Er zijn meer notarissen die online service aanbieden maar dan moet je.voor ondertekening van een verklaring of akte alsnog naar het kantoor. Bij jullie alles online super .
Meer dan 2 maanden moeten wachten op een verklaring van erfrecht waarbij niets bijzonders aan de hand is
Ik ben het helemaal met u eens dat meer dan 2 maanden wachten veel te lang is. Dat is ook niet gebruikelijk bij ons. Indien wenselijk kunt u ons een mail sturen met het dossiernummer dan kan ik nagaan wat er mis gegaan is waardoor het zo lang heeft geduurd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanwege het moe zijn van de stroperige en alles om niets grootmakende reguliere notarissen, heb ik "de zelfnotaris" geprobeerd voor het afgeven van een Verklaring van Executele. Een verademing; de eenvoud in de aanpak en wijze van communiceren en de relatief gunstige prijsstelling. Bovendien hoef je er de deur niet vooruit! Gewoon doen!
Hartelijk dank voor uw review. Hadden we iets nog beter kunnen doen om een 10 te krijgen? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
geolied proces, stap voor stap wordt je begeleid en verteld wat je moet opleveren en wat de volgende stap is. zeer tevreden over de snelheid en communicatie waarmee zaken afgehandeld. een aanbeveling voor iedereen!
Duidelijke communicatiei
Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het hele proces ging snel . Ik werd goed op de hoogte gehouden.
Super makkelijk zonder gedoe. Snelle afhandeling en ook nog eens erg voordelig. Een echte aanrader.
Wat een mooie woorden, hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heldere uitleg over te nemen stappen. Adequate en snelle reacties. Wij zijn tevreden.
Een eenvoudige manier om de verklaring van erfrecht te krijgen. Alle stappen worden helder uitgelegd, bevestigd en afgerond. Bovendien is de prijs zeer aantrekkelijk. Alles geregeld vanaf je bank in een paar klikken en mailtjes.
Snelle, correcte, volledig online afhandeling t.b.v. een verklaring van erfrecht.
Vriendelijk bedankt voor uw review. En dat we het perfect voor u hebben kunnen en mogen regelen daar zijn we ontzettend blij mee. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het proces wordt stap voor stap doorlopen en alles wordt uitgelegd. Geen problemen ondervonden.
Hartstikke fijn om te lezen dat alles probleemloos verlopen is. Hartelijk dank voor het schrijven van uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling
Op zich prima ervaring . ..echter de hoeveelheid mailtjes die je krijgt en de acties die je daarop moet ondernemen zijn zoveel ....dat is bijna niet te overzien. Wellicht komt het ook in de positie waarin ik zit en slechte concentratie heb ed. Als ik belde voor vragen netjes te woord gestaan !
Uitstekende uitleg van het hoe en waarom Opvolging van het proces werd bij elke stap duidelijk gecommuniceerd en uitgelegd. Gebruik van iDin is ideaal voor alle betrokkenen en scheelt een berg papier en heen en weer gemail en reizen. Het verkort de doorlooptijd van het proces aanmerkelijk.
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Nu was het allemaal standaard en niet te ingewikkeld, en via Notariële Diensten een stuk goedkoper dan via mijn eigen notaris. Ook kon alles online aangeleverd worden, wat me weer een vrije dag en ritje naar de notaris scheelde. Alles ging makkelijk en snel. Voor standaard en niet te ingewikkelde zaken raad ik dit zeker aan.
Alles in korte tijd geregeld.
Na verwarring mijnerzijds is dit goed opgepakt en uiteindelijk goed gekomen.
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat het uiteindelijk goed gekomen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
snelle service ,
Je wordt steeds geïnformeerd over de status en vervolgstappen van het proces, soms voorzien van advies. Tevens kun je de status via de website inzien. Elke stap wordt duidelijk uitgelegd en het invullen van formulieren is eenvoudig. Het gebruik van IDIN is gemakkelijk. Het voordeel voor mij was dat ik niet zelf naar de notaris hoefde te gaan, dat ik de stappen van dit proces tussendoor op mijn mobiel kon uitvoeren, en dat ik het verkregen product meteen kon gebruiken en aan mijn dossier kon toevoegen.
Dank u wel voor uw uitgebreide review. Fijn te lezen dat u het digitale aspect ook als eenvoudig hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer goede communicatie en snelle handeling
Snel en accuraat. Goede communicatie. Goede prijs voor de te leveren diensten. Duidelijke aanwijzingen en proces te volgen via eigen account.
Hartelijk dank voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hadden een executele verklaring nog. binnen 1,5 week geregeld Geen gedoe buiten de deur. Goede en dagelijkse update van de voortgang. kortom wij zijn dik tevreden
Voor de eerste keer is dit uitermate geschikt bevallen.
Wat ontzettend leuk om te lezen dat het u zo goed bevallen is. Hartelijk bedankt voor het schrijven van de review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In een korte tijd, volledig digitaal en tegen een zeer concurrende prijs de akte van erfrecht ontvangen.
Goed om te lezen dat wij onze belofte volledig hebben waargemaakt. Vriendelijk bedankt voor deze beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Proombleemloos een verklaring van erfrecht opgesteld. Steeds goed geïnformeerd over de voortgang.
We proberen duidelijk te communiceren en u op de hoogte te houden. Het is leuk te lezen dat u dit ook zo heeft ervaren. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden