Snel en goed.
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Fijn dat u ons als snel en goed beoordeelt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor de eerste keer online een verklaring van erfrecht aangevraagd. Na het aanleveren van de benodigde stukken, is het binnen een week geregeld. Heel erg fijn, zeker in moeilijke tijden als er al zoveel geregeld moet worden. Hartelijk dank!
Hartelijk dank voor deze hele positieve beoordeling! Wij zijn blij dat wij u in deze moeilijke periode snel een verklaring van erfrecht hebben kunnen verstrekken. Graag gedaan! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ons was verteld dat het wel zes weken kon duren. Maar alles is in één week geregeld. Fijn dat we weer bij de rekening kunnen.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! En heel fijn dat we nog veel sneller dan verwacht, een verklaring van erfrecht hebben kunnen leveren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg geschrokken van het tarief van de lokale notaris, toch maar op internet gaan zoeken. Zeker voor een eenvoudige verklaring van executele is dit een zeer aantrekkelijke keuze geweest. Ik hoefde alleen het testament te downloaden. Daarna nog een paar digitale stukken accorderen, betalen en ik had de akte binnen een werkweek in mijn inbox. Bij de lokale notaris, die € 250 duurder was, moest ik meer stukken zelf aanleveren. Hoe durven ze: minder dienstverlening en toch zeer veel duurder?
Hartelijk dank voor deze positieve beoordeling! Sommige zaken moeten niet moeilijker zijn dan strikt nodig. We zijn blij dat we u van dienst hebben kunnen zijn. En daarbij waren we ook nog eens goedkoper en sneller dan de lokale notaris. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Voor de aanvraag kreeg ik duidelijke instructies wat te doen en wat aan te leveren. Kreeg ook altijd direct terugkoppeling zodat ik wist waar ik aan toe was, ook qua eventuele extra kosten. Met familie op afstand was deze manier ook ideaal, geen gedoe met uitzoeken wie wanneer waar kan afspreken! Nadat alle informatie was aangeleverd was de verklaring van erfrecht binnen no-time binnen. Echt fantastisch dat dit online geregeld kan worden! En tegen een prima tarief!
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Fijn dat u onze dienstverlening als snel en eenvoudig waardeert. En u en de familie hoeft er de deur niet voor uit. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het loont om verder te kijken dan de notaris in de buurt. Alles online kunnen regelen.
Bedankt voor deze hele goede recensie! U heeft geld en tijd bespaart door ons de verklaring van erfrecht te laten verzorgen, en niet door de notaris in de buurt. En alles online vanuit huis. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het gebeurt me niet vaak dat ik een Verklaring van Erfrecht nodig heb. Nadat ik hier in Amsterdam de tarieven van notarissen had bekeken en de tip kreeg 'Notariële Diensten' eens te bekijken was ik verkocht. Wel wat onzeker, maar binnen de kortste keren kreeg ik via de e-mail duidelijke berichten, heldere opdrachten over wat te sturen en antwoord op vragen die toch nog opkwamen. Enige punt dat mij wel wat hoofdbrekens heeft gekost, ook wat ouder ondertussen, was hoe de documenten in één pdf-document te krijgen zoals werd vereist. Iets meer steun, uitleg daarbij zou welkom zijn.
Hartelijk dank voor uw mooie review en uitgebreide uitleg van uw persoonlijke ervaring! Na prijsvergelijk met de traditionele notarissen, weet u onze tarieven op waarde te waarderen. We nemen uw puntje van aandacht mee. Fijn dat wij uw verwachtingen hebben kunnen overtreffen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De stappen voor het verkrijgen van de Erfrecht Verklaring werden duidelijk uitgelegd en er volgde iedere keer zeer snel (digitale) opvolging. Ook de afhandeling met de erfgenaam in het buitenland via een videomeeting was goed geregeld en voorkwam veel rompslomp met het naar een notaris gaan aldaar.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! We zijn blij om te lezen dat u zeer tevreden bent met onze dienstverlening. Ook voor een erfgenaam in het buitenland hebben wij een klantvriendelijke oplossing, waarbij er geen bezoek aan een lokale notaris in het buitenland nodig is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer tevreden hoe het contact is verlopen en alles snel geregeld
Bedankt voor deze geweldige review! We zijn blij om te lezen dat u zeer tevreden bent, en dat alles snel geregeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Als zeer prettig en positief, ze zijn snel en het is makkelijk om te volgen wat je moet doen De prijs was ook fijn ,mijn notaris vroeg €1480,00 en nu € 419,00 dat scheelde nogal wat Ook zijn ze veel sneller dan de notaris Dank voor de snelle afhandeling
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! We zijn blij dat u onze dienstverlening als zeer prettig en positief waardeert. En fijn dat u geld heeft bespaard, door ons de verklaring van erfrecht te laten regelen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Simpele manier om verklaring te krijgen Zou handig zijn om meerdere bijlagen te kunnen sturen, of instructie aan te passen dat er maar een verwerkt wordt
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Goed dat we u op een simpele manier aan een verklaring van erfrecht hebben geholpen. We nemen het aandachtspuntje ter harte. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn heel erg goed geholpen en het ging heel erg snel.
Hartelijk dank voor deze mooie feedback! We zijn blij dat we u heel erg goed en snel hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een verklaring van erfrecht nodig. Het invullen was heel makkelijk en verder verliep alles heel soepel. De verklaring had ik binnen een week binnen voor de prijs die genoemd was. Top
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat u op een makkelijke manier de aanvraag kon doen, en dat alles verder heel soepel en snel is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles is netjes geregeld
Hartelijk dank voor uw korte en krachtige review! Goed om te lezen dat alles netjes geregeld was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede, duidelijke en snelle uitvoering van de gevraagde dienst. Zowel telefonisch als per mail goed bereikbaar.
Bedankt voor de mooie review! We zijn blij om te lezen dat u de dienstverlening als goed en snel waardeert. En ook fijn dat u de goede bereikbaarheid benoemt. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij hebben via Notariële Diensten een verklaring van erfrecht opgevraagd. Je wordt goed op de hoogte gehouden en alles verliep vlot. Binnen 14 dagen was het geregeld.
Hartelijk dank voor deze mooie review! Goed om te lezen dat de aanvraag goed en snel verlopen is. Binnen 2 weken was het geregeld, daar waar u bij de traditionele notaris 2 maanden moet wachten voor een eerste afspraak. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De diensten van Notariële Diensten zijn adequaat, al het contact is helder en geeft het vertrouwen dat de diensten snel worden opgevolgd. En dat is zo, want ruim binnen de beloofde termijn is er geleverd. Hoe prettig is dat in moeilijke tijden?! Overigens, na het geven van bovenstaande positieve beoordeling, stuurde Notariële Diensten mij de suggestie om evt. een 10 te overwegen. Nou ja.
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We zijn blij dat u de dienstverlening als adequaat en helder benoemt. En dat we ruim binnen de beloofde termijn de verklaring van erfrecht hebben geleverd. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Duidelijke en snelle online service, makkelijk gebruik van online platform, heldere communicatie via email.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! Fijn dat u onze dienstverlening als duidelijk en snel waardeert. En dat u het gebruik van ons online platform makkelijk vond. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
M.BT de door mij gevraagde verklaring van erfrecht werd alles zeer snel en professioneel geregeld
Bedankt voor uw hele mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat we u op een zeer snelle en professionele manier aan een verklaring van erfrecht hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bedankt voor de review! Fijn dat we een verklaring van erfrecht voor u hebben kunnen regelen. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik ben goed geholpen door deze notaris.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te lezen dat u goed door ons geholpen bent. En dat u de dienstverlening prima vond. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijkheid, ook als je belt!
Heel erg bedankt voor deze mooie feedback! Fijn om te vernemen dat u de dienstverlening als goed beoordeelt. Ook fijn dat we u telefonisch meer duidelijkheid hebben kunnen verstrekken. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik had een uitstekende ervaring met de notariële diensten, dankzij hun professionele aanpak, duidelijke uitleg en de snelle, betrouwbare afhandeling van mijn zaken.
Hartelijk dank voor deze prachtige terugkoppeling! Heel fijn om te vernemen dat u een uitstekende ervaring met onze dienstverlening heeft gehad. En we zijn dan ook blij dat u ons als professioneel, duidelijk, snel en betrouwbaar waardeert. Uiteraard gaan wij voor de 10! Dus mocht u nog kleine verbeterpuntjes hebben om de volgende keer een 10 te mogen ontvangen, dan horen wij dat graag via [email protected]. Indien uw onze dienstverlening toch een 10 waard vindt, dan staat het u vrij dit aan te passen! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een hele snelle service. In een korte tijd was alles geregeld.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling met een 10! We zijn blij dat we u in een korte tijd van een verklaring van erfrecht hebben mogen voorzien. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Helaas een door de gemeente trage informatieverstrekkung over de kinderen van de overledene, waardoor het veel langer duurde dan verwacht voordat eea was afgerond. Maar over deze traagheid ontving ik bijtijds informatie over de genomen actie.
Bedankt voor de beoordeling met het cijfer 10! Fijn dat we dat we u goed op de hoogte hebben kunnen houden over de voortgang. Helaas zijn wij soms afhankelijk van de gemeente voor het aanleveren van benodigde stukken. Zij mogen daar 6 weken over doen. Nadeel daarvan is dat het gehele proces flinke vertraging op kan lopen buiten onze schuld om. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij LexNext/Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.lexnext.nl www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl