Meer dan goed

Zeer betrokken, snel, foutloos.

Uitstekende service

Als zeer goed

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.
  • Communicatie N.v.t.
  • Snelheid N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

Allemaal prima en snel geregeld

Eén (heel) klein minpuntje is het betalen via een link in de mail, gaat allemaal wel goed maar is op zich ******gevoelig.

• Gemak

ik had geen ervaring met en een notaris. Tijdens het lezen van de nabestaande website van de ABN AMRO bank werd door de bank verwezen naar de website van de Notaris online, Zij waren hier over zeer positie. Ik heb een verzoek ingediend en werd daarna perfect verder geholpen. Zeker de goedkeuringen via iDIN is een aanrader.

Snelle service !

Prima ervaring met deze dienst. Bij elke stap in dit proces word je direct geïnformeerd. Zeer tevreden mee en veel sneller als bij een gewone notaris.

• Gemak

Positieve ervaring voor een online afhandeling

Positieve ervaring inzake de afhandeling van een verklaring van erfrecht. Goede communicatie alhoewel ik soms zelf contact zocht om sneller info te verkrijgen. Op vragen via email werd correct en tijdig geantwoord

• Gemak

Snelle dienstverlening, frequentie en heldere communicatie

Goede prijs- kwaliteitsverhouding en vooral heldere en goede service.

• Gemak

Normale prijs voor het doorhalen van je hypotheek.

Prettig en snel geholpen

• Gemak

De manier van werken is even wennen maar alles werd soepel en snel afgehandeld

Het is goed te weten dat je het intakeformulier juist invult en ook de namen van de erfgenamen in de goede volgorde noteert. Ikzelf heb gemerkt dat soms de adressen niet corresponderen en op de juiste plek staan. Verder prima geregeld. Je wordt stap voor stap door het proces geleid. Eventuele vragen worden correct afgehandeld. Alles wordt online afgehandeld, inclusief de identificatie.

• Gemak

Heldere informatie en gestroomlijnde digitale procedures

De stappen volgen elkaar logisch op en worden ondersteund door heldere en relevante informatie.

• Gemak

Soepel verloop van de procedure.

Soepel verloop van de procedure.

Gemakkelijk, duidelijk en goedkoop

Nette all in prijs incl. Kadaster. Zeer eenvoudig royement kunnen regelen vanuit de luie stoel. Heldere communicatie voor en tijdens het proces.

• Gemak

Alles was snel geregeld, ik kreeg uitgebreid informatie en werd echt vriendelijk te woord gestaan.

• Gemak

Onze hypotheek is vlot doorgehaald in het kadaster.

Nadat wij onze hypotheek hebben afgelost, hebben we de opdracht aan notariële diensten gegeven om de inschrijving door te halen in het kadaster. Omdat het alleen een doorhaling betrof, vond ik het wel erg gemakkelijk om dit online via Notariële diensten te regelen. Het hele proces van onze aanmelding/opdracht tot de uiteindelijke doorhaling ging zeer gestroomlijnd. Natuurlijk zaten er een aantal dagen tussen de verschillende stapjes (ga je fysiek naar de notaris, dan ben je in 1 keer klaar), maar daar staat tegenover dat het proces zeer gemakkelijk was, je de deur niet uit hoeft en het bovendien zeer goedkoop is. Prima service!

Heel goed

Snelle reacties, duidelijkheid over procedure, de goedkoopste notaris voor royementsakte zonder onverwachte kosten achteraf

Erg goed

Duidelijk, snel, goede communicatie gedurende elke stap in het proces. Succesvol!!

Snel en efficiënt

Met de juiste gegevens hebben zij de klus snel geklaard, met een van hun kant regelmatige verslaggeving van de voortgang van het proces.

• Gemak

Ik vind alleen jammer dat ze ik de doorhaling van hypotheekakte niet kunnen tonen niet prettig. Je moet zelf extra kosten gaan maken om in het kadaster te checken of het goed is uitgevoerd.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Snel en efficiënt, ik werd in heldere taal van elke stap op de hoogte gehouden.

In mailtjes met begrijpelijke taal werd mij uitgelegd wat de te volgen stappen waren en werd ik steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Prima en zeer snel

Het doorhalen van onze hypotheek ging heel makkelijk en lekker snel. En de kosten daarvoor waren ook nog eens laag.

ProfessioneeL

Mijn verzoek werd snel en efficient afgehandeld.

Snel efficiënt en goed, niets op aan te merken

Snel efficiënt en goed, niets op aan te merken

Snelle afhandeling

Een zeer snelle afhandeling van een verklaring van executele.

• Gemak

Via internet werkt het prima

Omdat mijn vaste notaris nogal een lange levertijd opgaf voor een verklaring van erfrecht en ik daar niet op wilde wachten, heb ik het maar via internet geregeld. Dat is me prima bevallen.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl