snelle, correcte en aangename service.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zeer positief bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed op de hoogte gehouden Snel bericht als we weer een stukje verder waren! Ook aan de telefoon zeer vriendelijk geholpen
Dank voor uw beoordeling. We proberen altijd snel te reageren, fijn dat u dat zo gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanwege verblijf in het buitenland gekozen voor een digitale benadering. Die keuze heeft goed gewerkt. De digitale communicatie was vlot en de afwikkeling net zo. Dus een goede keuze gemaakt!
Zeker bij verblijf in het buitenland is het ideaal dat dit proces digitaal afgehandeld kan worden. Goed om te lezen dat u bevestigd heeft dat dit een goede keuze geweest is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
is goed en vriendelijk verlopen
Aanmelding ging heel vlot, daarna ook het opstarten alles simpel per mail en zelfs ook de ondertekening super gemakkelijk. Zou het zo weer doen. Dik tevreden.
Fijn dat u dik tevreden bent. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In de hectiek van de periode net na overlijden vond ik het prettig om zaken online te regelen, op de momenten dat het mij uitkwam. Er kwam bijna altijd binnen heel korte tijd een reactie. Ik had het gevoel dat deskundige mensen ons begeleiden in zaken die geregeld moesten worden. Dank voor de service.
Wat een mooie review heeft u gegeven, ontzettend bedankt daarvoor. Het is zo'n mooi compliment dat u de online ondersteuning als heel dichtbij ervaarde. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na een overlijden komt er veel op je af, waar je op dat moment niet op zit te wachten, maar moet gebeuren. De online notaris is dan een zeer welkome hulp, ook als je niet zo handig bent op internet. Ze hebben het nodige keurig netjes afgehandeld.
Dank uw wel voor deze beoordeling. Het zijn inderdaad zaken die moeten gebeuren, maar waar je op dat moment helemaal niet mee bezig wilt zijn. Wij zijn blij dat wij u daarin mochten ondersteunen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had het snel nodig tegen een redelijke prijs.
Dank voor uw beoordeling. Wat ik verrassend vind ik dat u ons met een 6 waardeert, echter aangeeft dat het een goede prijs is, makkelijk en dat u het snel nodig had. Mogelijk kunt u daar nog een toelichting op geven? Met goede feedback kunnen wij onze dienstverlening verder verbeteren. Met vriendelijke groet, Niek Kuster - directeur
Notaris kosten verschillen nogal. Het is raadzaam om deze te vergelijken. Waarom zou je meer dan het dubbele betalen voor het zelfde werk? Mijn ervaring met Notariele diensten zijn uitstekend. Men reageert direct, de formulieren zijn leesbaar en duidelijk. Er wordt snel geleverd. Bovendien ben ik minder dan de helft kwijt dan de goedkoopste aangeboden offertes. Zo kan het ook. Wat mij betreft een warme douche!!
Een warme douche is altijd welkom! Ontzettend leuk om te lezen dat uw ervaring met ons bedrijf uitstekend was. Dank u wel voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk,snel,correct, goede prijs
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We gaan graag nogmaals voor uw aan de slag. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De afhandeling gaat in duidelijke stappen en er is goede uitleg. Alle aan te leveren informatie kan via het internet worden afgehandeld. Tussendoor wordt je netjes op de hoogte gehouden van het proces. Snel. (Eenvoudige) verklaring van erfrecht in twintig dagen geregeld.
Fijn dat u het proces als makkelijk en snel heeft ervaren. Vriendelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ze hebben mij snel en correct geholpen met het verkrijgen van een Verklaring van Erfrecht. Ook de kosten waren schappelijk. Ik raad hun zeker aan.
Na aanvraag snel reactie ontvangen met duidelijke uitleg en toelichting welke informatie nodig is. Alles prima na tevredenheid en vlot geregeld.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Leuk om te lezen dat alles na tevredenheid en vlot geregeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanaf contact nr één tot en met de definitieve afwikkeling was er sprake van updates in het door te lopen proces. Het ging allemaal in een zeer voortvarend tempo. Zeer aanbevelenswaardig.
Hartelijk bedankt voor uw review. Heel fijn om te lezen dat u onze werkwijze als optimale dienstverlening heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima geregeld. Duidelijk en zeer snel. Zelfs een telefonische vraag wordt vriendelijk en to the point afgehandeld.
We doen veel online, maar zijn uiteraard ook telefonisch te bereiken. Goed om te lezen dat u dit ook na tevredenheid heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk en snel geregeld... ook de prijs was zeer goed... veel goedkoper dan welke notaris dan ook.
Snel afgehandeld en prima informatieverstrekking
Dank u wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn bijzonder tevreden over Notariële Diensten. De kosten waren duidelijk, de gevraagde informatie was duidelijk en de communicatie verliep perfect. Binnen zeer korte tijd hebben wij de verklaring ontvangen. Zeer aan te bevelen.
Wat leuk om te lezen dat u bijzonder tevreden bent. Daar zijn we ontzettend blij mee. Dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles online voelt misschien even wat onwennig, maar het werkt uitstekend. En het is veel betaalbaarder dan de notaris 'om de hoek'. Voor niet te ingewikkelde zaken (in ons geval een Verklaring van Erfrecht met weinig erfgenamen) prima alternatief. Er wordt meegedacht, je wordt steeds op de hoogte gehouden van de voortgang en als je belt, word je netjes te woord gestaan.
Hartelijk dank voor uw reactie. Online kan inderdaad ook goed werken, dat heeft u zelf mogen ervaren. En uiteraard zijn we telefonisch ook bereikbaar. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijke online aanvraag van een Verklaring van Erfrecht. Alle stappen kunnen digitaal worden afgehandeld en je wordt via e-mail van alle vorderingen op de hoogte gehouden. Snelle levering binnen twee weken voor het aangegeven bedrag. Geen bezoek aan een notaris nodig en bovendien financieel veel voordeliger dan de lokale notarissen.
Van meet af aan een zeer duidelijke communicatie over de gang van zaken. Erg prettig. En ook verliep de samenwerking soepel en snel! Enige minpuntje aan het eind was het uitblijven van de bevestigingsmail dat mijn hypotheek ook daadwerkelijk was uitgeschreven. Maar gelukkig werd dit alsnog recht gezet.
Verklaring van erfrecht in een standaardsituatie werd snel, goed, goedkoop en 100% digitaal getegeld.
Hartelijk bedankt voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Nooit van deze service gehoord, maar vond het perfect dat alles digitaal afgewikkeld kon worden
U had nog niet van ons gehoord, maar hopelijk vergeet u ons niet meer na deze goede ervaring. Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ben zeer tevreden over de service voor het verkrijgen van een verklaring van erfrecht. Is grotendeels geautomatiseerd proces dat goed loopt. Daardoor efficiënt en snel. Ook de kosten waren lager dan op andere sites. Zeer groot voordeel is het gebruik van iDIN in plaats van gelegaliseerde handtekening. Dat scheelt tijd en kosten, ook voor de erfgenamen. Als ik in de toekomst weer een notariële akte nodig heb, zal ik zeker eerst deze site bekijken voor mogelijkheden. Ander groot voordeel is de mogelijkheid van telefonisch contact. De site geeft gewoon een telefoonnummer die op andere sites nogal eens ontbreekt. Terwijl notariële aktes zeker diverse vragen met zich mee kunnen brengen. Dan is bellen vaak makkelijker dan e-mailen.
Efficiënt en snel
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl