Snel, correct en volledig conform afspraak.

Nadat wij diverse gerenomeerde notariskantoren hadden gevraagd om een offerte, konden ze steeds niet zeggen hoeveel het ongeveer kostte en hoe lang het zou duren. Een eenvoudige erfenis met alleen wat geld te verdelen, maar allerlei obstakels werden opgeworpen, zoals “Leven alle erfgenamen nog en is een verklaring van executele wel voldoende?” Zogenaamd meedenkend maar wij hadden ons goed ingelezen en overleg gehad met ING wat nodig was. Eigenlijk kwalijk dat deze gerenomeerde kantoren in ieder geval boven de €1000 uitkwamen als indicatie

Heel goed.

Mijn opdracht is snel en met een goede communicatie uitgevoerd.

Snel en heel duidelijk

Hele goede eerste ervaring, wat mij veel geld bespaart heeft, en op een zeer snelle en duidelijke manier geholpen heeft.

Uitstekende communicatie.

Mijn ervaring met de Notariële Diensten zijn zeer goed. Opvallend is, naast het gunstige tarief, de zeer goede communicatie over de voortgang. De uitleg van het proces en de communicatie over de voortgang werd in begrijpelijk Nederlands gevoerd. Kortom een aanrader.

moeiteloos verlopen

Goede communicatie

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Efficiënt en goed geholpen.

Goed.

Snelle afhandeling

Goed en snel. Alleen werkt de verwijzing naar de webpagina van het Kadaster niet.

PRIma

Snel en betaalbaar.

Vooral de veelvuldige communicatie viel op in positieve zin. Binnen een paar weken was alles geregeld. Klein negatief puntje: na de afwikkeling had informatie van het kadaster, dat hypotheek inderdaad was geroyeerd, niet misstaan. Nu is het aan de klant om hiernaar te informeren.

Uitstekende dienstverlening

Notariële Diensten heeft een uitstekende dienstverlening, welke zich kenmerkt door heldere communicatie en duidelijke afspraken. De digitale procedure is heel gemakkelijk uitvoerbaar.

Duidelijk en snel geregeld

Ik heb de aanvraag van een verklaring van erfrecht online als prettig en duidelijk ervaren. Ook het bedrag viel me niet tegen.

Snel en duidelijk

Prima geregeld.

aanvraag soepel verlopen.

Wel vreemd dat er gebeld was over het overlijden van mijn zus, waar ik ook een overlijdensacte van heb gestuurd, zodat het niet bij gemeente nagevraagd diende te worden, er toch bij de gemeente informatie opgevraagd is en de kosten ook in rekening gebracht zijn.

• Gemak

Geen bewijs dat ik ben uitgeschreven bij het kadaster Van mijn hypotheek

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product
  • Gemak

Duidelijk en goed te doen.

Snel geregeld en geen problemen of moeilijke vragen.

Vlot, heldere communicatie

Scheelt een hoop gedoe en hogere kosten vergeleken met het vinden en bezoeken van een notariskantoor. Voor standaard producten heel geschikt

Geweldig!

Super snel en gelijk perfect!

Goed en snel geregeld.

Ik ben tevreden over de dienstverlening. Alles was duidelijk aangegeven en eenvoudig om te doen.

• Gemak

Er is geleverd tijdig en tegen de juiste prijs

Zoals beloofd, simpel en snel.

• Gemak

Verklaring van erfrecht was snel geregeld

Makkelijk omdat we niet naar een notaris kantoor hoefden te gaan. En voor een redelijke prijs en snel geregeld.

• Communicatie N.v.t.

Snel en vakkundig geholpen

Duidelijke communicatie Alles via de mail

Vlot en snel geregeld

Hele snelle reactie en ook in duidelijke taal een bijlage ontvangen wat het nu precies betekent. Veel sneller dan fysiek naar een notaris gaan

• Gemak

Voldeed aan mijn verwachtingen. Was snel en accuraat.

Enige minpuntje was dat het mij als executeur niet duidelijk was dat de in het testament genoemde personen (zij die gaan erven) per brief door Notariële diensten geïnformeerd zouden worden over het feit dat ze genoemd werden en dat ik executeur ben. Ik ging er van uit dat dat mijn taak zou zijn. Ik vind het prima en ook logisch dat ze geïnformeerd zijn, maar ik vind dat mij dat ergens in het proces wel duidelijk gemaakt had moeten worden. Toevallig is mijn partner erfgenaam anders had ik het nog niet geweten.

• Gemak

Krijg geen reactie op inhoudelijke vragen

De verklaring van executele is adequaat afgehandeld. Op inhoudelijke vragen over het testament, meer dan een week geleden, wordt niet gereageerd. Buitengewoon teleurstellend.

• Gemak

na invullen van opdracht gaat alles bijna van zelf bij een probleem is er prima contact en een oplossing

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden