Duur en langdurig

Het opvragen van een verklaring van erfrecht duurt 21 kalenderdagen! De kosten hiervoor een kleine €300, extreem duur zo'n papieren afhandeling.

• Gemak

Zeer goede service, snelle werkwijze

Zo makkelijk geregeld, echt een aanrader. Mocht ik weer een notaris nodig hebben kom ik hier zeker terug.

• Gemak

Zeer goed en uiteindelijk ook snel geholpen...

Nav een sterfgeval in de naaste familie op zoek gegaan, via de ABN/AMRO bank. naar een notaris tbv de akte van erfrecht. Via een link naar de "online notaris" allerhande informatie gedeeld en uiteindelijk binnen de afgesproken/gecommuniceerde termijn de akte van erfrecht ontvangen. Zo kan het dus ook, goede communicatie (via emails) en heldere afspraken.

• Gemak

Snelheid en communiceren van de voortgang zeer prettig ervaren

Ik heb de gehele afhandeling van het opstellen van de Verklaring van Erfrecht als zeer prettig ervaren. De voortdurende update over de te nemen stappen en de voortgang is prima verzorgd.

Dienstverlening uitstekend!

Dit was de eerste keer dat wij gebruik maakten van online notariële acte opmaken. Wij zullen hier in de toekomst zéker meer gebruik van gaan maken. Het contact was duidelijk en zeer correct. Ook de kosten zijn beduidend lager! In een woord….AANRADER

• Gemak

Duidelijke communicatie en snelle service.top

• Gemak

Een snel en gestroomlijnd proces.

Het hele proces van aanmelden, identificering en uitvoering was een zeer gestroomlijnd proces. Er waren geen onduidelijkheden en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

• Gemak

Alle vragen en actie’s direct opgepakt zeer tevreden

Totaal geen problemen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Beter kan niet

Het proces om een kadastrale inschrijving door te halen, kun je geheel digitaal vanuit huis regelen. Zelfs de identificatie verloopt digitaal. Communicatie is helder en to-the-point. Ik ben heel tevreden.

• Gemak

Eenvoudig, goed te volgen, betaalbaar

Via zoekmachine uitgekomen bij Notariële Diensten. Even sceptisch geweest voordat we de opdracht gaven. Kon het wel zo voordelig en snel?; ja, dat kan. Met een goed te volgen systeem van mails en berichtgeving en uitermate vriendelijke medewerkers bij vragen was de Verklaring van Erfrecht zo geregeld. Ook de mogelijkheid voor legalisatie via Skype is een welkome toevoeging.

Probleemloze en snelle afhandeling voor nette prijs

Probleemloze en snelle afhandeling voor nette prijs

Professioneel en snel

In verband met een erfenis, had ik een verklaring van erfrecht nodig. Deze was met een week geregeld. Erg snel. Contact verliep via mail, alles zeer duidelijk en direct antwoord.

• Gemak

geweldig snel, accuraat en vriendelijk

Snel, behulpzaam, vreindelijk

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Prima ervaring om dit online te doen.

Voor het eerst on line notaris ingeschakeld. Wel veel standaard aannames in formulieren waardoor wat onduidelijk of het jou betreft. Erg veel e-mails ontvangen. Kan volgens mij wel wat minder.

Snel en makkelijk

Prettig om dergelijke zaken online en tegen scherp tarief te kunnen regelen.

Top!

Het hele proces is heel soepel verlopen, ik werd van iedere stap op de hoogte gehouden en alles stond heel duidelijk in begrijpelijke taal uitgelegd. Heel fijn dat je niet fysiek naar een notaris hoeft, dat kost allemaal extra tijd en geld.

Helder en duidelijk

Snel en klantvriendelijk geregeld

Super snel

Na melding overlijden van m’n moeder ,moest ik van ABN AMRO verklaring van erfrecht overleggen.De bank gaf mij de mogelijkheid om gebruikt te maken van uw onderneming. In zeer korte tijd was alles online geregeld.

Goed contact

Goede service. Duidelijke informatie. Goede afhandeling.

Super goed.

Correct,snel,duidelijk

Goede ervaring,aanbevelend

Vlotte online hulp

Prettig dat je via internet zaken kunt regelen in een tijd die hectisch en verwarrend is.

• Gemak

All went smooth. Recommended.

All went smooth. Recommended.

Voordelige en adequate dienstverlening

Onze opdracht betrof een royementsakte i.c. het doorhalen van een hypothecaire inschrijving op onroerend goed; deze opdracht is prima uitgevoerd.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl