Een doorhaling van de hypotheek ging snel en gemakkelijk, duidelijke communicatie steeds per mail. Heel correct allemaal.
Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn aanvraag.Als ik opbelde werd ik vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen.
Hartelijk dank voor uw review. Ontzettend leuk te lezen dat u zeer tevreden bent. Als is een 7 natuurlijk een ruim voldoende zouden wij graag vernemen wat wij beter hadden kunnen doen om een 10 te krijgen? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Namen pro actief contact om te checken. Perfect geregeld
Hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afwikkeling, updates, juiste prijs
Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent. Kunt u aangeven wat we kunnen verbeteren om een 10 te krijgen? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In eerste instantie stond ik er sceptisch tegenover. Je wilt eigenlijk met een mens, een op een praten. Echter wij wonen op een eiland en dan is deze methode via de elektronische weg een mooie oplossing. Gaandeweg het proces werd mijn vertrouwen steeds groter en bevestigd. Binnen 4 weken was alles in kannen en kruiken.
Alles is online te regelen. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden via de mail.
Ik ben door Notariële Diensten goed geholpen. Mijn aanvraag werd vlot in behandeling genomen. Ik werd van elke stap die er genomen werd, goed op de hoogte gehouden. Mijn tussentijdse vragen werden snel en deskundig beantwoord. Alles kon digitaal verwerkt worden. Erg prettig.
Alles online geregeld. Snel en correct.
Het is precies wat u schrijft, alles kan online geregeld worden. Fijn dat wij u van dienst mochten zijn en bedankt voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk bedankt voor uw review en compliment! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zoals hier boven vermeld. Vooral ook hoedkoper dan via de reguliere kanalen
Alle documenten benodigde documenten aangeleverd en binnen een paar weken alles geregeld tegen een goede prijs
Goed en duidelijk uitgelegd.
Aanvraag van Verklaring van Erfrecht was snel en goed geregeld.
Geen gedoe, goede en duidelijke comm
Goede ervaring met deze notariële dienst. Heel duidelijke informatie. Duidelijke terugkoppeling en een eerlijke prijs.
Duidelijke instructies en communicatie en tegen een goede prijs.
Ik had een verklaring van erfrecht nodig en deze is heel snel en geheel online zonder dat ik ergens naartoe hoefde opgesteld. Ook voor een goede prijs.
Het hele traject kan inderdaad online verlopen en vanuit huis geregeld worden. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Leuk te lezen dat u zo tevreden bent. Dank u wel! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer positieve ervaring gedurende het gehele digitale proces.
Goed om te lezen dat u een positieve ervaring heeft met onze dienstverlening en de benodigde akte. Wilt u aangeven wat wij kunnen verbeteren om een 10 te krijgen? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De verklaring van erfrecht is binnen twee weken geleverd tegen een prijs die veel lager ligt dan die van de plaatselijke notaris. Prima dienstverlening!
Hartelijk dank voor uw review. Het doet ons goed dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima reacties, snelle en begrijpelijke uitleg
snel, gunstige prijs
Hartelijk dank voor uw review. Erg leuk om te lezen dat wij u snel hebben kunnen voorzien van de akte. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed op de hoogte gehouden en we hadden snel de gevraagde verklaring van erfrecht binnen.
Dank u wel voor deze review. De communicatie is ontzettend belangrijk bij dit soort zaken en daarom fijn dat u benoemd dat u zo goed op de hoogte gehouden wordt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie hierboven
Afspraken nakomen is ontzettend belangrijk. En dat u snel verder kunt met de afhandeling van diverse zaken ook. Kunt u aangeven waarin wij het proces makkelijker kunnen maken en u ons met een 10 zou waarderen? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie scores
Wat een leuke review. Top werk is een heel mooi compliment. Dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl