De procudure wordr duidelijk uitgelegd en je hoeft er je huis niet voor uit.
Het is inderdaad een groot voordeel dat alles vanuit huis geregeld kan worden. Heel fijn dat u dit zo ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik vond het wel spannend om de verklaring van erfrecht online aan te vragen maar omdat de erfgenamen niet bij elkaar in de buurt wonen leek dit wel het meest ideale. En zo is het ook gegaan. Vlot geregeld vanuit huis!
Alles wordt digitaal afgehandeld, zelfs de ondertekening van documenten, zodat je niet met meerdere erfgenamen op kantoor hoeft te verschijnen. Daardoor kunnen zaken snel geregeld zijn.
Met 11 werkdagen de Verklaring van Erfrecht, nieuwe machtiging en inschrijven in Kadaster in een uitstekende prestatie voor een zeer acceptabele vergoeding. Alleen vond een deel van de familie het eng om op een link naar de bank te klikken (iDIN), maar als je weer dat dat verzoek komt is het geen probleem
Door zeer trage hulp van de betrokken notaris werd ik op aanraden van de ABNAMRO bank naar de DHZ Notarissen gegaan hetgeen een goede keuze bleek en alles verder snel geregeld werd. Prima dienstverlening.
Zie boven verder geen op en aanmerkingen.
Zeer duidelijke procesbegeleiding waar stipt aan vastgehouden wordt.
Goed om te lezen dat het proces goed verlopen is en dat wij u snel de verklaring van executele konden doen toekomen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dit was mijn eerste keer dat ik zoiets nodig had, dus geen ervaring hiermee maar ben tot op heden zeer tevreden over de gang van zaken.
Na de eerste inschrijving werd er snel en gericht contact opgenomen. Prettig vond ik dat duidelijk uitgelegd werd wat de volgorde van activiteiten zou zijn, wat van mij verwacht werd en wat de notariele diensten zouden doen. Alles ging sneller dan ik had gedacht en verwacht. Gelukkig kon mijn zoon de benodigde verklaringen en documenten scannen en versturen, het zou anders voor mij moeilijk zijn geweest om van uw dienst gebruik te maken.
Duidelijk, makkelijk en snel
Zonder testament gaat de verklaring van erfrecht bijna vanzelf. Bij één van de erfgenamen was een telefoongesprek voldoende om het probleem op te lossen.
Een stuk goedkoper dan de gewone notaris, die ruim 400 euro meer rekende. En sneller, 10 dagen ipv 3 weken. Het zetten van een digitale handtekening was ook heel handig en veilig, alleen lukte dat niet bij alle banken. Triodos deed niet mee en ASN gaf storing.
Dank u wel voor uw review. Het is inderdaad vervelend dat (nog) niet alle banken iDIN aanbieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima ervaring
Hartelijk dank voor deze kort, maar krachtige review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb goede ervaringen met de dienstverlening van notariële diensten gehad. Één minder goede ervaring : ondanks dat ik aangegeven had dat er een testament was uit 1974, werd dit in eerste instantie ontkend, het was niet gevonden in het testamentenregister. Tot mijn grote geluk kon ik een uitgebreide kopie sturen en werd het alsnog in het testamentenregister aangetroffen. Waarschuwing aan iedereen: zorg dat je kopiën uit vroegere jaren zorgvuldig bewaart, je kunt ze nog nodig hebben!
Duidelijke en snelle communicatie.
Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alle informatie wordt digitaal uitgewisseld en vervolgens snel verwerkt. Duidelijke prijsopgave vooraf. Uitstekende dienstverlening tegen lage kosten.
Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent, dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring voor erfrecht aangevraagd. Onze situatie was standaard. De communicatie per e-mail verliep snel en efficiënt. Digitale identificatie was eenvoudig via iDIN. En een stuk goedkoper dan een offline notaris.
ND heeft mijn zaken correct en snel afgehandeld. De communicatie was prettig en vriendelijk.
Dank u wel voor deze review. Fijn dat onze manier van communiceren goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle service en zeer goede uitleg bij iedere stap.
Leuk om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het verkrijgen van de Erfrecht verklaring vergt toch nog een hoop werk. Moeders moest uiteindelijk toch nog naar het gemeentehuis voor identificatie (En dus extra kosten). De totale kosten zijn wel aanmerkelijk lager in vergelijking met de notaris op de hoek.
Dank u wel voor uw review. Wij bieden iDIN aan als kosteloze manier van legaliseren, echter daarvoor is inderdaad wel internetbankieren benodigd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle service in moeilijke tijd. Duidelijke website, goede informatie en snelle afhandeling
Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Super snel en duidelijk
Dank u wel voor deze review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle uitvoering. Goede communicatie.
Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima continue op de hoogte gehouden m.b.t. de voortgang van de aanvraag
Voordelige manier om je hypotheek acte uit te laten schrijven. ze zoeken ook uit of je meerdere actes hebt. wel betaal je bij meerder actes natuurlijk opnieuw het lage tarief.
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl