Netjes en vlot afgewerkt.
Wat leuk dat u aangeeft dat alles netjes en vlot voor u afgehandeld is. Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Online opdracht opgegeven en alles werd geregeld, direct mail met uitleg en uit te voeren handelingen. Online techniek werkt perfect.
Hartelijk dank voor deze review en voor het in ons gestelde vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Communicatie via de mail is duidelijk
We vinden het ontzettend belangrijk om afspraken na te komen, daar moet u op mogen vertrouwen. Dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
We moesten een verklaring van erfrecht opvragen, eerst bij een plaatselijke notaris een afspraak proberen te maken, was een hele lange wachttijd en de prijsopgave was erg hoog. Toen online bij jullie dienstverlening terecht gekomen, mijn ervaring, goede en duidelijke communicatie vanuit jullie, snelle afwikkeling voor een goede prijs.
Documenten van de notaris zijn een noodzakelijk kwaad en dat weten zij. Je bent er soms van afhankelijk en dat geeft hen een monopolie positie. De notaris online is daardoor nog erg duur, maar vraagt in ieder geval niet de volstrekt belachelijke tarieven die een 'normale' notaris hanteert. Een verklaring van erfrecht; wat is het nou helemaal? Ze moeten het testament en het samenlevingscontract lezen en dan een papiertje opsturen. Bij de notaris online was dit €430,00. Een ****** bedrag voor een kleine handeling. Bij de 'normale' notaris zou dit echter ongeveer €1200,00 zijn geweest. Daarom: toch een aanrader!
Wat een bijzondere review. Hetgeen geschetst wordt over de werkzaamheden die gedaan moeten worden voor het opstellen van een Verklaring van Erfrecht is veel te kort door de bocht. Echter wat ons betreft is dit niet de plek om onze werkzaamheden en tarieven te verdedigen. Toch bedankt voor de 10! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
na veel belrondjes naar notarissen in stad Utrecht toch gekozen voor de internet notaris deze kon wel snel een document van erfrecht opleveren anderen konden we pas over 3 maanden terecht
Een ding ging wat langs elkaar heen, verder alles goed
Betreft verklaring van erfrecht. Vorig jaar nodig gehad. Lokaal geshopt. Kosten waren ruim 2x zoveel als hier. Ook de afhandeling duurde minimaal 6 weken. Hier duurde het nog geen week voordat ik alles binnen had. Zeker de volgende keer weer eerst hier kijken of het kan.
Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat wij de Verklaring van Erfrecht zo snel voor u konden verzorgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zonder de deur uit te hoeven gaan, en geen enorm prijskaartje
Het is prettig om alles vanuit huis te kunnen regelen. Dat horen we vaak en dat vinden wij een heel fijn compliment. Dank voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel toegangelijk en snelle berichtgeving.
Bedankt voor uw review en dat u aangeeft dat het gebruiksvriendelijk is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De stappen worden duidelijk begeleid en gaan snel
Wat goed dat u aangeeft dat het een eenvoudig proces is en dat de communicatie duidelijk is. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is snel geregeld. Goede service houden je goed op de hoogte met wat ze doen en regelen. Verder gaat alles via internet en mail dus hoef je geen vrije dag te vragen om op het kantoor langs te komen. Ik vond de prijs ook niet duur vergeleken met andere notarissen. Wij waren er super blij mee. Enorm bedankt voor de snelle service.
Communicatie en snelheid waren prima, versturen van het document lukte pas na een telefoontje, ondanks de gedane toezegging van directe verzending. Kan gebeuren zullen we dan maar zeggen.
Heel fijn om dit soort zaken zo snel en makkelijk te kunnen regelen in de turbulente tijd waar je als nabestaande in zit.
Kostenbesparend, snel, duidelijk en overzichtelijk. Tijdens t lopende proces kun je alles meevolgenen ze zijn zeer duidelijk in de terugkoppeling. Meer kan ik er niet van maken, het is een echte aanrader. Chapeau
Hartelijk bedankt voor uw mooie review! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hadden een verklaring van erfrecht nodig en dat is goed verlopen
Gemakkelijk en minder kostbaar om het royement via internet te regelen.
Dank u wel voor het plaatsen uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede begeleiding. Wel vreemd dat ik alle mailtjes twee keer kreeg. Werkte een beetje verwarrend.
Dank u wel voor uw review. Het is niet gebruikelijk dat wij alle mail 2x sturen en ik begrijp dat dit dan verwarrend is. Ik zal nakijken wat het probleem geweest is en indien nodig dit oplossen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Fijn dat we de Verklaring van Erfrecht op deze wijze hebben kunnen regelen, zonder persoonlijk bij een notaris te hoeven afspreken. Dat scheelde tijd en geregel, vooral omdat mijn broer, zus en ik verspreid over het land wonen. De communicatie per mail was helder en de werkwijze goed en efficiënt.
Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prettige benadering en snelle terugkoppeling v.w.b. de status van de werkzaamheden en het onderzoek in de kadastrale gegevens. Tot zou de berichtgeving wat mij betreft meer specifieker mogen. De indruk bestaat dat soms meer gestandaardiseerde berichten worden verstuur, die niet geheel zien op de casus. Daardoor ontstaat juist verwarring. Om die reden heb ik bij het punt communicatie hieronder een ster minder gegeven.
Helder en snel. Gecontroleerd bij het kadaster en een schriftelijke verklaring van de doorhaling gekregen. Mooi 300 euro bespaard.
Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Werkt prima. Alles gaat online. Stukken voordeliger dan de notaris om de hoek.
3 jaar na aflossen van mijn hypotheek, heb ik deze laten doorhalen in het kadaster. Werd voor redelijk tarief snel geregeld, zonder dat ik allerlei documenten hoefde aan te leveren.
Ik werd snel en goed geholpen en goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.
Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
prima afgehandeld en veel updates over de voortgang
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden