Zeer prettig, makkelijk en snel

Zeer goede ervaring bij het aanvragen van een verklaring van erfrecht. Je word stap voor stap door het proces meegenomen.

• Gemak

Prima afhandeling dossier met tussentijdse update

Duidelijk wat aan te leveren, duidelijke tussentijdse communicatie van de stappen, eindresultaat goed

Correcte en snelle afhandeling

Goede tussentijdse informatie via de mail

• Gemak

Goede online service, duidelijke en goede communicatie.

Mijn verzoek om een royementsakte, werd zorgvuldig en snel afgehandeld. Er werd goed gecommuniceerd over de voortgang van het proces. Erg tevreden over de wijze hoe het van aanvraag tot afhandelen is behandeld door Notariële Diensten.

• Gemak

Snel, zonder gedoe en uitstekende communicatie

Snel, zonder gedoe en uitstekende communicatie.

• Gemak

Snel, duidelijk en goede terugkoppeling

Het doorhalen van de hypotheek was snel geregeld. De procedure was goed omschreven en heel goed te doen. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Makkelijk

Heel gemakkelijk gegevens invullen en het word zeer snel afgehandeld

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Snel, voordelig en goed.

Doorhalen van de hypotheek was zeer gemakkelijk en snel geregeld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van het begin tot het einde. Daarnaast kostte het slechts 1/3 van het bedrag dat de plaatselijke notaris vroeg.

Wegnemen van een zorg

Wij wensten graag onze hypotheek inschrijvingen laten royeren. De huidige tarieven stonden dat enigszins in de weg en hebben dankzij Notariële Diensten on gewenste opruiming voor een goede prijs kunnen realiseren. Met dank!

• Gemak

Snel, efficient en gunstig.

Goede handholding gedurende het gehele proces. Prima en een uitstekende showcase voor hoe digitalisering kan helpen om het leven te verbeteren.

Perfect, duidelijk en snel

De communicatie en informatie waren erg duidelijk. Afwikkeling correct en transparant. En niet onbelangrijk, de helft goedkoper dan notaris waar we op kantoor moesten komen. Via internet heel makkelijk geregeld. Hierdoor minder reisbewegingen, wat ook nog beter is voor de planeet.

• Gemak

Gemakkelijk, snel en tegen lage kosten

Het proces verliep als vanzelf, volledig online. Over elke stap in het proces is helder gecommuniceerd.

Prettige ervaring

Mijn hypotheek laten doorhalen bij het Kadaster via deze onderneming. Simpel en snel geregeld met het beloofde resultaat.

• Gemak

Soepel en ‘het ging als vanzelf’

Alles ging automatisch, weinig vragen en steeds werd ik op de hoogte gehouden wat de status was. Daarnaast behoorde dit notariaat tot de beste prijs

Uitermate tevreden

Snel en gemakkelijk

• Gemak

Super snel en effectief voor lage kosten!

Er snel geholpen, vind het super fijn dat dit soort diensten tegenwoordig helemaal online worden aangeboden. Scheelt heel veel tijd!

• Gemak

Snel, gemakkelijk en goede uitleg

Echt een aanrader en stukken goedkoper dan bij de gewone notaris.

• Gemak

Professioneel, snel en altijd bereikbaar.

Had mijn twijfels over de snelheid van afhandeling en bereikbaarheid, maar dit is fantastisch geregeld. Heel blij met deze notariële diensten website.

• Gemak

Vlotte, duidelijke communicatie en uitvoering

Binnen de hectiek van wat er allemaal komt kijken bij het regelen van dingen na een overlijden, blij met het ontzorgen op dit vlak.

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Duidelijk, zorgvuldig en snel

Ik heb goede ervaringen. De infornatie is duidelijk en ik werd van iedere stap in het proces ol de hoogte gehouden. Geen onverwachte akties. Blij dat deze dienst bestaat.

• Gemak

Stap voor stap, efficiënt begeleid

Duidelijke taal in brieven en mails. Ondanks digitale traject heb ik - hoewel niet nodig gehad - altijd het idee gehad iemand te kunnen spreken als ik vragen had. Dat is fijn maar als ik dat vooraf wist zou dit nog meer vertrouwen hebben gewekt.

• Gemak

Prettig, helder, snel en professioneel

Heldere communicatie, professioneel. Je word duidelijk meegenomen naar de volgende stappen in het proces. Daarnaast dit alles ook nog tegen een scherp tarief

Prima en snelle dienstverlening

Goede communicatie, heldere tijdlijnen voor een acceptabel tarief

prima dienstverlening

Handig dat alles online verzorgd wordt goede prijs

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden