Fantastisch alternatief voor veel te dure notarissen

Gelukkig heeft iemand mij getipt over deze one-line dienst. Ik ben 73 en niet super digitaal onderlegt. Toch is het mij gelukt om, via de duidelijke website, een verklaring van erfrecht te verkrijgen binnen 3 weken voor het bedrag wat was aangegeven. Het scheelde mij meer als 400 euro met de plaatselijke notaris!

perfecte afhandeling van zaken

de afhandeling van het verzoek akte van erfrecht is uitgevoerd zoals vooraf omschreven is. De communicatie verliep feilloos. Van elke actie ontving ik bericht omtrent de gang van zaken, duidelijk en compleet. De akte was binnen 3 weken in mijn bezit.

perfecte afhandeling van zaken

Super gemakkelijk en snel.

Helemaal goed. Ik kan het iedereen aanraden. Je hoeft nergens naar toe te rijden. Ook vanuit Duitsland. Super. Enig minpuntje: het Skype gesprek om de handtekening te legaliseren. De medewerker was erg vriendelijk en duidelijk, dat was het geluid helaas niet. Er werkte ook een collega naast hem en daar kon ik ook elk woord verstaan, wat het voor mij moeilijk maakte om alles goed te verstaan.

• Gemak

Geweldige service, uitstekende communicatie en snelle reactietijd.

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Correct en duidelijk

Tussentijds word je prima op de hoogte gehouden en gewezen op andere opties. Qua prijs ook goed! Vriendelijke opzet.

Correct en duidelijk

heel praktisch georganiseerd

Ik vond de vragenlijsten doelgericht, heel praktisch ingericht

heel praktisch georganiseerd

Ik vond de vragenlijsten doelgericht, heel praktisch ingericht

Prima en betaalbare dienstverlening

Prima en betaalbare dienstverlening. Bij de reguliere notaris in de buurt waren we 1,5 keer duurder uit geweest voor het opstellen van een verklaring van erfrecht.

• Gemak

Goed en praktisch alternatief voor lokale notaris

Voor het verkrijgen van een verklaring van erfrecht voor de bank zijn wij in zee gegaan met Notariële Diensten en het is ons goed bevallen. Als je zelf een beetje handig bent met internet en computer is het 'a piece of cake'. En niet onbelangrijk de prijs was vele malen aantrekkelijker dan een lokale notaris.

bijna te simpel om waar te zijn!

Het indienen van een aanvraag voor Verklaring van Erfrecht gaat zeer eenvoudig. Er wordt adequaat opvolging gegeven aan de aanvraag en gedurende het proces wordt je goed op de hoogte gehouden over de actuele stand van zaken. Een vlotte afhandeling met regie in eigen hand.

Onverwachtse eenvoudige afhandeling

Vlotte, relatief eenvoudige behandeling

Onverwachtse eenvoudige afhandeling

Vlotte, relatief eenvoudige behandeling

Supersnelle afhandeling vanachter je bureau

Binnen de kortste tijd benodigde verklaring van erfrecht ontvangen zonder een stap buiten de deur.

• Communicatie N.v.t.

Supersnelle afhandeling vanachter je bureau

• Communicatie N.v.t.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl