Ging vlot

Niets op aan te merken ging allemaal soepel

• Gemak

Goed ,zo als we dat graag zien nog bedankt.

Goed ,zo als we dat graag zien nog bedankt. Jammer dat u geen hypotheken verzorgd.

Snel en duidelijk

Snelle en duidelijke communicatie en actie.

Prima service!

Simple en efficient, een aanrader voor basis notariële diensten.

Positief

Goede ervaring ondervonden. Wel zelf je zaken op orde hebben en weten wat er via internet kan Voor de standaard verklaringen etc, een goede keus

snelle afhandeling

Duidelijke uitleg en snelle afhandeling

• Gemak

Prima dienstverlening. Veel geautomatiseerd (waardoor makkelijk en snel), maar ergens in het proces toch nog een maand moeten wachten, onduidelijk waarom. Goed bereikbaar per email.

• Gemak

snelle en uitstekende service !

Onverwacht snelle service: op vrijdagavond de eerste gegevens opgestuurd en al op woensdagmiddag de akte van erfrecht ontvangen.

Snel en accuraat.

Snel en accuraat.

Zeer tevreden.

Ben zeer tevreden over de Notariele diensten, de akte die ik nodig had heb ik in drie weken tijd gekregen, erg snel. De samenwerking tussen ons via de mail ging heel vriendelijk en goed begrijpende taal en altijd een direct antwoord terug op een vraag.

Snel en efficiënt geholpen

Snel en efficiënt geholpen

• Gemak

Goede en snelle afhandeling.

Wat natuurlijk ook belangrijk is, zijn de lagere kosten.

Super!

Ik ben echt heel tevreden. Alles ging heel gemakkelijk en vlot.

• Gemak

Te vaak dezelfde gegevens opgevraagd.

Tot 3x toe moest ik de benodigde persoonsgegevens van alle erfgenamen en de overledene doorgeven. Een weinig professionele indruk heeft dat gemaakt.

Betrouwbaar, betaalbaar en transparant

Tbv een (eenvoudige) verklaring van erfrecht is het contact geheel digitaal en online verlopen. De duidelijke en tijdige communicatie verliep uitstekend. Het doorlopen van het gehele proces verliep soepel. Tegen een scherpe prijs, hebben we de verklaring snel ontvangen. Het kostte alleen enige moeite om een online afspraak tot stand te laten komen met een familielid in het buitenland, maar dat gaf verder geen problemen.

• Gemak

Een prima, snelle en concurrerende service.

Geheel digitaal, geen bezoeken aan notaris of gemeentehuis door identificeren met iDIN. Verklaring erfrecht duurde een week.

• Gemak

Zeer efficiënte dienstverlening en bij elke stap word je goed op de hoogte gehouden.

Zie hierboven. In korte tijd was de verklaring van erfrecht geregeld.

• Gemak

Zeer goed, goedkoop, lekker thuis blijven en simpel!

Zeer goed, goedkoop, lekker thuis blijven en simpel te doen!

Snel en makkelijk geregeld

Van aanvraag tot levering van de akte is alles perfect en snel verlopen. Een groot deel is geautomatiseerd, bijvoorbeeld na identificatie via iDin (via de bank app) krijg je een bevestigingsmail. Voor en na iedere actie werd ik op de hoogte gehouden. Betalen hoeft pas als de akte klaar staat voor verzending (via de mail als pdf). Voor het hele proces hoef je de deur niet meer uit. De volgende keer dat ik een notaris nodig heb doe ik dat zeker weer via Notariële Diensten.

Duidelijk, overzichtelijk en snel

stap voor stap werd ik door het administratieve proces heengeleid. Vragen werden meteen beantwoord en de kosten werden vooraf steeds goed inzichtelijk gemaakt.

• Gemak

Gewoon prima online notariele dienstverlening

Ik wist niet dat online dienstverlening op notarieel vlak kon, maar dus wel. Gewoon identificeren en daarna de diensten afnemen. Alles verloopt prima en duidelijk via de mail en het scheelt een hoop geld vergeleken met een 'normale' notaris.

• Gemak

duidelijke communicatie en correcte afwerking

• Communicatie N.v.t.

doen wat zij beloven

Na aanvraag goede opvolging en afronding

Snelle en goede service

Ik werd regelmatig op de hoogte gehouden van de voortgang en de communicatie was altijd correct.

Alles naar wens.

Alles ging zoals het moest gaan. Prima.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden