prima afgehandeld en veel updates over de voortgang
Op een eenvoudige manier je zaken regelen Je wordt goed geïnformeerd en kost veel minder dan bij de notaris waar je langs gaat Spaart ook tijd voor jezelf uit
Dank u wel voor deze review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede communicatie
Een snelle en effectieve werkwijze, waarbij ik wel flink tot aan de randjes van mijn digitale vaardigheden moest gaan.
Alles gaat online, snelle opvolging, duidelijke uitleg, ideale manier om een verklaring van erfrecht te laten verzorgen
Dank u wel voor uw review. Erg leuk te lezen dat u dit de ideale manier vindt om een Verklaring van erfrecht te kunnen verkrijgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
zeer vriendelijk en erg snel geregeld allemaal.
Fijn dat je steeds op de hoogte wordt gehouden van de stand van zaken. Zeer professioneel werk, kortom geweldig.
Super snelle en op onze wensen afgestemde communicatie en dienstverlening. Uitstekend werk afgeleverd. Hele goede prijs-kwaliteit.
Fijn dat alles online geregeld kon worden. Met regelmaat de stand van zaken via de mail. Snelle afhandeling.
In het lopende proces proberen we inderdaad altijd mee te denken, leuk dat u dit ook zo heeft ervaren. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Verrassend goedkoop. Ik woon in het buitenland, daarom is het erg fijn dat alles via internet gaat. Communicatie snel en duidelijk.
Het digitaal verzorgen van een Verklaring van Executele (of erfrecht) is op deze manier zoveel makkelijker. Heel fijn dat wij dit voor u konden verzorgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het goed op de hoogte houden van de verschillende stappen in het proces naar het eindresultaat. De kosten zijn betaalbaar.
Wauw, uitmuntend is wel een heel mooi compliment. Hartelijk dank daarvoor! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, netjes, discreet. Het hele proces verliep vlot, snel reactie en vervolgstappen. Duidelijke uitleg. Top!
Wat leuk om te lezen dat het proces zo goed verlopen is en u zo tevreden bent. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Akte van erfrecht was snel geregeld. Communicatie was ook duidelijk.
Dank u wel voor deze review. Ontzettend leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de communicatie en dat we alles snel voor u hebben kunnen regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Nadat wij eerst voor hetzelfde product bij een reguliere notaris een offerte ontvingen, bleek deze 3x zo duur te zijn. Die opdracht geannuleerd en online uitgekomen bij notaris. nl. Vanaf het eerste mail contact werd alles overzichtelijk en duidelijk uitgelegd en in behandeling genomen. Top en snel.
U geeft aan eerst naar een lokale notaris te zijn gegaan, we zijn blij dat u toch bij ons terecht bent gekomen en dat wij u van dienst mochten zijn. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede en snelle antwoorden op mails en vragen Duidelijk en correct De dienst betrof document executeur dit was binnen 4 werkdagen geregeld
Heel snel is de erfrechtverklaring opgesteld. Makkelijk om documenten aan te leveren en ‘digitale’ handtekeningen te zetten . Goed bereikbaar per telefoon en ook snelle reactie op e-mail. 1 kanttekening: niet duidelijk was waarom de inschrijving in het kadaster aan te raden was en wat het precies betekent. Achteraf heb ik de vraag wel kunnen stellen en beantwoord gekregen , echter een uitleg vooraf hierover zou beter zijn. Ik had me al goed verdiept in alles maar als je van niks weet is dit stukje niet volledig.
Ik ben tevreden over de procedure
Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke website. Bij vragen krijg je snel een reactie. Je wordt op de hoogte gehouden van het verloop. Vriendelijke en makkelijke manier om een Verklaring van Erfrecht te verkrijgen. En, niet onbelangrijk, tegen een aantrekkelijk tarief.
Hartelijk dank voor uw review. Leuk om te lezen dat u ons zou aanraden bij anderen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede terugkoppeling na het aanvragen. Had de hypotheekgegevens niet helemaal correct ingevuld maar dit werd opgemerkt en goed gecorrigeerd.
Het proces verliep gemakkelijk, snel en goed. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang middels nette bondige e-mails.
Goed om te lezen dat u het proces gemakkelijk vond en dat het snel verlopen is. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle reactie bij vragen. Proces wordt wel beïnvloed door externe partij(en)
Dank u wel voor uw review. Wij zijn inderdaad, voor het doorhalen van een hypotheek, afhankelijk van de geldverstrekker die de volmacht moet verstrekken. Uiteraard herinneren wij de betreffende partij als de volmacht te lang op zich laat wachten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Afhandeling is snel geregeld, je wordt goed op de hoogte gehouden van het proces.
Heldere stap-voor-stap begeleiding waardoor steeds duidelijk was wat er werd gevraagd en wat de status van de aanvraag was. Zeer snelle reacties op iedere nieuwe fase in het proces.
Hartelijk bedankt voor uw review. Ontzettend leuk om te lezen dat wij uw verwachtingen overtroffen hebben. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
prima snelle service. ben heel tevreden. als ik de verklaring van erfrecht via mijn eigen notaris had laten doen was ik zeker 500 euro duurder uit geweest
Wat goed om te lezen dat u heel tevreden bent. Fijn dat we u van dienst mochten zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima en snelle afwikkeling met goede communicatie over stand van zaken, tegen faire kosten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden