Gewoon goed

Zie boven

Zeer Snel en goed

Zeer snel en goed

• Gemak

ik vindt het een ideaal platform voor eenvoudige natariele zaken te regelen

snelle reatie op vragen duiderlijke antwoorden.

• Gemak

Duidelijk, snel, eerlijk en overzichtelijk

Goeie ervaring met Notariële Diensten. Duidelijk in uitleg over procedure en producten. Snelle en duidelijke communicatie over alle stappen in het proces. Eerlijke factuur.

veel voor weinig ;-)

Goedkope oplossing en kundige personeel. Tip: op de website op de persoonlijke pagina de status blijven updaten. Nu lijkt het alsof alleen de eerste actie verwerkt wordt.

Uitstekende service

We kregen duidelijke informatie over de te nemen stappen en over welke documenten aangeleverd moesten worden. Verder werden we steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Al met al zeer tevreden!

• Gemak

Snelle en goede afhandeling zonder verborgen addertjes. Echt perfect.

Goede en duidelijke communicatie en afhandeling.

• Gemak

Vlotte en correcte afhandeling met duidelijke uitleg en communicatie.

Snel en correct afgehandeld

Prettig en handig

• Communicatie N.v.t.

Heel goede ervaring.

We werden ruim voldoende ingelicht over de voortgang. Binnen korte tijd was alles perfect geregeld.

Erg goed!

We waren sceptisch, maar het bleek totaal ongegrond. Hele fijne service. Als je belt met een vraag, wordt er meteen opgenomen en krijg je direct een antwoord. Alles is heel duidelijk en gaat stap voor stap. We zijn heel blij dat we hiervoor gekozen hebben!

• Gemak

Aangenaam efficiënt, snel en zorgvuldig.

Eerlijk, ik moest er over nadenken; een verklaring van erfrecht online aanvragen. Gedaan, op basis van reviews, en ook de prijsstelling. En alles klopt wat ik erover gelezen heb. Gewoon heel prettig dat het op deze manier kan. Heldere communicatie en men doet wat men zegt. Maandag de aanvraag gedaan, vrijdagmiddag de verklaring van erfrecht ontvangen.

• Gemak

Korte doorlooptijd en goede, duidelijke communicatie

Ervaring is zonder meer positief. Duidelijke communicatie, snelle reacties en daarmee korte doorlooptijd om de Verklaring van Executele te verkrijgen. In principe gaat alles digitaal; 1 x telefonisch contact gehad ivm een vraag en ook dat als zeer professioneel ervaren.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Vlot en eenvoudig te regelen

We waren blij dat we op zo'n korte termijn alles konden regelen

• Gemak

De samenwerking verliep soepel, de procedure was helder en de prijs zeer redelijk.

Zoals hierboven omschreven. In de verklaring van erfrecht was de volgorde van de kinderen niet zoals die in biologische zin moet zijn, daar zou beter op gelet moeten worden om discussies in de familie te voorkomen.

• Gemak

Prima service voor een goede prijs

Snel en adequaat geholpen.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Wel even getwijfeld

Hypotheek laten doorhalen bij het kadaster. Is keurig afgehandeld door notariële diensten. Door notariële diensten is per e-mail bevestigd dat doorhaling door kadaster is uitgevoerd. Je krijgt alleen geen bevestiging van het kadaster. Je moet er vanuit gaan dat de notaris zijn werk heeft gedaan. Niet erg transparant in tijden waarin alles laagdrempelig controleerbaar moet zijn. Enige manier van controleren is tegen betaling informeren bij het kadaster. Ga er vanuit dat dit bij alle notarissen zo is. De eindverantwoordelijkheid ligt bij een notaris, notariële diensten doet al het voorbereidende werk.

Uitstekend!

Een prettige en vlotte organisatie. We hadden een verklaring van erfrecht nodig en door Googlen op tarieven van diverse notarissen kwamen we op deze site. Bij een reguliere notaris was het tarief €900 en bij de online notaris in ons geval ongeveer een derde. We hebben niets anders dan lof voor de professionele en vriendelijke communicatie en afwikkeling!

• Gemak

Binnen een week alles goed geregeld

Had een verklaring van executele nodig. Ik werd tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden van alle benodigde stukken en wat er gaat gebeuren.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Vlotte afwikkeling en goede communicatie

Voor de royementsakte is snel en adequaat gehandeld. Ben gedurende het proces goed op de hoogte gehouden. Daarnaast is het kostentechnisch gezien beduidend goedkoper dan andere notarissen.

• Gemak

Gekregen wat we nodig hadden, eenvoudig en goed

Niets meer en niets minder dan wat we nodig hadden, voor een lage prijs

• Gemak

Prima, doen wat ze beloven, voortgang ook prima

• Gemak

Een goede en snelle behandeling van mijn verzoek.

In mijn geval was ik erg blij dat ik zo snel en goed geholpen werd na het overlijden van mijn man.

Snel en goed.

Aanvankelijk wat huiverig om een Verklaring van Erfrecht online te doen. Maar dat is onterecht. Alles ging correct, betrouwbaar en vlot. Waar voor het geld. Site duidelijk en email-verkeer idem. Eén kleinigheid: een eventueel gewenste boedelvolmacht zou al bij de intake moeten worden gemeld, niet meer achteraf. Echter bij de intake-vragen kwam ik deze optie niet tegen.

Efficiënte dienstverlening

Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig. De afhandeling was snel en efficiënt en elke stap werd goed toegelicht. De kosten waren in vergelijking met andere aanbieders niet hoog.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl