Snelle berichten en afronding

Digitale dienst is zeer goed ervaren, zowel met het indentificeren door meerdere erfgenamen als het wettelijke document. Ik snap alleen niet, dat ondanks een testament, met bijlagen, en een levenstestament door de bank en de Belasting een Verklaring van Erfrecht gevraagd wordt te laten maken.

Goed en niet duur

Contact was prettig, zijn daar niet op geld uit, doordat er dingen die overbodig waren er netjes van afgehaald hebben. Hartelijk dank daarvoor.

Goed en niet duur

Super snelle service

Handig dat alles online kon.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Praktisch en snel

Wij hadden voor de bank een Verklaring van Erfrecht nodig voor een eenvoudige casus. Was dus prima geschikt om digitaal te verkrijgen. Alles vlot en soepel verlopen voor een lage prijs. We zijn zeer tevreden.

Praktisch en snel

• Gemak

Makkelijk snel en niet te duur

Makkelijk snel en niet duur!

Uitstekende en snelle dienstverlening

De verklaring erfrecht werd zeer snel en kundig opgepakt. Alle stappen verliepen digitaal waarbij ik uitstekend op de hoogte werd gehouden. Het weinige telefonische contact wat ik had, verliep ook professioneel. Absoluut 5 sterren waard.

• Gemak

Gebruiksvriendelijke website en procedure.

Overzichtelijk keuzemenu maakt het zeer eenvoudig tot het gewenste resultaat te komen. Duidelijke communicatie over het voortgangsproces.

• Gemak

Gebruiksvriendelijke website en procedure.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl