Mijn ervaing is zeer goed en ik werd steeds op de hoogte gehouden via de mail. Ik heb ook een paar keer gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. De afhandeling was duidelijk, makkelijk zo ook de betaling. Ik zou zeker jullie diensten doorgeven aan mensen die dit ook nodig hebben en jullie naam noemen als referentie.
Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Ontzettend leuk dat u ons aanbeveelt bij anderen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht aangevraagd, de gehele procedure netjes digitaal uitgelegd. Binnen een 2 weken alles geregeld.
In duidelijke taal werden we stapsgewijs op de hoogte gehouden van het juridische proces. Dat was zeer welkom in deze voor ons emotionele periode.
Dank u wel voor uw review. Erg prettig om te lezen dat alles vlot en correct verlopen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Communicatie verloopt vlot, herinneringen voor benodigde acties
De snelheid waarmee alles geregeld is was boven verwachting en de prijs was ook nog redelijk .
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het aanvragen van een verklaring van erfrecht is geleverd zoals verwacht
Alles van het begin af duidelijk. Voor een groot deel geautomatiseerd proces maar toch met een persoonlijke benadering.
Verzoek is makkelijk in te dienen. Afhandeling gaat ontzettend snel en van iedere verandering in het dossier krijg je een mail . En dat voor deze prijs :-)
Snel en accuraat
Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle service zonder poespas.
zeer vloeiend en duidelijk verlopen project
Daar waar een ander notariskantoor mij aangaf dat de gemeente Amsterdam tenminste 8 weken doet over het aanleveren van een nazatenverklaring, had ik binnen twee weken een volledige verklaring van erfrecht. Dit werkt!
Vóórdat de hypothecaire inschrijving kon worden doorgehaald, is er in eerste instantie door u ten onrechte vanuit gegaan dat er bij het Kadaster geen inschrijving bekend was. Hier heb ik voor moeten bellen met uw kantoor, waarna de procedure weer werd opgestart. De inmiddels door u in rekening gebrachte annuleringskosten, had ik reeds betaald. Vervolgens kreeg ik een rekening van u, waarop die annuleringskosten niet in mindering waren gebracht, maar er weer bij waren opgeteld...! Daarna heb ik u een mail gestuurd met het verzoek om een verbeterde nota. Na ontvangst daarvan, heb ik tenslotte het nog door mij verschuldigde bedrag aan u overgemaakt.
Wat vervelend dat het traject zo verlopen is. Dit is niet de gebruikelijke gang van zaken. Fijn dat het alsnog is opgelost, maar dit had natuurlijk niet zo moeten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is soepel verlopen, ik ben steeds goed geïnformeerd over alle stappen die gezet zijn.
Communicatie was goed
De samenwerking was helder en duidelijk, het gaf een vertrouwd gevoel.
Eerst was ik wat terughoudend, maar het ging allemaal keurig! Bij eventuele vragen is het secretariaat goed bereikbaar en behulpzaam.
Iedereen die ooit een notaris heeft ingeschakeld is waarschijnlijk bekend met de vaak zeer hoge tarieven. Voor mij is notariële diensten een uitkomst geweest door het gemak, de betaalbaarheid, de betrouwbaarheid en de uitstekende cliëntcommunicatie. Daarom zeker voor herhaling vatbaar.
De opdrachtgever wordt uitvoerig en snel geinformeerd over de afwikkeling, terwijl de kosten laag zijn. Ik vind dit een zeer goede afhandeling.
Goed geholpen met een royementsakte voor een hypotheek met een reeds opgeheven BV. Is lastige situatie en goed opgelost.
Vanaf mijn eerste tot en met het laatste contact is alles goed verlopen. Duidelijke uitleg op mijn vragen. Kon ook altijd bellen. Ik heb het contact als zeer prettig ervaren.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat alles goed is verlopen en u het contact als zeer prettig heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Efficient en effectief
Werkt snel en goed
Alles goed geregeld bij royementsakte. Er was een verschil in datum bij de hypotheek en het kadaster, maar dat hebben ze goed en snel hersteld.
Gemakkelijk en snel
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl