Snel en perfect afgewerkt.

Een fijne en snelle afhandeling enen vriendelijke benadering door uw notariaat.

• Gemak

Nog nooit zo snel en goed geholpen

Heel blij met de makkelijke en goede informatie die u mij gaf bij de afwikkeling van de ingewikkelde papierwinkel nodig voor het verkrijgen van de Verklaring van Erfrecht. Ik kon op aan van een goede offerte vooraf en stond niet voor onvoorziene uitgaven gedurende het gehele proces. Heel hartelijk dank voor uw efficiënte ondersteuning. Groet, Marian Moesker-Sleper.

Doen wat ze beloven.

Snelle afhandeling, duidelijke communicatie per e-mail betreffende de status van de werkzaamheden. Meedenkend over de afhandeling. Telefonisch vriendelijk en behulpzaam.

Alles digitaal kunnen regelen

Enige minpunt is dat ik zelf het testament op zijn kop heb aangeleverd. Daar een week later pas bericht overkrijg dat deze opnieuw ingestuurd moest worden.

Snelle en correcte afhandeling

De Verklaring van Erfrecht binnen 16 dagen ontvangen. Werd gedurende de afhandeling constant geïnformeerd over ontvangst van mails en over de vervolgstappen. Prima service

Uitstekend !!!!

Ik ben prima geholpen. Alle gegevens zijn makkelijk in te vullen.

Servicegericht,duidelijk,snelle afhandeling.

Service gericht,duidelijk,snelle afhandeling.

• Gemak

Akte van Erfrecht snel en online geregeld

Prima ervaring met het regelen van een Akte van Erfrecht. Alles kon online afgehandeld worden en we hadden de akte snel in handen

• Gemak

Zeer snelle en correcte afhandeling van verklaring van Erfrecht. Top!

Ik heb me verbaasd over het gemak van een online notaris. De te nemen stappen zijn eenvoudig en de afwikkeling ging erg snel. Ik zou het iedereen aanraden.

• Gemak

Alles ging lekker vlot, Als er even wat verkeerd ging kreeg ik gelijk een mail. Ook in de avond soms. Was super. En de prijs was ook goed.

Zeer goede dienstverlening

Snelle terugkoppeling en follow up over de voortgang van het proces. Duidelijke uitleg als ik telefonisch contact had en de wachttijd hierbij was zeer kort. Dit is tegenwoordig echt een uitzondering!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Een eenvoudige en snelle mogelijkheid om de afhandeling te regelen.

Opheffen van de hypotheek moest gebeuren, via de Notariele Diensten is dit snel geregeld. Ook de bijbehorende controle omdat er twee polissen bestonden is snel opgepakt en correct afgehandeld.

hele goede ervaring

Nette en vlotte afhandeling van onze aanvragen. Altijd werden we netjes te woord gestaan als we belden met een vraag of vroegen om wat meer uitleg.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Soepel en snel. Alles was online te regelen

Met familie leden op verschillende plaatsen was het een zeer praktische methode om een verklaring van erfrecht te krijgen. Niemand hoefde naar een kantoor te komen, alles kon digitaal.

Duidelijk, snel, tevreden

Overzichtelijke site, vriendelijk aan de telefoon. Ik had snel en makkelijk wat we nodig hadden. (Verklaring van Erfrecht). Blij dat we dit voordelig online hebben kunnen doen.

• Gemak

Zeer aan te bevelen voor het opstellen van een Verklaring van Erfrecht.

Onder de indruk van de geautomatiseerde manier van werken. Zeker niet duurder dan bij een 'gewone' notaris en vooraf een duidelijke prijsopgave krijg je al helemaal niet bij een 'gewone' notaris.

uitstekende online dienstverlening

Zaken die voorheen toch echt fysiek bij een notaris geregeld moesten worden kunnen nu heel betrouwbaar online geregeld worden. Overigens is er in de procedure dan nog steeds een echte notaris bij betrokken, maar ook daarmee de communicatie online en mede door de via iDin ( via de bank applicaties) indentificatie werkt dit allemaal super. Online wil echter hiermee niet zeggen dat het allemaal binnen een uurtje geregeld is, er kunnen wat dagen of een weekje over overheen gaan, controle van de te leveren stukken etc door de notaris, dit blijft mensenwerk.

Duidelijk, eenvoudig en snel

De site is helder en duidelijk. De communicatie verloopt snel. De instructies over hoe te handelen zijn eenvoudig. De prijs is goed.

Alles glad verlopen.

Zonder enig probleem, prima communicaties over voortgang en alles tegen scherp tarief.

Uitstekend geregeld

Was in het begin wat sceptisch. Maar alles werd vlot en nauwkeurig afgehandeld. Prima.

• Gemak

Adequaat en vertrouwen weekend.

Moeilijke tijd na het verlies van mijn lieve echtgenote. Gelukkig hebben jullie de zaken rond verklaring van erfrecht vlot geregeld.

Prima! Vlotte en correcte afhandeling

Goede service, helder in de communicatie, vlotte afhandeling. Fijn dat alles online geregeld kan worden.

uitstekend

goede uitleg en communicatie tijdens het proces, vlotte afwikkeling

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Snel en duidelijk voor een nette prijs.

Toegankelijk, makkelijk bereikbaar, korte lijntjes, werkt snel en je wordt goed op de hoogte gehouden wat de voortgang betreft.

Vlot en zorgvuldig!

Ik had een fout gemaakt bij de aanvraag, maar dat was na een telefoontje opgelost. Het was geen moeilijk testament, maar elke stap duurt toch vaak meer dan een week. Bij een vorige notaris was dat maanden. Ook de communicatie over de voortgang was duidelijk.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden