Zeer snelle afhandeling

Ik was in het begin nogal sceptisch hoe dit zou gaan verlopen. Notariële Diensten heeft mijn verwachtingen ruimschoots overtroffen. Bij vragen kan je bellen en dan helpen ze je op een zeer correcte wijze. Mocht er voor mij een volgende keer komen dan kies ik zeker weer voor Notariële Diensten.

Snelle en fijne afhandeling

Zie hierboven

makkelijk, snel en handig

Account aangemaakt, bij elke volgende stap-email die binnenkwam snel gereageerd (extra informatie, toestemming verlenen, dat soort dingen), in 6 dagen (zat ook weekend bij in, zelfs in het weekend ging het gewoon door, dus feitelijk geen tijdsverlies daarin) had ik akte binnen. Indien nodig zou ik zeker weer hiervan gebruik maken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

prima informatie verstrekt

alles gelopen zoals informatie vertelde, krijgt tussentijds steeds nieuwe informatie over mogelijke kosten ivm speciale situaties. Rekening zonder addertjes, nu was onze situatie wel de meest eenvoudige.

• Gemak

Direct, duidelijke stappen en snel geregeld.

Onervaren in het afhandelen van zaken na een overlijden was de manier waarop de aanvraag voor een Verklaring van Erfrecht afgehandeld is erg duidelijk en prettig.

• Gemak

Efficiënte werkwijze voor een verklaring van erfrecht.

Goede dienstverlening met het digitale gemak.

• Gemak

Snel geregeld en stap voor stap helder uitgelegd

Het hele traject heb ik als helder en prettig ervaren. Wat een gemak zo online en vie de mail.

• Gemak

Super snel en makkelijk alles geregeld!

Als je een niet al te ingewikkelde erfenis af te wikkelen hebt, dan is deze online notaris dienst perfect. Prijs / kwaliteit verhouding is goed. Goede informatie en communicatie.

• Gemak

Soepele eenvoudige afhandeling door volledige digitale verwerking

Prima en snelle service

Goede informatievoorziening. Snelle service. Alles was precies volgens belofte c.q. afspraak. Een stuk goedkoper dan bij een "normale" notaris.

• Gemak

Snel, simpel en to the point

Snelle afhandeling met informatieve updates tussendoor. Goede service.

Directe, snelle behandeling.

Alle vragen zijn direct goed behandeld. De snelheid waarmee de aanvraag is verwerkt vond ik zeer goed en uitermate professioneel.

Supermakkelijk

Wij hebben de dienst grbruikt om de hypotheek foir te halen. Supermakkelijk en snel.

prima, deskundig en snel

prima, deskundig en snel

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Heel tevreden

DoeHetZelfNotaris is ideaal met name omdat mijn kinderen verspreid wonen. De correspondentie is snel en correct. Het tarief is gunstig.

Snelheid en gemak

Snelheid en gemak

• Gemak

In één woord "geweldig" !

Voor de eerste keer gedaan, en ik kan zeggen dat ik het iedereen kan aanraden die de dienst nodig heeft.

• Gemak

Van begin tot einde uitstekende en duidelijke dienstverlening

Voor onze verklaring van erfrecht hebben wij gebruik gemaakt van Notariële Diensten, de DoeHetZelf-Notaris. Vooral de lage prijs (in verhouding tot andere offertes) en geen wachttijd gaf de doorslag om dit te proberen. Vanaf het eerste moment kregen we duidelijke mails met instructies en regelmatig informatie over de voortgang van onze aanvraag. Al relatief snel ontvingen wij onze verklaring van erfrecht.

• Gemak

Soepel en snel verloop van de procedure

De hele transaktie was in 8 dagen afgerond, ik had op veel meer gerekend. Letterlijk alles ging online. Identificatie ging via Idin. (waarvoor internetbankieren noodzakelijk is)

• Gemak

Buitegewoon snelle, profesionele en zeer voordelige afwikkeling van Verklaring van Erfrecht

Het hele proces is online afgewikkeld, heel snel en professioneel. Geen bezoeken aan kantoor, geen extra kosten voor legalisatie handtekeningen. Het is echt een aanrader om je zaken online met deze dienst te regelen.

• Gemak

doorhalen hypotheek - snel en heel betaalbaar

prima systeem waarin alles in korte tijd wordt afgehandeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Heel goed

Goede ervaring, ook fijn dat je regelmatig op de hoogte wordt gehouden van de voortgang via de mail.

• Gemak

Notariële Diensten werkt goed en goedkoop.

Notariële Diensten werkt goed en goedkoop.

• Gemak

Super simpel en goed geregeld.

Het was heel eenvoudig om de akte van erfrecht op te laten stellen. Diogitale communicatie verliep heel goed. Prijs was ook volgens afspraak en aantrekkelijk.

Effectief en snel

Ik heb verder geen vergelijkingsmateriaal. Ik heb nog nooit met een notaris te maken gehad. Ik vermoed dat er bij een andere notaris wat meer tijd in gaat zitten.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl