Hartelijk dank voor de prachtige terugkoppeling! We zijn ook heel blij om te lezen dat u onze dienstverlening als snel, en tot in de puntjes goed geregeld, heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles prima on-line geregeld en offerte kwam overeen met totale kostenplaatje. Binnen 5 weken hadden we de Verklaring van Erfrecht ontvangen.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Alles digitaal geregeld, wel zo makkelijk. Fijn dat u een prima ervaring met ons heeft gehad en dat u binnen 5 weken de verklaring van erfrecht in huis heeft. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles volgens afspraak snel geregeld.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat we u snel en accuraat hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij moesten een verklaring van erfrecht hebben. 3 offertes bij notarissen in de buurt opgevraagd. Prijzen lagen tussen ongeveer 1000 en ruim 1300 euro. Toch maar eens online gaan kijken. En daar kwamen we op deze site uit. Offerte 4 maart aangevraagd en bij vragen,zeer snel antwoord. 8 maart alles online ingevuld en vrijdag 13 maart de,door notaris, getekende verklaring van erfrecht al in de mail. Kan deze site dus zeker aanraden.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! We zijn sneller en goedkoper dan traditionele notarissen. Fijn dat u uw voordeel daar ook mee heeft kunnen doen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
prima service en snelle response
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te lezen dat u de snelle afwikkeling en onze goede feedback waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en accuraat
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! We zijn blij om te lezen dat u onze dienstverlening als snel, accuraat en uitstekend heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verklaring van erfrecht nodig, was binnen 3 werkdagen rond.
Bedankt voor deze mooie beoordeling! Binnen 3 werkdagen de verklaring van erfrecht in huis, sneller kan niet! Fijn dat we u zo snel hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na wat zoeken kwam ik op de site. Na het uploaden van wat gegevens alles in het werk en binnen een korte periode had ik de gevraagde gegevens.
Hartelijk dank voor deze hele mooie feedback! Fijn dat u bij ons terecht bent gekomen. Alles digitaal, wel zo makkelijk! U hoeft er uw huis niet voor uit. En binnen een korte periode hebben wij een verklaring van erfrecht voor u geregeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na aanmelding op de website heeft Notariële Diensten het snel opgepakt. De communicatie was vriendelijk en duidelijk. In ons geval moesten meerdere erfgenamen akkoord geven. Omdat dat even wat tijd in beslag nam stuurde men vriendelijk een reminder. Na het laatste akkoord ontvingen wij snel de aangevraagde verklaring. Heel erg tevreden!
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling, en uitleg van uw persoonlijke ervaring! We zijn heel blij om te lezen dat u heel erg tevreden bent over onze dienstverlening. En over het feit dat de communicatie snel en duidelijk is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alle mail verkeer was duidelijk, gegevens aangeleverd daarna werd alles vlot geregeld.
Bedankt voor uw hele mooie waardering! Goed om te lezen dat alles prima geregeld en duidelijk was. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
In een moeilijke periode komt er veel op je af. Als twee meiden onder de 30 die onverwacht hun moeder hebben verloren, moesten wij naast het verdriet ook ineens veel regelen en kwamen we voor allerlei kosten te staan. Bij de notaris waar eerder het testament was opgesteld, kregen wij een flink bedrag te horen voor de verklaring van erfrecht. Dat voelde voor ons erg hoog. Daarom zijn we verder gaan kijken en kwamen we uit bij Notariële Diensten. Voor ons waren zij in eerste instantie ook nog onbekend, en we merken dat dit voor veel mensen zo zal zijn. De kosten waren daar ongeveer 75% lager dan bij de notaris waar het testament was opgesteld. In het begin vonden we het best spannend en vroegen we ons af of alles wel goed geregeld zou worden, maar toch hebben we de stap gezet en onze gegevens ingevuld. Dat bleek een goede keuze. Binnen twee weken hadden we al de verklaring van erfrecht in huis. Alles was duidelijk uitgelegd, we kregen meteen een ontvangstbevestiging en als er nog iets nodig was, werd dat netjes per e-mail aan ons doorgegeven. Wij zijn heel tevreden over deze ervaring en kunnen Notariële Diensten iedereen aanraden. Met deze review hopen we dat zij meer naamsbekendheid krijgen, want deze goede service is dat meer dan waard.
Bedankt voor deze hele uitgebreide positieve review! Het verdriet kunnen wij niet wegnemen. Wel kunnen we een stuk zorg uit handen nemen. Door de verklaring van erfrecht op een makkelijke, snelle en goedkope manier te verzorgen, denken wij dat te realiseren. Ontzettend fijn om te lezen dat onze dienstverlening gewaardeerd wordt. En zo te lezen hebben we er een ambassadeur bij. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles was snel en professional afgehandeld.
Hartelijk dank voor deze prachtige terugkoppeling! Fijn om te lezen dat we een goede ervaring hebben achtergelaten, en dat alles snel en professioneel is afgehandeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ervaring positief. Het zou handig zijn als de uploadlink meermaals te gebruiken is. Die wordt nu geblokkeerd als je iets uploadt en daarbij een fout maakt.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn dat we een positieve ervaring achter hebben gelaten. We nemen uw puntje van kritiek ter harte. Omdat we een groot deel van de processen geautomatiseerd hebben, is het voor de overzichtelijkheid en zorgvuldigheid noodzakelijk om een document als één bestand te ontvangen en niet per pagina. Normaal gesproken zou er dan ook eenmalig geüpload worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen een week had ik verklaring van erfrecht ontvangen. Soepel en snel. (en goedkoop)
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We zijn blij om te lezen dat we u binnen een week aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Fijn ook dat u onze dienstverlening als soepel, snel en goedkoop waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
snel, goed en accuraat geholpen. Goed geïnformeerd
Bedankt voor deze mooie feedback! We zijn blij dat we u snel, goed en accuraat hebben kunnen helpen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
snel, goed en accuraat geholpen. Goed geïnformeerd
Erg blij met deze dienst. Snel geregeld en duidelijke communicatie.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn dat u blij met ons bent, en de duidelijke communicatie en snelheid waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het ging om een bewijs van erfrecht. Door de digitale afhandeling was dit snel geregeld.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Doordat we het proces grotendeels geautomatiseerd hebben, kunnen we zeer snel een verklaring van erfrecht verstrekken. Fijn dat het in dit geval ook weer gelukt is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Oudere mensen hebben het niet makkelijk om formulieren te uploaden en te verkleinen Heb hier hulp voor moeten inroepen van kinderen en kleinkinderen Voor de rest ben ik goed geholpen en was het redelijk snel geregeld Waarvoor dank
Bedankt voor uw mooie review! We zijn een online dienstverlener. De voordelen daarvan zijn: u hoeft er de deur niet voor uit, we kunnen snel leveren, en we zijn heel goedkoop. Het uploaden van documenten volgens de juiste wijze is misschien wel het meest ingewikkelde van het hele proces. Fijn dat u daar hulp bij heeft gekregen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vond het wel wat spannend maar de aanvraag ging gemakkelijk en de lijntjes waren steeds kort, zowel digitaal als telefonisch. Keurig afgehandeld. Bedankt
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitleg van uw persoonlijke ervaring! We kunnen het ons voorstellen dat het spannend is om een verklaring van erfrecht online te regelen. Velen zijn u al voorgegaan, en we hebben u ook keurig kunnen helpen. Daarbij bieden we onze diensten digitaal aan, maar zijn ook zeker telefonisch goed bereikbaar. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor mij was het aanvragen van een verklaring van erfrecht nieuw terrein, en ik ben uitstekend en snel geholpen.
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! Fijn om te lezen dat u uitstekend en snel bent geholpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het online contact verliep snel en vlekkeloos. Mede daardoor was de Verklaring van Erfrecht binnen 4 weken geregeld. Elke stap werd duidelijk uitgelegd en ook de door mij ingezonden stukken werden direct en correct behandeld.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We zijn blij om te lezen dat het contact snel en vlekkeloos verliep, en dat we u snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na een offerte opgevraagd te hebben bij een lokale notaris voor meer dan het dubbele bedrag toch online gaan kijken en bij deze dienst uitgekomen. Gemakkelijk in te vullen en binnen 48 uur geregeld. Erg fijn om deze vervelende zaken gemakkelijk af te kunnen handelen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! We zijn blij om u op een makkelijke manier met één van de vervelende zaken te hebben kunnen helpen. En dat in de recordtijd van 2 dagen! En ook nog eens voor een scherpe prijs. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Super: snel en professioneel voor een goede prijs.
Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat u onze dienstverlening waardeert als snel en professioneel voor een goede prijs. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Procedure zeer klantgericht en gemakkelijk te volgen. Zeer snel allemaal afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te vernemen dat u de procedure zeer klantgericht vindt, en makkelijk om te volgen. We zijn blij dat het allemaal zeer snel afgehandeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Had een VVE nodig. Dit hebben jullie snel geregeld. Voor vragen, werd ik telefonisch goed te woord gestaan, door verschillende collega's.
Bedankt voor uw hele mooie review! Goed om te lezen dat wij u snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Ook fijn om te lezen dat u door de verschillende collega’s goed te woord bent gestaan. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl