Prima en snel geholpen

Ik kreeg duidelijke instructies en snelle reacties!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele
  • Gemak

Zeer snelle dienstverlening, zeer goede communicatie

Eenvoudig te gebruiken

Wat ik mis is bij het doorhalen van de hypotheek, dat ook deel 2 van de hypotheek wordt doorgehaald, Dit doen jullie automatisch volgens het eerste contact, maar je kan dit niet invullen. Bij alle verdere brieven komt dit nergens ter sprake dus ik weet niet of dit ook is gebeurt! Als het goed is zie ik dit pas volgend jaar bij de belastingaangifte. Ik moet dus nog een half jaar wachten voor ik dit zie. Dit zou ook in jullie communicatie duidelijker moeten.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

een woord: Prima

Geen problemen tegen gekomen. Eerlijkheid gebied te melden dat de casus ook niet moeilijk was.

• Gemak

snelle, correcte afhandeling, exact volgens de beschrijving

zoals hierboven vermeld, alles vlot naar wens afgehandeld. Van de diverse stappen werd ik steeds op de hoogte gehouden. Helemaal prima!

prettig

Helder en duidelijk welke stappen er genomen zijn. Deze stap voor stap aan mij gemeld. Hartelijk dank.

• Gemak

Alles digitaal goed en snel geregeld

Dankzij de digitale dienstverlening kon de akte vanaf thuis vlot worden aangevraagd. De akte werd vervolgens snel en voordelig gemaakt.

Snel en goedkoop

Geheel gestandaardiseerd, maar wel snel en goedkoop.

• Gemak

Snel, goed en goedkoop geholpen

Binnen een week online geholpen waarbij ik goed op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken. Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Alles ging snel

Ik heb het goed ervaren nog nooit een scan gemaakt. Maar ik werd goed geholpen . Achteraf ging alles vrij simpel en snel. Ik ben heel tevreden

• Gemak

Lijkt goedkoop maar is het niet echt .

Geen goede ervaring . Gevraagd om een verklaring van het royement en krijg dit niet . Moet dit zelf opvragen bij het kadaster . vind dit een heel slechte service en zou het de volgende keer ook beslist niet meer op deze manier doen . Had een hypotheek die uit 3 stukjes bestond bij dezelfde bank en moest 3 keer betalen en was uiteindelijk nog € 230 kwijt . Maar een royements verklaring kon het voor dit bedrag niet vanaf en ook geen reactie . Jammer dat je dit zelf niet kan doen ,want het is alleen maar alles via de mail

• Gemak

Geen reactie op mijn vraag ontvangen

Kunt u bevestigen dat deel 10630 en nummer 50 correspondeert met hypotheeknr Z089-721674 zoals door mij opgegeven? Het inzien van een uitschrijving bij het Kadaster kost me 50 euro en geen 2,80, zie bijlage. Ik heb inmiddels voor 2,80 euro zelf een opvraging gedaan welke hypotheek er nog ingeschreven staat en dat blijkt niet mijn opgegeven hypotheek te zijn. Beetje omslachtig. Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groeten,  Ton Pietersen

Goede, snelle service.

Vlotte afhandeling van royeren van hypotheekakte.

**** geregeld in notimr

Snel, accuraat en voordelig

Ik werd goed op de hoogte gehouden van het proces. Ook telefonisch was er goed contact. Goed afgeleverd product, verklaring van erfrecht. Erg gemakkelijk om niet de deur uit te hoeven, er moet al zoveel gebeuren na een overlijden. En bovendien was de prijs zeer schappelijk.

• Gemak

Correcte en probleemloze afhandeling.

Correcte en probleemloze afhandeling. Bij vragen werd er snel gereageerd en deze wijze van afhandeling is zeker aan te bevelen, nog afgezien van de kostenbesparing.

• Gemak

Zeer professioneel, snel en kordaat werk wordt er geleverd.

Na alle informatie te hebben ontvangen, welke uitermate van goed advies waren, werd alles zeer snel afgewikkeld. Vragen die wij nog hadden werden uitgelegd en geduldig beantwoordt.

• Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

Meer dan te tevreden

Ik was een beetje huiverig om een “verklaring van erfrecht” online aan te vragen ipv bij een traditioneel notariskantoor, maar ben meer dan tevreden. Goede communicatie, snelle afhandeling en een zeer scherp tarief. Het grootste voordeel vond ik zelf dat alles “online” wordt afgehandeld en dat je niet persoonlijk naar een afspraak hoeft.

• Gemak

Prima manier om noodzakelijke documenten te verkrijgen

Het is een gebruiksvriendelijke omgeving voor het opvragen van de nodige documenten. In mijn geval een verklaring van erfrecht. Het blijft bijzonder dat dit in NL niet via de overheid zonder kosten afgegeven kan worden.

• Gemak

Het is makkelijk, snel en niet te duur

Het is fijn dat alles via de mail gaat, dat je goed en snel op de hoogte gehouden wordt en dat het een redelijk bedrag is. Ik ben heel tevreden.

Gemakkelijk en snel

Voor herhaling vatbaar.

Aanrader

Geheel tot mijn tevredenheid, goede communicatie.

• Gemak

Hele fijne betaalbare service.

Zeer tevreden over de snelle service en de berichten over de voortgang van de aangevraagd dienst.

• Gemak

De akte is adequaat en zonder problemen voor mij in orde gemaakt.

Het is mij heel goed bevallen e.e.a. online te regelen, temeer omdat er zo nodig ook telefonisch contact mogelijk was. Zo kon ik een klein foutje in de door mij aangeleverde gegevens snel en tijdig rechtzetten. Verder fijn dat er geregeld updates werden gestuurd over de stand van zaken. Ook was het goed van tevoren te weten wat de benodigde verklaring zou gaan kosten: geen onaangename verrassing op dat vlak.

Alles goed geregeld

Als de nodige papieren verstuurd zijn, wordt alles goed geregeld en heb je er geen omkijken meer naar. En dat alles gewoon online.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl