Snel en simpel tegen goede prijs

De Doehetzelfnotaris heeft alles slim geautomatiseerd, alles werkte perfect, de informatie en e-mails waren duidelijk en wij merkten nauwelijks iets van de samenwerking met andere partijen achter de schermen. Het ging snel, soepel en simpel. Na 7 werkdagen hadden wij onze Verklaring van Erfrecht, voor een prijs die je bij een gewone notaris niet vindt.

• Gemak

Duidelijk, volledig en erg snel!

Fijn dat ik snel antwoord kreeg toen ik een specifieke vraag had. Ze denken mee en proberen een oplossing te vinden.

Efficiente verwerking naar een Verklaring van Erfrecht

Eenvoudige opdrachtverstrekking, goede informatievoorziening, prima Feedback en efficiente verwerking. Verbetertip: Aanvullende vraag in opdrachtverstrekking beantwoorden s.v.p.

uitstekend

duidelijke communicatie en vlot verlopen dankl

• Gemak

Makkelijke, goedkope en snelle manier voor een noodzakelijke verklaring van erfrecht.

Na invullen van eigen gegevens verliep het proces vloeiend, geheel online en de identificatie via idin is erg handig. Legaliseren van een buitenlandse erfgenaam ging ook soepel via Skype. Resultaat is precies wat we nodig hadden voor een relatief lage prijs.

Makkelijk en snel

Ik zag erg op tegen al het regelwerk na het overlijden van mijn moeder maar ze hebben het erg gemakkelijk gemaakt om alles online en simpel te regelen.

• Gemak

Goede afhandeling en snel bericht

Ondanks de bijlage's die je goed moet lezen is het goed te doen. Snelle reactie, daardoor weet je hoe het verder gaat.

Vlot en profesioneel

Alles was duidelijk en verliep zeer vlot.

Alles is goed geregeld

Alles netjes en snel geregeld

Prima afgehandeld.

Service zoals beschreven.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Goede en duidelijke communicatie.

Goede en duidelijke communicatie.

• Gemak

Erg snelle online service.

Erg snelle online service.

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak

Makkelijk, goede en betaalbare service!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Als ik documenten moest aanleveren werd dat duidelijk omschreven in de mail. Wij waren blij dat alles digitaal afgehandeld kon worden, zodat we niet een datum hoefde te plannen, of moesten reizen, om alles af te handelen. Bedankt voor de snelle en correcte afhandeling.

• Gemak

Goede info gedurende het proces.

Goedkoop, snel en betrouwbaar

Zie boven

• Gemak

Snelle service tegen zeer concurrerend tarief

Steeds als wij een volgende stap zetten, bij iets simpels als het verkrijgen van een Verklaring van Erfrecht werd de volgende stap aangekondigd, gevolgd door uitvoering, sneller dan ‚beloofd‘.

• Gemak

Duidelijke procedure met een goede toelichting!

De contacten verlopen via de mail. Steeds een snelle reactie met een duidelijke uitleg over het vervolgtraject. Met als enige tip voor verbetering had ik graag eerder willen horen dat één van de nabestaanden na ruim twee weken nog niet laten weten de erfenis te accepteren: of een reminder sturen of de aanvrager informeren dat één van de erfgenamen nog niet heeft gereageerd. In ons geval had één van de familieleden de mail over het hoofd gezien.

Uitstekende service

De eerste kennismaking met Notariele Diensten is zeer positief. Gemakkelijk alles online regelen en geen omslachtige procedures. Puntje van verbetering: je kunt niet altijd de voortgang van het proces volgen, ook al ben je met een account ingelogd. In ons geval ging het allemaal best wel vlot en hadden wij hier minder last van.

Snel, praktisch en effectief

Tevreden met dienst, verklaring van erfrecht. In een drukke agenda is het fijn dat het online kan op zelf gekozen tijdstippen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Wel zo gemakkelijk

Als je weet waar je mee bezig bent, is dit een handige optie waarbij je de deur niet uit hoeft. Communicatie is helder, de snelheid oké en je krijgt wat je nodig hebt. Bovendien is het goedkoper.

Top geregeld !

Eerst wat sceptisch of dit wel kon voor dat geld ! Maar helemaal top en vakkundig geregeld !

Uitstekend en snel

Snel en uitstekend geregeld.

Duur en langdurig

Het opvragen van een verklaring van erfrecht duurt 21 kalenderdagen! De kosten hiervoor een kleine €300, extreem duur zo'n papieren afhandeling.

• Gemak

Zeer goede service, snelle werkwijze

Zo makkelijk geregeld, echt een aanrader. Mocht ik weer een notaris nodig hebben kom ik hier zeker terug.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden