariskantoor. Ben heel tevreden!

Prima, snel, betrouwbaar

Goede communicatie gedurende het hele traject. Binnen 1 week alles rond tegen een faire prijs.

• Gemak

efficiënte afhandeling van een verklaring van erfrecht

binnen enkele dagen na het eerste contact en drie email wisselingen was alles geregeld.

goede duidelijke communicatie

prettig, en meedenkend

Snel geregeld

De verklaring van erfrecht was snel geregeld. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar voor extra informatie en ik kon de gevraagde stukken makkelijk uploaden.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl