Royementsakte was in twee weken geregeld. Instructies waren helder. Geen omkijken aan gehad.
Een verklaring van erfrecht aanvragen via het internet gaat eenvoudig, snel en goedkoop via notariële diensten. Iedere stap werd begeleid via e-mail. Zeer tevreden!
Ten opzichte van de "conservatieve" notariskantoren gaat het aanvragen van een verklaring van erfrecht heel snel en gemakkelijk en is het ook veel goedkoper.
Op grond van reviews durfde ik het aan op deze manier een Verklaring van Erfrecht te regelen. Absoluut geen spijt van gehad. Met 12 dagen binnen. Werken snel en efficiënt: bij elke stap meteen weer bevestiging / zicht op voortgang. Even chat contact gehad : ook heel adequaat. Top dus!
Alles prima geregeld en niet duur
Snelle service op digitale afstand!
Medewerkers spreken elkaar tegen met betrekking tot de te volgen procedure voor het regelen van het verzorgen van de aangifte erfbelasting nadat de verklaring van erfrecht afgegeven. Nadat door de klant opdracht is gegeven voor het verzorgen van de aangifte erfbelasting en deze de kosten daarvoor al heeft voldaan, volgt wederom een uitnodiging om de aangifte te laten verzorgen. Deze voorvallen brengt een klant in verwarring en gaat twijfelen aan de professionaliteit van de dienstverlening
Na het aanmelde kreeg ik direct bevesting op de mail en opdrachten wat je moest doen! Was goed beschreven in duidelijke taal. Kan alles vanaf thuis doen! Er gaat geen dag oveeheen. Op het moment dat je iets aan moet leveren en opgestuurd had ging het direct in een tempo door. Zal dit iedereen aanbevelen.
Ik werd stap voor stap door het proces geleid, alles digitaal ook de handtekeningen
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Omdat ik een snelle actie wilde heb ik naar een online dienst gezocht en deze dienst voldeed perfect aan mijn verwachtingen.
Wat een mooi compliment geeft u ons, dank u wel daarvoor. Online kan perfect werken en dat streven wij graag na. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer tevreden over de wijze van afhandeling, de communicatie en het eindresultaat. En dat voor de helft van de prijs van de notaris "in de buurt". Mocht ik nog een keer een notaris nodig hebben, dan kijk ik eerst op jullie site. En natuurlijk ga ik jullie diensten aanbevelen bij anderen. Uiteraard mijn dank voor de goede en snelle service.
Wat een mooie review heeft u ons gegeven. Hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
goede service en er werd pro-actief meegedacht.
Hartstikke fijn dat u onze service als goed heeft ervaren! Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Niets is eenvoudiger dan notariële handelingen via internet te regelen. we zijn super geholpen en het is snel verwerkt. kosten zijn laag en alles wordt netjes afgehandeld stap voor stap
Wat leuk om te lezen dat u het als zo eenvoudig heeft ervaren en dat wij u zeer goed en supersnel hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De wordt goed begeleid met het bijbehorende programma. En vervolgens krijg de terugkoppeling wat betreft de status van dat moment. Je hoeft nadat je voor het eerst aangemeld en het programma doorlopen heb,nietmeer te doen. Behalve dan na afronding de nota voldoen.
De doorlooptijden zijn alleen erg lang
Het was makkelijk en eenvoudig, het gemak om niet langs te hoeven gaan was in deze zeer handig ook omdat het een zaak betrof voor mijn moeder welke op leeftijd is.
Dank u wel voor deze review. In de situatie van uw moeder is het extra prettig dat alles vanuit huis geregeld kan worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor het eerst een online notaris geraadpleegd en ben zeer tevreden! Een snelle afhandeling en het scheelt enorm in de prijs!
Wat leuk dat u zo tevreden bent! Vriendelijk bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Informatie over de aanpak ik helder, opvolging verloopt vlot.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn toch benieuwd wat we extra hadden kunnen doen om een 10 te scoren :) Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Al met al prima
Dank u wel voor uw beoordeling. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer deskundig snel alles geregeld.
Notariële diensten gebruikt om tegen een scherp tarief een hypotheek door te halen bij het Kadaster. Alles online geregeld, prima op de hoogte gehouden over de voortgang.
Het is fijn dat je in zo’n hectische tijd niet ook nog een afspraak met een notaris moet maken. Bovendien zijn hier de kosten gelijk duidelijk wat bij een normale notaris niet is. Daar krijg je alleen zijn uurtarief te horen, waar je sowieso al van schrikt, en er geen duidelijk opgave van het aantal te besteden uren wordt gegeven.
Erg tevreden. Zowel de informatie op de website als de communicatie tijdens de uitvoering zijn erg goed en transparant. Bovendien een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding, waarbij de tarieven gevoelsmatig voor mij als klant goed in proportie zijn met het geleverde product. Sommige notarissen vragen vier keer zoveel voor dezelfde diensten. Ik zou de notariële diensten bij iedereen aanbevelen.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden