Snel en prettige afhandeling met duidelijke communicatie
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u de afhandeling als snel en prettig benoemt, waarbij de communicatie ook nog een duidelijk was. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Snel en prettige afhandeling met duidelijke communicatie
Snelle en prettiige samenwerking en ondersteuning in deze moeilijke materie
Hartelijk dank voor deze zeer positieve beoordeling! Fijn dat we u hebben kunnen helpen in de ondersteuning van de moeilijke materie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij ons was de akte van erfrecht aanvraag nogal anders als anders. Goed meegedacht en 2 dossier gekoppeld ivm overlijden 2de erfgenamen.
Hartelijk dank voor deze zeer positieve review! Fijn om te lezen dat u onze dienstverlening als netjes geregeld waardeert. Ook fijn dat we met u mee hebben kunnen denken betreffende de ietwat afwijkende situatie. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelheid wat minder omdat 2 maal de factuur is verzonden maar niet is ontvangen. Hierna via mail factuur gezonden en betaald, daarna snel afgehandeld.
Bedankt voor deze mooie recensie! Fijn dat onze dienstverlening prima voor u heeft gewerkt. Jammer inderdaad dat er met het versturen van de factuur iets niet helemaal goed is gegaan, waardoor er onnodige vertraging is opgetreden. Excuus daarvoor! Al met al heeft u alsnog binnen een maand de verklaring van erfrecht ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De afhandeling van een verklaring ging redelijk soepel. Jammer was het dat je maar een document tegelijkertijd kon versturen. Hierdoor was de doorlooptijd langer, omdat je weer moest wachten op een antwoord alvorens je het volgende document kon versturen.
Bedankt voor uw review! Omdat het proces grotendeels geautomatiseerd is, en om de zorgvuldigheid te waarborgen, ontvangen we documenten graag als één bestand. Daarbij blijft de snelheid van het proces hoog. Afwijkingen daarop zorgen helaas voor een lichte vertraging van het proces. Maar we nemen uw punt van aandacht ter harte. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor de tweede keer gebruik gemaakt van Notariële Diensten en wederom zeer tevreden
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat u zeer tevreden bent over onze dienstverlening, en dat we u voor een tweede keer van dienst mochten zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Naast verklaring van Erfrecht een boedelvolmacht aangevraagd. Bleek uiteindelijk aan het eind van het traject dat de volmacht niet verleend kon worden. Er is echter niemand geweest die mij daar tijdens het traject op gewezen heeft. Pas nadat ik vroeg waar deze bleef werd mij er op gewezen dat ze een fout hadden gemaakt.
Bedankt voor de review! Er is telefonisch contact met u geweest betreffende uw terechte kritiek. Excuus voor het ongemak! We hebben verbeteringen in het proces doorgevoerd, om dit in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De service was snel en goed; bij onduidelijkheden werd telefonisch contact opgenomen.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! We zijn blij om te lezen dat we u snelle en goede service hebben kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Gemakkelijke communicatie via de mail. Snel geregeld.
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u de communicatie als gemakkelijk heeft ervaren. Ook fijn dat het allemaal snel geregeld was. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik moest een verklaring van erfrecht aanvragen. Lastige daarbij was, dat twee van de erfgenamen in het buitenland wonen. Daardoor duurde alles net wat langer, ook doordat er een extra onderzoek moest worden gedaan. Uiteindelijk duurde het ongeveer 6 weken. Mede ook door vertraging bij een reactie van een van de erfgenamen. Wat ik positief vond, was dat ik per mail goed op de hoogte werd gehouden van het proces, wat er was gebeurt en wat er nog ging gebeuren. Verder kon ik ook vragen stellen per mail, waarop binnen circa 48 uur gereageerd werd. Maar altijd wel met de juiste informatie en kennis.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! We zijn blij om te lezen dat u gedurende het proces goed op de hoogte bent gehouden. Zelfs voor erfgenamen in het buitenland hebben we oplossingen verzonnen, zodat zij op een makkelijke manier kunnen legitimeren en legaliseren. In het geval van gemeentelijk onderzoek, zijn we altijd afhankelijk van de snelheid van de gemeente. Ze mogen 6 weken doen over het verstrekken van de gevraagde stukken. Dus in dat licht bezien, hebben we u snel aan een verklaring van erfrecht kunnen helpen. Zeker als u bedenkt dat u bij een fysieke notaris pas na 2 maanden voor de eerste afspraak aan kan schuiven. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie tussen jullie en klant. Afhandeling zo snel als mogelijk
Bedankt voor deze hele mooie review! We zijn blij dat u onze dienstverlening als duidelijk en snel waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles gewoon zo super snel geregeld, alles duidelijk, en ook supersnel. Ik zou het iedereen aanraden. En dan ook de prijs, scheelt heel veel met andere bedrijven/norarissen
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Heel fijn dat u onze dienstverlening heeft ervaren, zoals wij hem voor ogen hebben. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke website met duidelijk te volgen stappen. Snel vervolg per mail en goed bereikbaar voor eventuele vragen ook telefonisch. Ook de volledige afhandeling was snel .
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We zijn blij dat u onze website duidelijk vindt. En uiteraard staan wij ook telefonisch klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Fijn dat u onze dienstverlening als snel waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles gaat per mail en word duidelijk uitgelegd stappen gevolg en zonder problemen binnen een week verklaring van erf recht binnen en betalen als verklaring klaar is
Bedankt voor deze hele mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u de uitleg duidelijk vond en dat we u binnen een week aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer fijn contact en een deskundige begeleiding
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! We zijn blij om te lezen dat u zeer fijn contact met ons hebt gehad, en de deskundige begeleiding benoemt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik werd goed geïnstrueerd en op de hoogte gehouden. De kosten waren ook heel netjes. Top!
Hartelijk dank voor deze hele mooie feedback! Goede communicatie, en een prima afhandeling. En dat ook nog eens voor een nette prijs. Fijn om te lezen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had binnen 2 weken mijn verklaring van erfrecht. Ik was zelf snel met informatie en aanleveren stukken, maar Notariële Diensten was al net zo snel. Het voordeel was natuurlijk wel dat ik enige erfgenaam was. De uitleg bij de verschillende stappen was duidelijk. Een goede keuze geweest om van deze dienst gebruik te maken. Jammer wel dat ik na betaling en ontvangst van de verklaring geen antwoord meer kreeg op een senvoudige vraag die ik nog per mail stelde. Anders had ik 5 sterren gegeven.
Bedankt voor uw mooie review! Fijn dat we u snel aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen, en dat de uitleg van de verschillende stappen duidelijk was. Zelfs na betaling en afronding van het dossier kunt u gewoon vragen aan ons stellen, en zullen wij deze beantwoorden. In het algemeen geldt dat telefonisch contact sneller is, dan per mail. Maar excuus voor het feit dat de mail niet adequaat is opgepakt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een akte die je nodig hebt om andere zaken te kunnen regelen, is het fijn dat deze er snel is en je verder kan.
Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat we u snel en op een prima wijze aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Iemand vertelde mij dat een Verklaring van Erfrecht niet wettelijk verplicht is na het overlijden van je naaste. Ik weet inmiddels dat je deze verklaring nodig hebt bij bankzaken, hypotheekzaken en aangifte doen bij de belasting. Jammer dat mijn notaris heel veel geld vroeg voor het opstellen van de verklaring. Daarom heb ik me gewend tot Notariële Diensten. Zij hebben mij prima geholpen voor veel minder geld!
Hartelijk dank voor uw uitstekende evaluatie! Fijn dat wij u prima hebben kunnen helpen aan een verklaring van erfrecht. Waarbij we er ook nog eens voor gezorgd hebben dat u geld heeft bespaard. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanaf het moment van de aanvraag werd in duidelijke stappen het proces doorgelopen. De afhandeling was snel en zeer efficient. Alle stappen werden duidelijk gecommuniceerd.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Goed om te lezen dat u de afhandeling snel en zeer efficiënt vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het ging makkelijk
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat we u op een makkelijke manier aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. En dat u snel reacties van ons heeft ontvangen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
via internet een verklaring van erfrecht aangevraagd, en dit was zeer snel afgehandeld
Bedankt voor deze hele mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u via ons op een zeer eenvoudige en snelle wijze een verklaring van erfrecht heeft ontvangen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De ervaring leert dat zodra je te maken hebt met een erfgenaam die in het buitenland woont er een enorme bureaucratische vertraging optreedt. Ik heb dit nu 2x aan de hand gehad afgelopen jaar en het is echt vreselijk. Waar ik mij aan stoor is dat er niks geregeld is qua formulieren in het Engels, alles moet vertaald worden en dat in 2025. Je moet het als niet inwoner van Nederland maar uitzoeken op dat vlak
Bedankt voor uw review! Een verklaring van erfrecht is een officiële akte, waarbij zorgvuldigheid geboden is. Daarbij komt het een en ander aan onderzoek bij kijken. Voor erfgenamen in het buitenland hebben we een klantvriendelijke oplossing verzonnen. Legalisatie kan plaatsvinden door middel van een videobelverbinding volgens een vast protocol. Een verklaring van erfrecht is een Nederlands document, en wordt helaas niet in het Engels verstrekt. We zijn van mening dat wij er alles aan gedaan hebben om u zo snel mogelijk, en op een klantvriendelijke manier, aan een verklaring van erfrecht te helpen. Dit ondanks dat u in het buitenland zit. We hebben dit binnen 2 maanden voor u gerealiseerd. Bij een traditionele notaris is dat het termijn dat u moet wachten voordat u een eerste afspraak heeft. We zouden het dan ook waarderen als u uw review zou willen heroverwegen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
makkelijk, behulpzaam en snel geregeld
Bedankt voor uw geweldige feedback! Fijn dat u onze dienstverlening als uitstekend en makkelijk waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Correcte en goede afhandeling.
Hartelijk dank voor deze hele positieve beoordeling! Goed om te lezen dat u de afhandeling als goed en correct waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl