Communicatie is helder en binnen een redelijk termijn.
Goed geholpen en naar volle tevredenheid afgehandeld
Was heel fijn en vlug geholpen naar tevredenheid
Zeer overzichtelijk, helder wat er van mij verwacht wordt.
De verklaring van erfrecht was binnen een paar dagen geregeld. Alle communicatie is via email verlopen.
Makkelijk en snel alles online te regelen.
Alles wordt snel en accuraat geregeld, je wordt steeds op de hoogte gehouden van de volgende stap in het proces. Dit alles voor een fractie van de prijs van een traditionele notaris.
Snelle service en beduidend goedkoper
Ik was totaal niet bekend met het fenomeen van online notariële dienstverlening maar het bestaat dus! Ik had een relatief eenvoudig klusje te doen en had geen zin om daarvoor naar een dure notaris in een dure villa te stappen. En dus online gezicht en deze club gevonden. Prima werk geleverd, goed op de hoogte gehouden van de voortgang en value for money!
Er zou gekeken worden naar de erfgenamen en dan krijg ik de verklaring en mis ik een zus.
Bij het verkrijgen van de Verklaring van Erfrecht is alles prima en vlot verlopen. Alle te volgen stappen worden op de site duidelijk uitgelegd en de automatisch gegenereerde e-mails in het proces helpen hier ook nog eens goed bij. Zo weet je precies wat je kan verwachten (wat moet je aanleveren en hoe en hoelang de verschillende stappen in het proces duren). Alles bij elkaar was het een fijne ervaring om deze aanvraag online te doen en zeker een aanrader !
Snelle en duidelijke uitleg en vlotte afwikkeling. Je wordt goed op de hoogte genomen van de stappen welke gezet worden, al zijn het af en toe wel erg veel mailtjes, maar verder zeer correct en veel goedkoper dan naar een notaris gaan.
Op basis van een eerdere goede ervaring, wederom gekozen voor deze dienstverlener. En net als bij de vorige keer: alles snel, goed en goedkoop geregeld met prima tussentijdse communicatie.
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Heel leuk om te lezen dat wij u opnieuw van dienst mochten zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Naast de mail ook prettig telefonisch contact gehad. Vragen werden helder en direct beantwoord.
Hartelijk bedankt voor deze review. Fijn dat we u goed en snel van dienst konden zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het was snel en efficiënt geregeld
Duidelijke informatie, snelle opvolging en gemakkelijk uit te voeren.
Goed om te lezen dat u het traject als gemakkelijk hebt ervaren en wij het snel voor u hebben kunnen afhandelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Eenvoudig en alles vanuit huis en op tijden dat jou het schikt
Dank u wel voor deze beoordeling. U kunt inderdaad zelf het tijdstip kiezen wat voor u het beste uitkomt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles werd heel vlot geregeld.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn bevindingen zijn zee goed, ik werd steeds op de hoogte gehouden van het proces en de vorderingen
Wat leuk dat u schrijft dat u onze service super vindt. Dank u wel daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Uitstekende dienstverlening
Dank u wel voor het compliment dat u onze dienstverlening uitstekend vindt. Heel leuk om te lezen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verplichte velden heb ik een hekel aan.
De prijs voor de verklaring van erfrecht lag 50% lager dan andere offertes. Het heeft wel ruim een maand geduurd voordat wij de verklaring hebben ontvangen. Dit had na mijn mening sneller gekund.
Dank voor uw review. Over het algemeen duurt de levering van een Verklaring van Erfrecht geen maand, dat is inderdaad langer dan u van ons had mogen verwachten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Men gaat zeer gericht te werk en vraagt zodanig de benodigde documentatie van de klant. Zeer snel en vlot verlopen allemaal, klasse!
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hebben onze hypotheek laten schrappen. Dit ging snel en goedkoop met eenvoudige en duidelijke communicatie.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl