Keurig netjes en snel

Vond dat er steeds snel gereageerd werd . En alles keurig netjes geregeld. Voor een hele mooi prijs

Alleen maar lof

Goed werk en snelle toezending van een verklaring van erfrecht

Goede onine dienst

Werkt perfect. Je wordt van iedere actie per email op de hoogte gebracht en je krijgt duidelijke toelichtingen. Extra pluspunt is, dat het veel goedkoper is dan via fysieke contacten dit soort dingen te regelen (in mijn geval verklaring erfrecht).

Snel, duidelijk en accuraat

We zijn heel prettig online geholpen met het opstellen van een Verklaring van Erfrecht. We werden goed op de hoogte gehouden en de afwikkeling was behoorlijk snel.

• Gemak

Makkelijk, maar beetje traag en slordig

Makkelijk handelen, vanuit huis, alles digitaal en veel geautomatiseerd. Traag, emails worden erg laat of zelfs niet opgepakt, bellen is sneller Slordig, enorme fout in document wat niet is opgemerkt door de assistenten en de notaris. Corrigeren was snel, maar ontvangen duurde weer meer dan een week, na meermedere malen contact

Snel, eenvoudig, goede voortgang communicatie, prijsbewust

Snel, eenvoudig, goede voortgang communicatie, prijsbewust

Makkelijk, snel, niet duur

Geen poespas

prima geholpen

een prettige ervaring

• Gemak

profesioneel, met voldoende persoonlijke aandacht

goed, en fijn dat er zonodig ook telefonisch contact opgenomen wordt

Ik ben tevreden

Zie boven

Prima!

Vlotte en duidelijke service, goed geïnformeerd over proces. En voor veel minder geld dan bij onze vaste notaris.

vlotte afhandeling

De contacten zijn vlot en terzake, duidelijke uitleg over de gang van zake. Wel een tsunami aan e-mails.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Begonnen op 26-7 en klaar op 1-8. Goede stap voor stap info. Werk volgens afspraak en prijs.

efficiënt

Heel handig om vanuit huis een verklaring van erfrecht te regelen. Je moet wel even geduld hebben want zoiets is niet a la minuut geregeld. Soms moeten zaken aangevraagd of gecheckt worden en dat neemt tijd.

uitstekend

zeer correcte werkwijze, wordt voortdurend op de hoogte gehouden, de notaris in de eigen woonplaats vroeg het dubbele tarief. Voortaan wel graag de prijs inclusief vermelden

Perfect geregeld!

Perfect geregeld, snel en duidelijk gecommuniceerd. Veel goedkoper dan andere notarissen.

• Gemak

Alles is snel en correct afgehandeld Mijn complimenten hier voor M.V.G MT verkoijen

werkt snel en makkelijk

Makkelijk in te vullen en snelle terugkoppeling

Perfect.

Een perfecte hulp verlening In emotionele tijd van overlijden van onze dierbare moeder.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

stipt en zorgvuldig

Vanaf het begin steeds op de hoogte gehouden van de voortgang, keurig!

Snelle (communicatieve) afhandeling

Snel, goedkoper en gemak om gebruik te maken van een notaris online.

Snel en simpel

Een zeer duidelijke en vlotte behandeling. Tevens goede en snelle communicatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Goed en goedkoper

Online gezocht op verklaring van Erfrecht gezicht en bij verschillende notarissen offertes aangevraagd. DoeHetZelfNotaris was daarbij de goedkoopste. De akte is opgemaakt door Noaber Notarissen en Notariële Diensten B.V. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden van het proces via de mail. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.

heel goed, snelle behandeling

via mijn hypotheekadviseur bij U uitgekomen en alles werd snel en zorgvuldig afgehandeld.

Simpel en snel.

Het was Snel en simpel geregeld. En een stuk goedkoper dan het aanvragen bij een Notaris kantoor bij ons in de beurt. Het grote voordeel vindt ik ook dat je er niet de deur voor uit hoeft en dus niet 2 a 3 keer een afspraak moet maken op een Notaris kantoor ( waar elk koekje bij de koffie wordt door berekend :))

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl