Al vaker een overlijden aan de hand gehad, maar nog nooit eerder hebben we het zo snel en makkelijk kunnen regelen. Er is na een overlijden altijd heel veel te doen en te regelen, zoals het binnen een week uitruimen van een kamer in verpleeghuis. Dan is het extra fijn als je de notariszaken gewoon thuis kunt regelen en je daar niet ook nog de deur voor uit hoeft. Bovendien zijn ook de kosten laag en de mensen aan de telefoon zijn vriendelijk.
Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn goed geholpen, het ging vrij vlot,en alles was duidelijk, goede service voor goede prijs
zoals gezegd prima geregeld alles
Vriendelijk bedankt voor uw review. Heel leuk om te lezen dat we alles goed voor u hebben kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Komen hun beloftes en afspraken na. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een echte aanrader!
Dank u wel voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Doen wat ze beloven.
Mijn verklaring van erfrecht is snel in orde gemaakt. Het blijft raar dat je 'm nodig hebt om een banktegoed vrij te krijgen voor een super eenvoudig geval. Maar goed het moest en het is netjes en goed gedaan voor een concurrerende prijs. Overigens vind ik dat die prijs voor het geleverde schandalig hoog is.
Of een verklaring van erfrecht nodig is, is afhankelijk van het beleid van de bank. Jammer dat u ons gereduceerde tarief nog schandalig hoog vindt. Er gaat o.a. het nodige recherche werk en administratief aan vooraf voordat de verklaring opgesteld kan worden. Dat proberen we altijd zo snel mogelijk te doen, echter het moet uiteraard wel gedaan worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het doorhalen van de hypotheek werd vlot en gemakkelijk geregeld. Enige opmerking: er stond nergens op correspondentie ons eigen hypotheeknummer meer vermeld. Ook niet op het bewijs/bevestiging van doorhaling. Aangezien wij 2 hypotheken hadden (beide laten doorhalen) vond ik dit niet zo duidelijk. Voor de rest is alles prima verlopen!
Snelle en juiste afhandeling. Erg makkelijk om dit van achter de pc te regelen.
De verklaring van erfrecht werd snel geleverd en de gevraagde documenten waren eenvoudig aan te leveren. Een aanrader.
Hartelijk bedankt voor uw review. Heel leuk om te lezen dat u ons een aanrader vindt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelheid en communicatie waren goed. Ik heb echter twee maal mijn identiteit moeten aantonen omdat er intern iets niet goed ging.
Zeer snel en goed ....een online notaris. Zeker aan te bevelen!!
Snele en zeer goedkope service
Hartstikke fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed, snel en prettig geregeld.
Reageren snel en geen verrassingen op de factuur.
Zeer slechte communicatie en uitleg. Er moesten via Skype (wat ik niet heb) documenten getekend worden. Dit was niet goed uitgelegd dus ik had deze allemaal al getekend, moest ik maar weer nieuwe afspraak maken alsof het mijn fout was.
Een legalisatie via Skype is nodig op moment dat de geldverstrekker geen regulieren bank is. Dit zal het geval geweest zijn. Wij sturen dan een bericht dat er kosteloos via Skype gelegaliseerd kan worden. Via gemeente of notaris is legalisatie uiteraard ook mogelijk, echter dan zijn er wel kosten aan verbonden. Dit wilde wij u besparen. Jammer dat dit niet zo ervaren is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Communicatie snel en duidelijk. Houden je goed op de hoogte met het verloop en de voortgang. Heel tevreden.
Alles volgens afspraak en regelmatig updates van het proces.
Reeds voordat een dossier aangemaakt kan worden is een opdracht geannuleerd. Daarvoor werd 150€ in rekening gebracht, zonder enige specificatie . De communicatie verloopt zoals je van dit bureau kan verwachten: juridisch, maar geen gehoor gevend aan de klant. Hoewel op de website staat dat een annulering in het begin (mij lijkt voordat überhaupt een dossier aangemaakt wordt toch echt wel in het begin!) daar 50€ voor in rekening gebracht zou kunnen wordt. Daarna volgt snel een doolhof van verplichtingen. Communicatie is zeer verwarrend zoals toesturen van emails vanuit verschillende bureau's. Kortom: niet doen!
Hetgeen u schetst komt niet overeen met de verloop van uw aanvraag. Jammer dat u hierover niet eerlijk bent met deze review. Uw aanvraag is, op uw verzoek, 2 maanden nadat u de aanvraag heeft gedaan geannuleerd. In de tussentijd zijn vanuit ons bijna alle werkzaamheden uitgevoerd ter voorbereiding voor het opstellen van de akte. Met vriendelijke groet, Niek Kuster - Directeur
Het aanvragen van een verklaring van erfrecht was makkelijk en dat het zo snel ging vind ik echt fantastisch. De informatie is goed. Zeker een aanrader!
Heel prettig om deze diensten te gebruiken. Duidelijke en Heldere informatie, geen verborgen kosten. Goede info over elke stap. En je hoeft geen dagen vrij te nemen. Alles kan online.
Prima begeleiding, stap voor stap. Kosten zijn gelijk duidelijk en aan te leveren documenten zijn duidelijk omschreven. Er wordt maar één keer naar documenten gevraagd en niet bij iedere stap weer. De volgorde van behandeling, betaling wordt prima weergegeven. Al met al gestructureerd, open en vertrouwenwekkend.
Goede telefonische check vooraf of de door mij verstrekte gegevens van de hypotheek bank klopten. Suggestie: Gewijzigde gegevens van het kadaster bevestigen per e-mail.
Maar ik mis een schriftelijk bewijs/uittreksel van het kadaster. Dat kan ik natuurlijk zelf aanvragen. Echter ik had er graag voor betaald.
Heel makkelijk verklaring van erfrecht geregeld via de duidelijke website, erg makkelijk. Ook de snelheid van reageren en het duidelijk vragen naar de juiste gegevens vond ik erg prettig. Erg aan te bevelen.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl