Snelle afhandeling

Erfrecht verklaring was snel opgesteld. Heldere communicatie waardoor de stand van zaken steeds duidelijk was.

duidelijk, overzichtelijk en betaalbaar

Ik had een verklaring van erfrecht nodig voor de uitkering van een levensverzekering en het omzetten van de hypotheek. Dit was super goed en snel te regelen. Bij mijn oude notaris waren de kosten aanzienlijk hoger en was er een wachttijd van een paar weken. Bij Notariële Diensten kon ik gelijk terecht. Zij konden ook de aanpassingen in het kadaster regelen.

• Gemak

Prima organisatie voor eenvoudige zaken.

Makkelijk vanuit mijn stoel de zaken kunnen regelen. Via e-mail prima en betrouwbaar contact gehad. Ook telefonisch goed bereikbaar en vragen worden adequaat beantwoord. Zeer aan te bevelen voor zaken die niet al te ingewikkeld zijn.

Heel erg tevreden

Het verliep allemaal heel snel en je word goed per mail op de hoogte gehouden, waar in het proces je bent. De kosten zijn een stuk lager, wanneer je naar een notaris gaat.

Vlotte duidelijke werkwijze

Na het overlijden van mijn vader heb ik voor het regelen van een verklaring van erfrecht contact gezocht met ‘Notariële diensten’. Volgens een duidelijk plan met stapsgewijze instructies beschikten we snel over de verklaring. Handig online te regelen en betaalbaar.

• Gemak

Zeer adequaat en dienstverlenend!

- professioneel - adequaat - informatie verschaffend - helder Kortom: een aanrader!

• Gemak

Gaat heel makkelijk. Thuis de nodige papieren en gegevens aanleveren. Mocht je er niet uit komen kun je altijd bellen.

• Gemak

Snel geregeld. Alles online prima te doen

Online gezocht voor een erfrechtverklaring via internet. Via de mail alles kunnen regelen. De uiteindelijke prijs viel me erg mee.

Snel en duidelijk

Ben snel, duidelijk en goed geholpen

• Gemak

Snel, veilig en veel goedkoper.

Toen de notaris in Hilversum na het voorlezen van het testament van mijn moeder aankwam met een opdracht die ik moest ondertekenen, en ik de hoogte van het bedrag zag, ging er bij mij een alarmbelletje rinkelen. Dit bedrag hadden we ook betaald na het voorlezen van het testament van mijn vader, en we hebben nooit geweten dat dit alleen voor de verklaring van erfrecht was. Deze keer wilde ik er even over nadenken, en kwam na wat internetsnuffelen bij deze dienst uit. Het heeft me zeker 750 euro bespaard, en daar ben ik toch wel erg blij mee. Het contact is wel koeler dan met een eigen notaris.

Snel en makkelijk

Snelle reacties op vragen Duidelijke omschrijving van aan te leveren stukken Snelle afhandeling

• Gemak

Alles ging zeer snel,duidelijke uitleg wat je moest doen.

• Communicatie N.v.t.

Geweldig!!!

Wij moesten een Verklaring van Erfrecht regelen. Na diverse notarissen om een offerte gevraagd te hebben, was/waren ik/wij zeer geschrokken van de diverse bedragen. Na het internet afgestruind te hebben kwam ik op jullie site terecht. Was eerst sceptisch.... Maar na alle vragen beantwoord te hebben ontving ik de offerte. Wauwww het bedrag zo weinig??? Toch maar even gebeld. De dame aan de telefoon heeft mij netjes en duidelijk antwoord gegeven waar ik naar vroeg. Keus was natuurlijk snel gemaakt :-) Op dinsdag alle vragen beantwoord. vrijdag de factuur betaald en maandag de Verklaring van Erfrecht ontvangen. Alles ging netjes en duidelijk via de mail. Ontzettend bedankt voor jullie Super Geweldige Service.

Snelle accurate afhandeling

Na het overlijden van mijn vader moest er een acte van Erfrecht gemaakt worden wat zij voor een scherp en overeen gekomen tarief gemaakt hebben.

• Gemak

Dienstverlening van de bovenste plank

Het proces (in mijn geval het aanvragen van een verklaring van erfrecht) is soepel en snel verlopen. De site geeft duidelijk weer wat er van je verwacht wordt en wat je kunt verwachten. Op vragen, zowel telefonisch als via de site, wordt direct een duidelijke uitleg/antwoord gegeven. Het goede contact geeft je het gevoel dat er serieus aan gewerkt wordt en houd je goed op de hoogte in welk stadium het proces verkeert.

• Gemak

Snel, gemakkelijk en goed geregeld

Snel en makkelijk aanvragen van een verklaring van erfrecht dmv online invullen van gegevens. Duidelijk in stappen vermeldt krijg je een overzicht van de werkzaamheden met daarbij een kostenopgave, zodat er geen verrassingen achteraf komen. Tussentijds wordt je ook netjes op de hoogte gehouden van de status van de aanvraag. Het kost je veel minder tijd (en geld) dan dat je zelf naar een notaris zou moeten gaan. Binnen 2 weken was alles geregeld.

• Gemak

punctueel en veel "value for money"

Door gebruik van IBAN als identificatie hoefde niemenad naar een kantoor te komen. Prijs is heel goed en er word duidelijk gecommuniceerd over bjkomende kosten. Prima notariele dienst voor standaard zaken.

• Gemak

Snel, accuraat en voor normale kosten

Naar alle tevredenheid een prima dienstverlening.

• Gemak

Alles geheel conform afspraken tegen een scherp tarief

Voor de dienst (verklaring van erfrecht) die ik nodig had voldeed Notariële Diensten prima.

• Gemak

snelle afhandeling en uitstekende communicatie

Acties werden snel uitgevoerd. Er werd goed toegelicht wat er van mij werd verwacht en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang

super goede dienstverlening

Ik had een verklaring van erfrecht nodig en gebruikte de online notaris. Wat werd ik goed op de hoogte gehouden per mail van elke stap die er gedaan werd of die ik moest doen. Ik ben super tevreden over deze online notaris dienst!! En dan natuurlijk de prijs, stukken lager dan een gewone notaris en alles is vanuit huis te regelen.

prima service

Begrijpelijk, correct, komen afspraken na, vriendelijk geprijsd.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte
  • Gemak

Goede afhandeling akte van erfrecht

Heel prettig dat de akte online kom worden aangevraagd. Hierdoor hoefde ik niet nog langs een notaris te komen voor meerdere afspraken en bespaarde mij dat energie in een tijd als deze. Erg prettig.

Gewoon goed

Zie boven

Zeer Snel en goed

Zeer snel en goed

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl