Gedurende het hele proces werd ik netjes op de hoogte gehouden van de voortgang en stappen die ik zelf moest zetten.
Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze communicatie. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel snelle afwikkeling tegen een goede prijs. Dank je!
ik heb hele goede ervaring met deze dienst, snelle reactie op vragen en snelle afhandeling echt een aanrader
Ontzettend fijn dat u ons zou aanraden. Dank voor uw review en dat wij u van dienst mochten zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De eerste keer voor het aanvragen ging het zeer moeizaam. De tweede keer ging het vlot.
Wat vervelend dat de eerste aanvraag moeizaam verlopen is. En fijn dat de 2de aanvraag wel goed ging. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik kwam de online notariële diensten tegen bij het zoeken naar een notaris in mijn woonplaats. Het was een gok om met ze in zee te gaan, maar gelukkig een goede gok. Ik kreeg snel reacties en duidelijke uitleg bij elke stap in het proces. Een kind kon de was doen. Wat heel fijn was dat ik alles vanuit huis kon doen, zelfs de identificatie kon online. Ik ben heel tevreden met de dienstverlening en de tarieven.
Dank u wel voor deze uitgebreide review. Ontzettend leuk te lezen dat u heel tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles prima zoals zoals in de brochure van KBO stond geregeld
Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede service voor redelijke prijs.
Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent! Dank u wel voor deze review. Wij zijn u graag van dienst geweest. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zorgeloos afgehandeld. Goed geregeld.
Hartelijk dank voor uw review. Dat is wat we graag doen, u ontzorgen in deze moeilijke tijd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb betaald voor een Verklaring van Erfrecht... "Binnen 4 werkdagen geleverd" hebben ze gezegd. Nu 16 dagen later, niks gehoord, niks gekregen... waardeloos. [EDIT] Het gaat nu veel beter - veel meer communicatie, alles duidelijk uitgelegd, gaat nu veel beter.
Dit is heel vervelend en hierin zijn wij in onze communicatie tekort geschoten. Excuses hiervoor. Inmiddels heeft een collega contact met u opgenomen om e.e.a. uit te leggen en te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Alles ging zoals verwacht.
Mijn aanvraag voor een verklaring van erfrecht werd snel en duidelijk verwerkt. Bij vragen of twijfel kon ik ook snel terecht en werd ik goed te woord gestaan.
Vlot geholpen met een verklaring van erfrecht na overlijden. Prima online website, in 1x alle gegevens op kunnen geven. ongecompliceerde zaak binnen 2 wkn afgerond vanuit m'n luie stoel
Zie in deze korte zin hierboven
Zie boven
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Notariële Diensten. Die was snel, adequaat, duidelijk en correct.
Heel hartelijk dank voor uw review. Het is voor ons heel leuk te lezen dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben heel goed geholpen. Kreeg steeds goed antwoord
Geen omkijken naar na het geven van de opdracht
Wat fijn dat wij u hiermee hebben kunnen ontzorgen en u, voor uw gevoeg, er geen omkijken meer naar heeft gehad. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede snelle service. Daar waar traditionele notarissen wachttijd hebben voor intake waarna offerte van 600 tot 800 euro was mijn VvE binnen twee weken snel en correct geregeld voor 298 euro. Alles digitaal, echt top.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn dat wij u van dienst mochten zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
duidelijke dienstverlening en ook goed in de tijd
Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Begrijpelijk uitgevoerd
Via een aantal stappen werd ik op de hoogte gehouden
Alles is duidelijk en goed geregeld. Contact was prima. Snel afgehandeld.
Netjes te woord gestaan. Goed geholpen en correct afgehandeld, tegen een vriendelijke prijs.
Gewoon goed, is wat ons betreft waar u op mag rekenen. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke voorlichting na 1e contact, snelheid van afwikkeling was buitengewoon.
Wat een mooie review heeft u ons gegeven. Hartelijk dank daarvoor. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb een goede ervaring en zou het zeker aanbevelen en de helft goedkoper dan bij een notariskantoor.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl