Verklaring van erfrecht is zonder problemen verstrekt
De verklaring van erfrecht was snel geregeld, ook in het weekend kwamen er reacties. Enige opmerking is dat een in het testamentenregister geregistreerde schenkingsakte een testament genoemd werd, dit gaf even wat verwarring. Alles bij elkaar was het een zeer efficient traject met snelle terugkoppeling en ben ik tevreden.
Via de website heb ik contact gezocht en opdracht gegeven. De medewerking informatie was goed. Ook de afhandeling betreffende mijn familie lid in het buitenland is goed gegaan. Top
Omdat ik zelf niet wist hoe je aan een verklaring van erfrecht kon komen, heb ik op internet gezocht. Snelle reactie ontvangen en de zaak binnen een redelijke termijn geregeld. Het had nog sneller gekund als de gemeente had meegewerkt.
Heldere en duidelijke communicatie wat betreft de stappen en de aan te leveren informatie. Alles ruim binnen de gestelde tijd. Binnen een week had ik wat ik nodig had. Top!
De bank forceerde deze actie, dat was geen goed begin. Maar er werd snel gereageerd en het "probleem" van de bank was snel afgehandeld. De uitleg was uitgebreid, maar ging soms een beetje teveel uit van de slechtste situatie.
Snelle afwerking. Goed contact. Paar keer telefonisch contact gehad, heel behulpzaam. Vriendelijke mensen. En de prijs is een stuk lager als bij een notariskantoor. Kortom, zeer tevreden
Nooit gedacht dat een verklaring van erfrecht zo snel geregeld kon worden. Bovendien ging alles online. Kreeg zelfs reacties in het weekend. Ben uiterst tevreden en raad iedereen deze service aan. Binnen een paar dagen de gewenste verklaring in huis. Niets dan lof!!!
Was snel en makkelijk online geregeld. Kreeg bericht dat het binnen 4 werkdagen geregeld was na alle info verstuurd te hebben. Was 1 dag later in me mailbox
Alles online kunnen regelen. Vakkundige begeleiding
Alles verliep erg snel en eenvoudig. Heel fijn dat dit tegenwoordig zo te regelen is.
Het doorhalen van de hypotheek ging gesmeerd zonder dat het nodig was om langs te komen. Notariële Diensten informeerde doeltreffend en al met al een bevredigend resultaat.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben vriendelijk en netjes te woord gestaan. Medewerkers waren goed bereikbaar. Vragen werden beantwoord. Duidelijke uitleg bij iedere vervolgstap. Prijs was zoals van te voren aangegeven.
Dank voor deze mooie beoordeling. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle service en goede bereikbaarheid bij vragen.
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Fijn dat alle gegevens online geregeld konden worden.
Vriendelijke bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed contact en goede uitleg
Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Aanvankelijk was ik wat terughoudend om met een online notaris in ze te gaan, maar het is mij uitstekend bevallen. Ik zou het zo weer doen. Correcte en duidelijke informatie, snelle en correcte afwikkeling van de dienstverlening.
Goed om te lezen dat wij uw twijfel weg hebben kunnen nemen. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Waar ik bij een regionale notaris 5 tot 10 weken zou moeten wachten, was het hier in 1 week afgerond.
Wat een enorme wachttijd zeg, gelukkig hebben wij u snel kunnen voorzien van de Verklaring van Executele. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dat ik in een drukke tijd gebruik kan maken via internet diensten voor het verkrijgen van een verklaring van erfrecht is helemaal perfect . Het is een duidelijke dienstverlening niet duur en erg duidelijk qua communicatie hoe ver ze zijn en welke stappen er genomen zijn .
Hartelijk bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
behalve dan de kosten (289 euro, is niet niks) ging het proces van aanvragen tot en met het ontvangen van de verklaring van erfrecht heel soepel. De mails die ik ontving waren duidelijk en alles ging zoals in die mails werd uitgelegd.
Als je geconfronteerd wordt met een overlijden moet je veel regelen (dat is indien van toepassing :)) maar in ons geval ook een verklaring van Erfrecht. Hoe dit allemaal werkt en wat gaat dit kosten was een zoektocht, via de ABN AMRO aanbevolen en zelfs met korting en de duidelijke prijsindicatie gaf de doorslag om deze dienst af te nemen. Hierbij komt het gemak dat alles digitaal is af te handelen in ons geval, zelfs identificatie via iDIN, je hoeft letterlijk de deur niet meer uit wat voorheen denk ik het geval was. Dit drukte ook de kosten wederom alhoewel dat uiteindelijk niet het meest belangrijke is; dat het goed geregeld wordt (en duidelijk) Ondanks een klein foutje met betrekking tot een verkeerd Kadaster uittreksel (wat netjes gecorrigeerd werd na opmerken) is het allemaal goed verlopen. Communicatie prima, voortgang prima, vooralsnog geen vergelijking met andere aanbieders maar voor ons was dit een goede ervaring. Ik denk dat dit soort partijen die de transitie naar online diensten (ervaring, schaalbaarheid etc.) goed bezig zijn en ogenschijnlijk dit (kwa gevoel) ook goed kunnen aanbieden. Iig onze ervaring is prima! would recommend :)
Hartelijk bedankt voor deze uitgebreide review. Jammer dat het met het kadaster niet meteen helemaal goed ging, maar gelukkig is dat na tevredenheid gecorrigeerd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is goed geregeld en een snelle afhandeling.
Bij het invullen van de aangifte erfbelasting zijn slordige fouten gemaakt, waardoor de belasting hoger zou uitvallen. Bij controle viel me dat niet gelijk op, omdat op zich kloppende bedragen op verkeerde plekken waren ingevuld. Telefonisch contact mocht niet baten. Uiteindelijk zelf maar de aangifte ingevuld en opgestuurd. Als tegemoetkoming werd me 10 % korting aangeboden, voor werk dat ik uiteindelijk zelf gedaan heb...
Dank voor uw reactie. Onze beleving met betrekking tot uw opdracht komt niet overeen met die van u. Het is spijtig dat het zo gelopen is. Met vriendelijke groet, Notariële Diensten Niek Kuster - Directeur
Communicatie is helder en binnen een redelijk termijn.
Goed geholpen en naar volle tevredenheid afgehandeld
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl