Ik heb verder geen vergelijkingsmateriaal. Ik heb nog nooit met een notaris te maken gehad. Ik vermoed dat er bij een andere notaris wat meer tijd in gaat zitten.
Hartelijk dank, Wij hopen ook dat u niet vaak een Verklaring van Erfrecht nodig zal hebben. Dat is altijd na een overlijden. Dus fijn te horen dat u tevreden bent en wij hopen dat u geen noodzaak tot vergelijking zal hebben. Vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede en snelle afwikkeling
Hartelijk dank voor het duidelijke compliment. Vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede service en alles werd snel geregeld je hoeft er de deur niet voor uit.
Hartelijk dank, Ja dat is een enorm voordeel. U hoeft de deur niet uit, dus kan alles sneller. Maar ook voor het milieu is dat een pluspunt. Geen nodeloze kilometers. Dus zo wint iedereen met onze werkwijze, die niet ten koste van de kwaliteit gaat. Vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle en foutloze service voor een faire prijs
Hartelijk bedankt, We zijn scherp geprijsd en dat houden we zo. Vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dienst: Schrappen van de hypotheek. Efficient en doeltreffend geregeld. Geen enkele issue.
Fijn om te horen, altijd fijn als achteraf ons werk positief wordt beoordeeld. Vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Xx
Eenvoudig, duidelijk en klant vriendelijk. Ook kosten technisch competatief.
Goed op de hoogte gehouden van alle stappen. Snelle afhandeling. Kortom zeer aan te bevelen gebruik te maken van notariële diensten
Hartelijk dank voor het compliment en natuurlijk voor de aanbeveling! vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke informatie over het verkrijgen van verklaring erfrecht. Goede communicatie en snelle reactie op mails.
Hartelijk dank, we proberen inderdaad snel en duidelijk te reageren. vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijke manier om een verklaring van executele te krijgen.
Ik ben zeer goed geholpen bij het verkrijgen van de verklaring van erfrecht.
Hartelijk bedankt. Fijn om te lezen dat we u goed konden helpen. vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goedkoop en makkelijk.
Ook al ben je onbekend met deze diensten, je wordt heel goed geholpen en als je iets niet begrijpt dan is de uitleg duidelijk.
Snel en gemakkelijk
Na het digitaal aanleveren van bepaalde documenten. Is alles door uw kantoor snel verwerkt en afgehandeld. Bedankt m.v.g Karin Reumann Machielsen
Top, heel handig dat alles digitaal kan. Wij helpen u als dat niet direct lukt. vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en goede afhandeling voor een lagere prijs dan elders
Hartelijk bedankt, de prijzen die ik overal in de markt zien zijn werkelijk schandalig. Wij houden het betaalbaar. vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. En wat we nodig hadden kon makkelijk volledig online geregeld worden. Voor de helft minder dan wat we zouden betalen wanneer we het bij een notaris zouden regelen wat niet online zou gaan. En scheelt voor ons ook nog reistijd!
Bedankt! Ja het scheelt geld, tijd, benzine, milieu, postzegels, ergernis. Eigenlijk is er alleen maar voordeel bij deze manier van werken. vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke website. Werd goed op de hoogte gehouden over de voortgang.
De afhandeling van de verklaring van erfrecht ging snel en het proces was duidelijk. Goed digitaal ingericht en uitstekende informatievoorziening en communicatie
Heel hartelijk bedankt, Wij hebben heel veel tijd gestoken in duidelijke en begrijpelijke communicatie. Het is ook voor ons altijd heel fijn om te lezen dat we in ons doel zijn geslaagd. vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben goed geholpen met het opstellen van de Verklaring van Erfrecht.
Langdurig project, duur en alleen voor de bankrekening.
Alles via internet, vanuit huis kunnen regelen. Zelfs voor het verifiëren van de handtekening(en) is een valide en gratis methode via internet beschikbaar bij notariële diensten (elders kun je daarvoor alsnog op pad en afrekenen). Kortom: alles is helder gemaakt (je doorloopt (multiple choice) vragenlijst), goed georganiseerd (voor evt. vragen is een telefonische helpdesk bereikbaar ook) plus daarna volgt een correcte en vlotte afhandeling van het geheel (op vragen en bijv. verzoeken om stukken reageerde ik overigens ook steeds direct). Zeer tevreden over.
Hartelijk dank, u schetst op een perfecte manier onze dienst. Heel blij natuurlijk dat u met uw ervaring dit daarna beoordeelt met een 10. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles online geregeld voor het opstellen van een Verklaring van Erfrecht. De kosten waren ook nog beduidend lager dan die bij een ander notariskantoor waar ik een prijsopgave had opgevraagd. Daar was het ook nodig dat de erfgenamen op het kantoor kwamen om zich te identificeren en de verklaring te ondertekenen.
Super snelle afhandeling en zeer goede communicatie, aanrader!
Super bedankt! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De Doehetzelfnotaris heeft alles slim geautomatiseerd, alles werkte perfect, de informatie en e-mails waren duidelijk en wij merkten nauwelijks iets van de samenwerking met andere partijen achter de schermen. Het ging snel, soepel en simpel. Na 7 werkdagen hadden wij onze Verklaring van Erfrecht, voor een prijs die je bij een gewone notaris niet vindt.
Hartelijk dank. Inderdaad er werken verschillende partijen aan uw Verklaring. Waaronder natuurlijk ook een notaris van vlees en bloed voor de handtekening. Wij hebben dat op elkaar afgestemd zodat u er verder geen last van heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden