Adequaat, vriendelijk, goedkoop, makkelijk

Al vaker een overlijden aan de hand gehad, maar nog nooit eerder hebben we het zo snel en makkelijk kunnen regelen. Er is na een overlijden altijd heel veel te doen en te regelen, zoals het binnen een week uitruimen van een kamer in verpleeghuis. Dan is het extra fijn als je de notariszaken gewoon thuis kunt regelen en je daar niet ook nog de deur voor uit hoeft. Bovendien zijn ook de kosten laag en de mensen aan de telefoon zijn vriendelijk.

Goed en overzichtelijk

Wij zijn goed geholpen, het ging vrij vlot,en alles was duidelijk, goede service voor goede prijs

alles prima geregeld!

zoals gezegd prima geregeld alles

Zeer goed bevallen!

Komen hun beloftes en afspraken na. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een echte aanrader!

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Doen wat ze beloven.

Doen wat ze beloven.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Snel, duidelijk en volgens afspraak

Mijn verklaring van erfrecht is snel in orde gemaakt. Het blijft raar dat je 'm nodig hebt om een banktegoed vrij te krijgen voor een super eenvoudig geval. Maar goed het moest en het is netjes en goed gedaan voor een concurrerende prijs. Overigens vind ik dat die prijs voor het geleverde schandalig hoog is.

Goed en goedkoop

Het doorhalen van de hypotheek werd vlot en gemakkelijk geregeld. Enige opmerking: er stond nergens op correspondentie ons eigen hypotheeknummer meer vermeld. Ook niet op het bewijs/bevestiging van doorhaling. Aangezien wij 2 hypotheken hadden (beide laten doorhalen) vond ik dit niet zo duidelijk. Voor de rest is alles prima verlopen!

• Gemak

Prima service en snel afgehandeld.

Snelle en juiste afhandeling. Erg makkelijk om dit van achter de pc te regelen.

• Gemak

Klantvriendelijk, eenvoudig en vlotte levering

De verklaring van erfrecht werd snel geleverd en de gevraagde documenten waren eenvoudig aan te leveren. Een aanrader.

• Gemak

Goed en snel tegen lage kosten

Snelheid en communicatie waren goed. Ik heb echter twee maal mijn identiteit moeten aantonen omdat er intern iets niet goed ging.

• Gemak

Zeer snel en goed geholpen, ik kan het zeker aanbevelen om een online notaris te nemen!

Zeer snel en goed ....een online notaris. Zeker aan te bevelen!!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Snele en zeer goedkope service

Goed.

Goed, snel en prettig geregeld.

Prettig

Reageren snel en geen verrassingen op de factuur.

• Gemak

Zeer slechte communicatie en onduidelijk

Zeer slechte communicatie en uitleg. Er moesten via Skype (wat ik niet heb) documenten getekend worden. Dit was niet goed uitgelegd dus ik had deze allemaal al getekend, moest ik maar weer nieuwe afspraak maken alsof het mijn fout was.

• Gemak

Niets op aan te merken. Snel en goed.

Snel geregeld

Communicatie snel en duidelijk. Houden je goed op de hoogte met het verloop en de voortgang. Heel tevreden.

• Gemak

Alles volgens afspraak verlopen.

Alles volgens afspraak en regelmatig updates van het proces.

zeer teleurstellend

Reeds voordat een dossier aangemaakt kan worden is een opdracht geannuleerd. Daarvoor werd 150€ in rekening gebracht, zonder enige specificatie . De communicatie verloopt zoals je van dit bureau kan verwachten: juridisch, maar geen gehoor gevend aan de klant. Hoewel op de website staat dat een annulering in het begin (mij lijkt voordat überhaupt een dossier aangemaakt wordt toch echt wel in het begin!) daar 50€ voor in rekening gebracht zou kunnen wordt. Daarna volgt snel een doolhof van verplichtingen. Communicatie is zeer verwarrend zoals toesturen van emails vanuit verschillende bureau's. Kortom: niet doen!

Snel en makkelijk

Het aanvragen van een verklaring van erfrecht was makkelijk en dat het zo snel ging vind ik echt fantastisch. De informatie is goed. Zeker een aanrader!

Duidelijke en Heldere info

Heel prettig om deze diensten te gebruiken. Duidelijke en Heldere informatie, geen verborgen kosten. Goede info over elke stap. En je hoeft geen dagen vrij te nemen. Alles kan online.

• Gemak

Ook voor een leek duidelijk door goede informatie en communicatie.

Prima begeleiding, stap voor stap. Kosten zijn gelijk duidelijk en aan te leveren documenten zijn duidelijk omschreven. Er wordt maar één keer naar documenten gevraagd en niet bij iedere stap weer. De volgorde van behandeling, betaling wordt prima weergegeven. Al met al gestructureerd, open en vertrouwenwekkend.

• Gemak

Makkelijk en voordelig online te regelen

Goede telefonische check vooraf of de door mij verstrekte gegevens van de hypotheek bank klopten. Suggestie: Gewijzigde gegevens van het kadaster bevestigen per e-mail.

• Gemak

Maar ik mis een schriftelijk bewijs/uittreksel van het kadaster. Dat kan ik natuurlijk zelf aanvragen. Echter ik had er graag voor betaald.

• Gemak

Erg makkelijk te regelen via website.

Heel makkelijk verklaring van erfrecht geregeld via de duidelijke website, erg makkelijk. Ook de snelheid van reageren en het duidelijk vragen naar de juiste gegevens vond ik erg prettig. Erg aan te bevelen.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl