Vond dat er steeds snel gereageerd werd . En alles keurig netjes geregeld. Voor een hele mooi prijs
Goed werk en snelle toezending van een verklaring van erfrecht
Wat leuk dat u zo tevreden bent. Fijn dat we u van dienst mochten zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Werkt perfect. Je wordt van iedere actie per email op de hoogte gebracht en je krijgt duidelijke toelichtingen. Extra pluspunt is, dat het veel goedkoper is dan via fysieke contacten dit soort dingen te regelen (in mijn geval verklaring erfrecht).
Hartelijk bedankt voor uw review. En heel goed om te lezen dat u onze communicatie ervaart zoals we dat voor ogen hebben. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
We zijn heel prettig online geholpen met het opstellen van een Verklaring van Erfrecht. We werden goed op de hoogte gehouden en de afwikkeling was behoorlijk snel.
Dank u wel voor uw beoordeling. Ontzettend leuk om te horen dat wij u van dienst konden zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk handelen, vanuit huis, alles digitaal en veel geautomatiseerd. Traag, emails worden erg laat of zelfs niet opgepakt, bellen is sneller Slordig, enorme fout in document wat niet is opgemerkt door de assistenten en de notaris. Corrigeren was snel, maar ontvangen duurde weer meer dan een week, na meermedere malen contact
Hartelijk dank voor uw review. Ik heb het e.e.a. nagekeken en helaas is het verloop van uw aanvraag niet gegaan zoals u van ons had mogen verwachten. Er zijn helaas fouten gemaakt. Onze welgemeende excuses hiervoor. Fijn dat het naar behoren gecorrigeerd is, echter het had uiteraard niet mogen gebeuren. Met vriendelijke groet, Hugo Prick - Directeur
Snel, eenvoudig, goede voortgang communicatie, prijsbewust
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geen poespas
Zonder te veel poespas kan het ook goed geregeld worden. In begrijpelijke Nederlandse taal. Dank u wel voor uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
een prettige ervaring
goed, en fijn dat er zonodig ook telefonisch contact opgenomen wordt
Zie boven
Vlotte en duidelijke service, goed geïnformeerd over proces. En voor veel minder geld dan bij onze vaste notaris.
Hartelijk bedankt voor uw review. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De contacten zijn vlot en terzake, duidelijke uitleg over de gang van zake. Wel een tsunami aan e-mails.
Begonnen op 26-7 en klaar op 1-8. Goede stap voor stap info. Werk volgens afspraak en prijs.
Ontzettend leuk om te lezen dat wij de akte zo snel voor u kunnen hebben verzorgen. Dat lukt helaas (nog) niet altijd, maar wel ons streven. Dank u wel voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel handig om vanuit huis een verklaring van erfrecht te regelen. Je moet wel even geduld hebben want zoiets is niet a la minuut geregeld. Soms moeten zaken aangevraagd of gecheckt worden en dat neemt tijd.
zeer correcte werkwijze, wordt voortdurend op de hoogte gehouden, de notaris in de eigen woonplaats vroeg het dubbele tarief. Voortaan wel graag de prijs inclusief vermelden
Hartelijk dan voor uw beoordeling. De prijs wordt in de opdrachtbevestiging inclusief BTW vermeld. De BTW wordt na het subtotaal vermeld waarna het inclusief bedrag vermeld staat. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Perfect geregeld, snel en duidelijk gecommuniceerd. Veel goedkoper dan andere notarissen.
Dank u wel voor uw review. Heel fijn dat wij dit voor u hebben mogen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is snel en correct afgehandeld Mijn complimenten hier voor M.V.G MT verkoijen
Hartelijk bedankt voor uw review en uw complimenten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijk in te vullen en snelle terugkoppeling
Een perfecte hulp verlening In emotionele tijd van overlijden van onze dierbare moeder.
Dank voor het vertrouwen in deze, voor u, moeilijke periode. Wij zijn blij dat wij u in deze tijd konden helpen hiermee. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanaf het begin steeds op de hoogte gehouden van de voortgang, keurig!
Communicatie is bij het online regelen van dit soort zaken mogelijk nog belangrijker. Op deze manier weet u wat de status is. Leuk om te lezen dat u dat zo ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, goedkoper en gemak om gebruik te maken van een notaris online.
Leuk om te lezen dat u het gemak ook zo ervaren heeft. U kunt alles vanuit huis regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een zeer duidelijke en vlotte behandeling. Tevens goede en snelle communicatie.
Online gezocht op verklaring van Erfrecht gezicht en bij verschillende notarissen offertes aangevraagd. DoeHetZelfNotaris was daarbij de goedkoopste. De akte is opgemaakt door Noaber Notarissen en Notariële Diensten B.V. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden van het proces via de mail. Ik ben zeer tevreden over de afhandeling.
Ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de afhandeling van uw Verklaring van Erfrecht. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
via mijn hypotheekadviseur bij U uitgekomen en alles werd snel en zorgvuldig afgehandeld.
Het was Snel en simpel geregeld. En een stuk goedkoper dan het aanvragen bij een Notaris kantoor bij ons in de beurt. Het grote voordeel vindt ik ook dat je er niet de deur voor uit hoeft en dus niet 2 a 3 keer een afspraak moet maken op een Notaris kantoor ( waar elk koekje bij de koffie wordt door berekend :))
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl