Uitstekende dienstverlening alles online.

Er zijn meer notarissen die online service aanbieden maar dan moet je.voor ondertekening van een verklaring of akte alsnog naar het kantoor. Bij jullie alles online super .

Duurde veel te lang

Meer dan 2 maanden moeten wachten op een verklaring van erfrecht waarbij niets bijzonders aan de hand is

• Gemak

Verrassend heldere en snelle aanpak

Vanwege het moe zijn van de stroperige en alles om niets grootmakende reguliere notarissen, heb ik "de zelfnotaris" geprobeerd voor het afgeven van een Verklaring van Executele. Een verademing; de eenvoud in de aanpak en wijze van communiceren en de relatief gunstige prijsstelling. Bovendien hoef je er de deur niet vooruit! Gewoon doen!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Zorgeloos geregeld

geolied proces, stap voor stap wordt je begeleid en verteld wat je moet opleveren en wat de volgende stap is. zeer tevreden over de snelheid en communicatie waarmee zaken afgehandeld. een aanbeveling voor iedereen!

Goed en snel

Duidelijke communicatiei

Snel en inzichtelijk

Het hele proces ging snel . Ik werd goed op de hoogte gehouden.

• Gemak

Niets op aan te merken. Gewoon geweldig.

Super makkelijk zonder gedoe. Snelle afhandeling en ook nog eens erg voordelig. Een echte aanrader.

• Gemak

Stap voor stap goed begeleid in de procedure.

Heldere uitleg over te nemen stappen. Adequate en snelle reacties. Wij zijn tevreden.

Snel, efficiënt en goedkoop

Een eenvoudige manier om de verklaring van erfrecht te krijgen. Alle stappen worden helder uitgelegd, bevestigd en afgerond. Bovendien is de prijs zeer aantrekkelijk. Alles geregeld vanaf je bank in een paar klikken en mailtjes.

Perfect geregeld

Snelle, correcte, volledig online afhandeling t.b.v. een verklaring van erfrecht.

• Gemak

Snelle en duidelijke communicatie en instructies.

Het proces wordt stap voor stap doorlopen en alles wordt uitgelegd. Geen problemen ondervonden.

Snelle afhandeling

Goede ervaring

Op zich prima ervaring . ..echter de hoeveelheid mailtjes die je krijgt en de acties die je daarop moet ondernemen zijn zoveel ....dat is bijna niet te overzien. Wellicht komt het ook in de positie waarin ik zit en slechte concentratie heb ed. Als ik belde voor vragen netjes te woord gestaan !

• Gemak

Volstrekt heldere communicatie en opvolging van het proces

Uitstekende uitleg van het hoe en waarom Opvolging van het proces werd bij elke stap duidelijk gecommuniceerd en uitgelegd. Gebruik van iDin is ideaal voor alle betrokkenen en scheelt een berg papier en heen en weer gemail en reizen. Het verkort de doorlooptijd van het proces aanmerkelijk.

Snel, makkelijk en goedkoop

Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Nu was het allemaal standaard en niet te ingewikkeld, en via Notariële Diensten een stuk goedkoper dan via mijn eigen notaris. Ook kon alles online aangeleverd worden, wat me weer een vrije dag en ritje naar de notaris scheelde. Alles ging makkelijk en snel. Voor standaard en niet te ingewikkelde zaken raad ik dit zeker aan.

• Gemak

Snel, responsief, duidelijk en kost effectief.

Alles in korte tijd geregeld.

• Gemak

Na verwarring mijnerzijds is dit goed opgepakt en uiteindelijk goed gekomen.

zeer goed

snelle service ,

Correct en duidelijk

Je wordt steeds geïnformeerd over de status en vervolgstappen van het proces, soms voorzien van advies. Tevens kun je de status via de website inzien. Elke stap wordt duidelijk uitgelegd en het invullen van formulieren is eenvoudig. Het gebruik van IDIN is gemakkelijk. Het voordeel voor mij was dat ik niet zelf naar de notaris hoefde te gaan, dat ik de stappen van dit proces tussendoor op mijn mobiel kon uitvoeren, en dat ik het verkregen product meteen kon gebruiken en aan mijn dossier kon toevoegen.

Snelle correcte dienst

Zeer goede communicatie en snelle handeling

• Gemak

Snel en accuraat. Goede communicatie. Goede prijs voor de te leveren diensten. Duidelijke aanwijzingen en proces te volgen via eigen account.

• Gemak

super, alles vanachter mijn bureau geregeld

Wij hadden een executele verklaring nog. binnen 1,5 week geregeld Geen gedoe buiten de deur. Goede en dagelijkse update van de voortgang. kortom wij zijn dik tevreden

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

zeer snelle en correcte afhandeling

Voor de eerste keer is dit uitermate geschikt bevallen.

De belofte volledig waargemaakt

In een korte tijd, volledig digitaal en tegen een zeer concurrende prijs de akte van erfrecht ontvangen.

Gewoon goed

Proombleemloos een verklaring van erfrecht opgesteld. Steeds goed geïnformeerd over de voortgang.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden